15 °C Athens, GR
09/12/2022

Τελευταια Νέα
Πυρετώδεις οι διεργασίες ενόψει Αρχιεπισκοπικών – Την Δευτέρα οι εκλογικοί προκαταρκτικοί κατάλογοι σε ενορίες & κοινότητες Η εορτή του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στην Κωνσταντινούπολη Αθήνα: Η Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Συντάγματος (Φωτογραφίες) Νέα Υόρκη: Ο ανεπανάληπτος χριστουγεννιάτικος στολισμός του Dyker Heights (Φωτογραφίες) Λαμπρός ο εορτασμός του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα στο Γηροκομείο Αθηνών (Φωτορεπορτάζ) Ο πρώην Μητροπολίτης Τυάνων Παϊσιος στο Μετόχι του Αγίου Νικολάου στο Μπρούκλιν Οχτώ φορές ισόβια για επτά ανθρωποκτονίες και έξι απόπειρες καθώς χρηματική ποινή €327χιλ, στον ψευτογιατρό Έτοιμη η προεκλογική εκστρατεία των Μητροπολιτών για τον Αρχιεπισκοπικό Θώκο Λεμεσού Αθανάσιος: Το έργο μας είναι να εργαζόμαστε για τον λαό μας, την εκκλησία μας, ταπεινά, απλά και αθόρυβα Καρπασίας Χριστόφορος: «Η εκλογές δεν είναι μία απλή διαδικασία, είναι ένα εκκλησιαστικό γεγονός» H ενθρόνιση του Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Αθανασίου Η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Νικηφόρου Απόψεις: Η ακρίβεια τον φετινό χειμώνα θα οδηγήσει τους πολίτες στα άκρα – Ευρωπαϊκή άνοδος της Ακροδεξιάς Η ενθρόνιση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Δαμασκηνού Αποφάσεις Επαρχιακής Ιεράς Συνόδου – Ορίστηκε η επιτροπή για το Σύνταγμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής “Κοσμοσυρροή” για τον Αρχιεπισκοπικό Θώκο της Κύπρου Όλη η διαδικασία εκλογής νέου Αρχιεπισκόπου Κύπρου – Τι προνοεί ο Καταστατικός Χάρτης της Εκκλησίας της Κύπρου Αναπαύθηκε εν Κυρίω ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κυρός Χρυσόστομος Β΄ Απόψεις: Καιρός των καιρ(δ)οσκόπων Στην παλαιά Βουλή παρουσιάστηκε το 8ο τεύχος του περιοδικού “Αχιλλίου Πόλις” της Ι. Μ. Λαρίσης Τελετή ολοκλήρωσης στρατιωτικής εκπαίδευσης πρωτοετών Δοκίμων Ανθυποπυραγών & Πυροσβεστών Εν μέσω δακρύων η πρώτη γιορτή στον Άγιο Νικόλαο στο Σημείο Μηδέν Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στην εναρκτήρια εκδήλωση του Ιδρύματος «Αντώνης Σαμαράς» Εγκαίνια νέου ΚΔΑΠ ΑμεΑ από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Επισκέψεις σε ιδρύματα και στέγες για τα Χριστούγεννα 2022 Συμφωνίες αξίας δισεκατομμυρίων ευρώ υπέγραψαν Ριάντ και Πεκίνο Ο Βόλος πανηγύρισε τον Πολιούχο του και προστάτη των πτωχών και ορφανών, Άγιο Νικόλαο Επεισόδια, προσαγωγές και τραυματισμοί αστυνομικών στις χθεσινές πορείες για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο Η εορτή του Αγίου Νικολάου στην Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΟΙ ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ADOLOGALA.GR

Ο διαδικτυακός ιστότοπος adologala.gr προσφέρει στους χρήστες του ενημερωτικό υλικό,ειδήσεις,νέα, από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.Οι χρήστες της ιστοσελίδας μας έχουν την υποχρέωση να διαβάσουν και να αποδεχτούν τους όρους χρήσης του παρόντος χώρου.

1) Κάθε κείμενο, εικόνα, περιεχόμενο, ήχος, αρχείο, σχέδιο κλπ, του δικτυακού μας τόπου, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία μας, και απαγορεύεται κάθε αναδημοσίευση, κάθε αναπαραγωγή, κάθε πώληση ή ενοικίαση, κάθε ανάρτηση ή κοινοποίηση ή κυκλοφορία με οποιονδήποτε τρόπο, εφ όσον αυτό στοχεύει σε δημόσια ή εμπορική χρήση.
Κατ’ εξαίρεση, τα παραπάνω επιτρέπονται, υπό τον όρο της έγγραφης συναίνεσης της ιδιοκτησίας του δικτυακού τόπου και των δημιουργών του.

2) Ο δικτυακός τόπος δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι οι σελίδες,οι υπηρεσίες,τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή,χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

3) Ο δικτυακός τόπος δεν μπορεί να εγγυηθεί κάθετα και σε καμία περίπτωση την ορθότητα,την πληρότητα ή και διαθεσιμότητα του περιεχομένου : σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών ή τα αποτελέσματά τους. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων το αναλαμβάνει ο επισκέπτης/χρήστης και σε καμία περίπτωση ο δικτυακός τόπος.

4) Τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους Νόμους) και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες για τον λόγο αυτό ο δικτυακός μας τόπος, συλλέγει αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών –χρηστών – μελών που εγγράφονται στις υπηρεσίες μας, ή που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτονται τις σελίδες του.
Ο δικτυακός μας τόπος αναλαμβάνει την υποχρέωση της μη περαιτέρω κοινοποίησης των στοιχείων αυτών, για οποιοδήποτε εμπορικό, διαφημιστικό, επικοινωνιακό κλπ., σκοπό.
Κατ’ εξαίρεση, ο δικτυακός μας τόπος, δικαιούται να κοινοποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα, σε συνεργάτες του ή σε άλλους επισκέπτες –χρήστες – μέλη, εφ όσον αυτό καθίσταται απόλυτα αναγκαίο, για την ικανοποίηση σχετικών απαιτήσεων των μελών – χρηστών, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά συναίνεση των μελών, η οποία από αυτή τη στιγμή θεωρείται δεδομένη.

5) Ο δικτυακός τόπος δεν είναι δυνατό, λόγω του όγκου του, να ελέγχει το σύνολο του περιεχομένου που αναρτάται από τους χρήστες/μέλη του στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, για τον λόγο αυτό δεν εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα, τη νομιμότητα ή την ποιότητα τέτοιου περιεχομένου. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου, μπορεί να εκτεθεί κατά τις δικές του απόψεις σε περιεχόμενο προσβλητικό, ανήθικο ή παράνομο.
Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθούν υπέυθυνοι οι διαχειριστές,συντάκτες κλπ για τα οποιαδήποτε λάθη ή παραλείψεις σε οποιοδήποτε περιεχόμενο και για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση οποιουδήποτε περιεχομένου που αναρτάται, αποστέλλεται και δημοσιέυεται στην πύλη ενημέρωσης μας.

6) Κείμενα,ειδήσεις,βίντεο που θα αποστέλλονται απο τους επισκέπτες θα δημοσιέυονται με την ευθύνη την δική τους στις αντίστοιχες κατηγορίες για τις οποίες έχουν επιλέξει να αποστείλλουν το υλικό τους,σε κάθε περίπτωση οι διαχειριστές και οι συντάκτες δεν εγγυόνται την ανάρτηση του περιεχομένου του επισκέπτη/χρήστη
στην ιστοσελίδα ακόμα και αν αυτό αποτελεί δική του είδηση.

7) Το Portal δεν ευθύνεται για τα links *Links to other sites («Δεσμοί»)* τα οποία δημοσιέυονται σε άρθρα τα οποία υπάρχουν στον παρόντα χώρο και δεν μπορεί να εγγυηθεί την απρόσκοπτη λειτουργία των εν λόγω συνδέσμων για άλλες σελίδες. Οι σύνδεσμοι που θα κοινοποιούνται αν βλάψουν με οποιοδήποτε τρόπο τον χρήστη, ευθύνη δεν έχουν οι διαχειριστές συντάκτες της πύλης ενημέρωσης αυτής.

8) Παρότι ο ιστότοπος μας κάνει χρήση των πλέον σύγχρονων υπηρεσιών φιλοξενίας,και συνεργάζεται με επαγγελματία στον χώρο της κατασκευής και φιλοξενείας ιστοσελίδων ο παρόντας χώρος μπορεί να τροποποιήσει ή και να διαγράψει μέρος του site χωρίς να χρειαστεί να ενημερώσει τον χρήστη/επισκέπτη για την αλλαγή ενώ δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα τα οποία μπορούν να προκύψουν από την πτώση των server σε περίπτωση που ο χώρος πέσει σε επίθεση χακερ καθώς και την βλάβη που μπορεί να δημιουργηθεί σε επισκέπτες/χρήστες από κακόβουλο λογισμικό.

9) Ο διαχειριστής και οι συντάκτες του ιστότοπου αυτού λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων,στοιχείων,υλικών που διαχειρίζονται δύναται να μην απαντούν σε σχόλια τα οποία αφορούν οποιοδήποτε υλικό η τεχνικό μέρος του παρόντα ιστότοπου.

10) Ο παρόντας ιστότοπος παρότι μπορεί να δημοσιέυσει,να προβάλει και να κοινοποιήσει ειδήσεις, νέα, απόψεις, γνώμες, συμβουλές και εν γένει πάσης φύσης υλικό το οποίο μπορεί να είναι ενοχλητικό,προσβλητικό κλπ οι διαχειριστές και οι συντάκτες δεν ενστερνίζονται τα προαναφερθέντα δημοσιέυματα και σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρουν ευθύνη για τα παραπάνω δημοσιέυματα. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στον δικτυακό τόπο αποτελούν μία προσφορά προς τον επισκέπτη/χρήστη του δικτυακού τόπου, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εκληφθούν ως προσωπικές πληροφορίες,ή έγκυρες συμβουλές.

11) Ευθύνη για τα παραπάνω(απόψεις,γνώμες,ειδήσεις,νεα,συμβουλές) φέρουν οι συντάκτες τους τα οποία συνέγγραψαν και όχι ο ιστότοπος ο οποίος τα δημοσίευσε. Σε περίπτωση που κάποιο κείμενο,φωτογραφία και εν γένει πάσης φύσης υλικό έχει δημοσιευθεί ο ιστότοπος μπορεί να προβεί στην διαγραφή του άρθρου,κείμενου και χωρίς καμμία ενημέρωση στην διαγραφή/αποκλεισμό του χρήστη/επισκέπτη.

12) Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του Δικτύου παραχωρεί τη συγκατάθεσή του στους ανωτέρω και κατωτέρω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, των σελίδων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών και των αρχείων που περιλαμβάνονται στον κόμβο.
Συνεπώς, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από την επίσκεψη ή τη χρήση των σελίδων και των υπηρεσιών του κόμβου.
Εάν δε συμφωνεί, τότε οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του κόμβου. Ο επισκέπτης / χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των συγκεκριμένων σελίδων για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του κόμβου ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη αποδοχή των όρων αυτών.

13) Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του ιστότοπου, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή ή αλλοίωσή τους διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της ευρωπαϊκής ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες.
Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του κόμβου και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

14) Στον ιστότοπο αυτό δεν επιτρέπεται η παραποίηση ονόματος χρήστη/επισκέπτη για τον σκοπό της καταγγελίας/ψευδής ειδήσεως/ψευδούς αναφοράς με σκοπό την βλάβη προσώπων και ο χώρος αυτός ουδεμία ευθύνη φέρει για την πρόκληση σε βάρος ατόμου/επισκέπτη ηθικής η όποιας άλλης προσβολής. Για τον λόγο αυτό αν διαπιστωθεί
απο μέρους των επισκεπτών οποιαδήποτε δόλια αναφορά απο πρόσωπο λόγω της ολοένα και αυξανόμενης χρήσης του ίντερνετ να ειδοποιούν άμεσα τον ιστότοπο με σκοπό την άμεση διαγραφή των δημοσιευμάτων και τον αποκλεισμό του χρήστη. Η Επικοινωνία γίνεται στην σελίδα από την ειδική φόρμα επικοινωνίας η το email που αναγράφει
η αντίστοιχη κατηγορία.

15) Ο ιστότοπος μας τηρεί τον Κανονισμό της (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ.

16) Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies τα οποία είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών του κόμβου, για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες του κόμβου είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing.
Ο επισκέπτης / χρήστης του κόμβου μπορεί να ρυθμίσει τον διακομιστή του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες του κόμβου είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.
Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων του κόμβου δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση σε ορισμένες από τις υπηρεσίες αυτές (π.χ. ηλεκτρονικές αγορές).

17) IP Addresses: H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια ο κόμβος αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.

18) Για θέματα διαφήμισης να αποστείλατε μήνυμα δια μέσου της φόρμας επικοινωνίας (email) ή στην αντίστοιχη κατηγορία της ιστοσελίδας.

19) Οι παραπάνω όροι χρήσης δύναται να τροποποιηθούν μερικώς η ολικώς χωρίς την ενημέρωση στον ιστότοπο για τον λόγο αυτό ο χρήστης/επισκέπτης είναι υποχρεωμένος να επισκέπτεται και να διαβάζει για τυχόν αλλαγές τους όρους που αναφέρονται στην σελίδα αυτή.

 

Pin It on Pinterest