16 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Επεισόδια, προσαγωγές και τραυματισμοί αστυνομικών στις χθεσινές πορείες για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Επεισόδια, προσαγωγές και τραυματισμοί αστυνομικών στις χθεσινές πορείες για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 7 / 12 / 2022 , 20:08 από news_room

Δεκαεννέα προσαγωγές έγιναν από τις αστυνομικές δυνάμεις, την Τρίτη, πριν την πορεία και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια ενώ 16 προσαγωγές έγιναν στην Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ «η αστυνομία διαφύλαξε την ασφάλεια των πολιτών και της περιουσίας τους χωρίς να διαταραχθεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι παρά τις επιθέσεις που δέχτηκε με βόμβες μολότοφ».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:

«Η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ τόσο στην Αθήνα όσο και στην Θεσσαλονίκη είχε ως στόχο την διαφύλαξη της ασφάλειας των πολιτών και της περιουσίας τους χωρίς να διαταραχθεί το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Αυτό επιτεύχθηκε παρά το γεγονός ότι μερίδα των διαδηλωτών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις. Πραγματοποιήθηκαν 16 προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη και 19 στην Αθήνα».

Σημειώνεται ότι από τις 19 προσαγωγές στην Αθήνα, 6 προσαγωγές έγιναν πριν ξεκινήσει η πορεία και 13 κατά τη διάρκεια των επεισοδίων.

Επίσης σύμφωνα με την αστυνομία, στην Ομόνοια, όπου υπήρξε ένταση και επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να διαλύσει μια μεγάλη ομάδα που είχε συγκεντρωθεί εκεί, κάποιοι κουκουλοφόροι εγκλώβισαν δυο αστυνομικούς στον υπόγειο σταθμό του μετρό και τους προπηλάκισαν.

Επενέβη όμως η ομάδα ΟΠΚΕ η οποία απομάκρυνε τους νεαρούς και απεγκλώβισε τους αστυνομικούς.

Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια όπου εξετάζονται.

Ελεύθεροι οι προσαχθέντες στη Θεσσαλονίκη για τα χθεσινά επεισόδια

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι προσαχθέντες για τα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη, μετά την ολοκλήρωση της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Καθώς κατά την εξέτασή τους δεν προέκυψαν στοιχεία που να τους συνδέουν με τα επεισόδια, τα 16 άτομα αφέθηκαν ελεύθερα.

Στο μεταξύ, με νεότερη ενημέρωση η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε ότι κατά τα ίδια επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά τέσσερις αστυνομικοί, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αυθεντική αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη στην Αιθιοπία

Αυθεντική αναπαράσταση του Όρκου του Ιπποκράτη στην Αιθιοπία

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 16 / 2 / 2024 , 19:42 από news_room Ξεκινώντας απο την Κω, πατρίδα του πατέρα της Δυτικής Ιατρικής, Ιπποκράτη το Παγκόσμιο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Ιατρών, επιδιώκει να ενώσει τους γιατρούς ανα την υφήλιο, κάτω απο την ομπρέλα του Ιπποκρατικού πνεύματος και φιλοσοφίας. Νέος σταθμός ήταν η πρωτεύουσα της Αιθιοπίας, Αντίς Αμπέμπα, όπου υπό […]

Auto: Το Volkswagen Golf στην κορυφή της Ευρώπης και το 2020 – Αρχές της Άνοιξης στην Ελλάδα τα Νέα Μοντέλα

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 29 / 1 / 2021 , 20:23 από news_room Το Volkswagen Golf στην κορυφή της Ευρώπης και το 2020 Το Volkswagen Golf είναι το best-seller μοντέλο στην Ευρώπη για το 2020 Η συμπλήρωση της γκάμας με τις εξηλεκτρισμένες αλλά και τις πιο σπορ εκδόσεις – οκτώ συνολικά – εκτόξευσε τις πωλήσεις του μοντέλου […]