12 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

ΗΠΑ: Ένας 34χρονος σκότωσε δύο συναδέλφους του σε εργοστάσιο στην Αλαμπάμα

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 16 / 6 / 2021 , 0:52 από news_room

Ένας 34χρονος εργαζόμενος σε εργοστάσιο που κατασκευάζει πυροσβεστικούς κρουνούς, στο Άλμπερτβιλ της Αλαμπάμας, άνοιξε πυρ μέσα στον χώρο εργασίας του, σκοτώνοντας δύο συναδέλφους του και τραυματίζοντας άλλους δύο, προτού να βάλει τέλος στη ζωή του, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, ο Αντρέας Χόρτον άρχισε να πυροβολεί τους συναδέλφους του με ένα πιστόλι, γύρω στις 2.30, ενώ έκανε τη βάρδια του στο εργοστάσιο Mueller Co.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Άλμπερτβιλ, Τζέιμι Σμιθ, είπε στους δημοσιογράφους ότι από τα πυρά έπεσαν νεκροί ο Μάικλ Λι Ντόμπινς και ο Ντέιβιντ Λι Χόρτον. Δύο τραυματισμένοι εργάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Τσατανούγκα, στο Τενεσί και η κατάστασή τους δεν είναι γνωστή.

Ο Σμιθ είπε ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν αν υπάρχει κάποια συγγενική σχέση μεταξύ του δράστη και ενός από τα θύματα, του Ντέβιντ Λι Χόρτον.

Ο 34χρονος έφυγε από το εργοστάσιο με ένα τζιπ και λίγες ώρες αργότερα βρέθηκε νεκρός στο Γκάντερσβιλ, περίπου 24 χιλιόμετρα από το Άλμπερτβιλ. Πιθανότατα αυτοπυροβολήθηκε. Μέσα στο όχημα εντοπίστηκαν πολλά πυροβόλα όπλα.

Το κίνητρο του Χόρτον δεν έχει διευκρινιστεί.

Από τις αρχές του έτους στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 19.000 άνθρωποι, σε επιθέσεις με χρήση όπλων, σύμφωνα με τη μη κερδοσκοπική, ερευνητική οργάνωση Gun Violence Archive. Στις αρχές του μήνα, ένας πυροσβέστης στην κομητεία του Λος Άντζελες πυροβόλησε και σκότωσε έναν συνάδελφό του, τραυμάτισε έναν δεύτερο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Τον περασμένο μήνα, επίσης στην Καλιφόρνια, ένας εργαζόμενος στη συντήρηση των τραμ σκότωσε εννέα συναδέλφους του ενώ τον Απρίλιο, ένας 19χρονος πρώην εργαζόμενος στη FedEx στην Ινδιανάπολη πυροβόλησε και σκότωσε οκτώ ανθρώπους, προτού να στρέψει το όπλο στον εαυτό του.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Ενωμένη η Αυστραλία – Περισσότερες από 250 εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 ετών της Eλληνικής Eπανάστασης 1821

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 18 / 12 / 2020 , 12:29 από news_room Η Εθνική Επιτροπή για τη διοργάνωση των εορτασμών με αφορμή την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, στην οποία προεδρεύει ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος, δημοσιεύει την προκαταρκτική μορφή του Προγράμματος των εκδηλώσεων, οι οποίες έχουν ξεκινήσει ήδη να πραγματοποιούνται. Πολύ […]

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλη η οικογένεια στην Αθήνα – Η προσευχή στη Μητρόπολη

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Όλη η οικογένεια στην Αθήνα – Η προσευχή στη Μητρόπολη

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 10 / 1 / 2023 , 10:14 από news_room Κρίσιμες ώρες για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου “Υγεία”. Σύσσωμη η οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ βρίσκεται στην Αθήνα. Από κάθε γωνιά του πλανήτη, έσπευσαν να βρεθούν στο πλευρό του τα πέντε παιδιά του, τα εννέα εγγόνια του και […]