13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Ινδονησία: Τουλάχιστον 19 νεκροί έπειτα από συμπλοκή νεαρών και πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στη Δυτική Παπούα

Ινδονησία: Τουλάχιστον 19 νεκροί έπειτα από συμπλοκή νεαρών και πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στη Δυτική Παπούα

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 25 / 1 / 2022 , 18:24 από news_room

Τουλάχιστον 19 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους έπειτα από συμπλοκές ανάμεσα σε δύο ομάδες νεαρών που ακολούθησε πυρκαγιά σε νυχτερινό κέντρο στη Σόρονγκ, την πρωτεύουσα της Δυτικής Παπούας, στην Ινδονησία, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ένα από τα θύματα μαχαιρώθηκε και τα υπόλοιπα 18 παγιδεύτηκαν μέσα στο νυχτερινό κέντρο «Double O», όπου ξέσπασε πυρκαγιά κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, 6σύμφωνα με τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, συνεπλάκησαν μέλη νεανικών συμμοριών της περιοχής.

«Βρήκαμε 17 πτώματα μέσα στο Double O, όλα στον δεύτερο όροφο. Διακομίσαμε τα πτώματα σε νοσοκομείο», ανέφερε ο επικεφαλής της υγειονομικής υπηρεσίας της αστυνομίας της Σόρονγκ, ο Έντουαρντ Παντζάιταν.

«Το κλαμπ κάηκε από τον πρώτο όροφο. Προσπαθήσαμε να απομακρύνουμε όσους περισσότερους ανθρώπους ήταν δυνατόν, όμως αφού οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά το πρωί, βρήκαμε πτώματα», είπε ο Άρι Νιότο Σετιαουάν, επικεφαλής της αστυνομίας στη Σόρονγκ.

«Η συμπλοκή ξέσπασε χθες το βράδυ στις 23:00 (σ.σ. τοπική ώρα· στις 15:00 ώρα Ελλάδας). Επρόκειτο για μια διένεξη που είχε αρχίσει με μια αψιμαχία το Σάββατο», διευκρίνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας.

Εικόνες που αναπαρήγαγαν τοπικά ΜΜΕ εικονίζουν το κτίριο μαυρισμένο από τη φωτιά και αρκετά απανθρακωμένα αυτοκίνητα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Έχουμε καθήκον να επαναφέρουμε τη δικαιοσύνη στη χώρα

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 27 / 5 / 2021 , 4:34 από news_room Σκληρή και εφ όλης της ύλης επίθεση στον πρωθυπουργό, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας υποστηρίζοντας ότι «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη έχει πολλά γραμμάτια να ξεπληρώσει και πολλά συμβόλαια να εκτελέσει». Γενικεύοντας, ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι «στην χώρα μας συγκρούονται δύο […]

Το Adologala.gr συμμετέχει στη 4ωρη στάση εργασίας που ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 16 / 6 / 2021 , 0:50 από news_room Τετράωρη στάση εργασίας κατά της ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου, κήρυξε για σήμερα Τετάρτη, 16/6, η ΕΣΗΕΑ, για όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, η Ένωση Συντακτών καλεί σε στάση από τις 14.00 έως τις 18.00. Το Adologala.gr θα συμμετάσχει στο κάλεσμα της ΕΣΗΕΑ και […]