19 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Στους δρόμους σήμερα Τετάρτη λεωφορεία και τρόλεϊ – Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς

Στους δρόμους σήμερα Τετάρτη λεωφορεία και τρόλεϊ - Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα σταθερής τροχιάς

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 26 / 1 / 2022 , 0:56 από news_room

Συντονισμένες ενέργειες για τη σταδιακή αποκατάσταση της λειτουργίας των ΜΜΜ, πραγματοποιούν οι Συγκοινωνίες Αθηνών (όμιλος ΟΑΣΑ) σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Αττικής. Στο πλαίσιο αυτό, και μετά από αυτοψίες των εποπτικών συνεργείων του Ομίλου ώστε να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων, αύριο θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ με πρόγραμμα αργίας.

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν σήμερα μεταξύ 06.30 – 07.00, λόγω του αυξημένου κινδύνου εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες. Με γνώμονα την ασφάλεια επιβατών και εργαζομένων, τα εποπτικά συνεργεία θα παρακολουθούν διαρκώς τις συνθήκες του οδικού δικτύου και τα δρομολόγια θα προσαρμόζονται αναλόγως.

Μέσα Σταθερής Τροχιάς

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς κανονικά θα λειτουργούν αύριο οι γραμμές 2 και 3 του μετρό. Στο τμήμα «Δουκ. Πλακεντίας» – Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δεν θα πραγματοποιούνται ενδιάμεσες στάσεις.

Στη γραμμή 1 η συγκοινωνία, θα διεξάγεται στο τμήμα Πειραιάς – Ειρήνη και αντίστροφα με προοπτική έως το μεσημέρι να δοθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής σε λειτουργία.

Στο δίκτυο του τραμ, τα δρομολόγια θα διεξάγονται ως εξής:

-Γραμμή 6 “Σύνταγμα – Πικροδάφνη” με τερματική στάση Λ. Βουλιαγμένης

-Γραμμή 7  “Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος” με τερματική στάση Κολυμβητήριο

Έως το μεσημέρι αναμένεται να έχει αποκατασταθεί πλήρως η κυκλοφορία στο δίκτυο του τραμ.

Στη διάρκεια της ημέρας θα υπάρχει σταθερή ροή πληροφόρησης για τη λειτουργία των ΜΜΜ προς ενημέρωση του επιβατικού κοινού από την ιστοσελίδα του Οργανισμού www.oasa.gr .

ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, και υπό την προϋπόθεση της ελεγμένης και ασφαλούς λειτουργίας της υποδομής του δικτύου του ΟΣΕ, για αύριο Τετάρτη 26/01/2022, ημέρα Αργίας,  προβλέπεται να εκτελεστεί κανονικά το πρόγραμμα αργιών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ: δηλαδή, όπως κάθε Κυριακή, δεν θα κυκλοφορήσουν τα 1532, 1537, 1552, 1557 της Χαλκίδας και  τα 4+4 ζεύγη στη γραμμή Κορωπί-Λιόσια.

Οι επιπλέον αλλαγές των δρομολογίων για το κοινό, για την 26η Ιανουαρίου συνίστανται στις ακυρώσεις:

– των πρωινών IC-50 και IC-51 στη γραμμή Αθήνας και Θεσσαλονίκης

– των πρωινών στη γραμμή της Χαλκίδας 11530, 1530, 1533.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Ο Υπουργός Παιδείας στην κατάθεση θεμέλιου λίθου για την ανέγερση γηπέδου στην Παλουριώτισσα

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 28 / 5 / 2021 , 5:56 από news_room Χαιρετισμός του Υπουργού Παιδείας κ. Πρόδρομου Προδρόμου στην κατάθεση του θεμέλιου λίθου για την ανέγερση του γηπέδου Αθλοπαιδιών του Λυκείου και Γυμνασίου Παλουριώτισσας Είναι με μεγάλη χαρά που βρίσκομαι σήμερα εδώ μαζί σας, στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου για την ανέγερση του Γηπέδου […]

Κυριακίδου

Στ. Κυριακίδου: Περίοδος ισχύος 9 μηνών για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 25 / 11 / 2021 , 15:49 από news_room Tη συμβολή του ψηφιακού πιστοποιητικού και της συντονισμένης προσέγγισης στην ασφαλή ελεύθερη ταξιδιωτική και εσωτερική κυκλοφορία υπογράμμισε η Επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων της ΕΕ, Στέλλα Κυριακίδου τονίζοντας την ανάγκη ενδυνάμωσης του ανοσοποιητικού με ενισχυτική δόση εμβολίου. «Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες του ECDC και […]