20 °C Athens, GR
18/04/2024

Τελευταια Νέα
Το adologala.gr συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη με νόημα και ουσία Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στο 9o Διεθνές Συνέδριο “Our Ocean” Λίβανος: Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν θέσεις της Χεζμπολάχ Οικουμενικός και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην αναγόρευση του ομότιμου Καθηγητή Βλάσιου Φειδά σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ Παρέλαση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Νέα Ιερουσαλήμ Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της Διοργανώνεται η 6η Διεθνής Μουσική Ολυμπιάδα, στην Κύπρο, 18-20 Απριλίου 2024

Τον Δεκέμβριο η φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ι.Μ. Πειραιώς με γνωστούς καλλιτέχνες

Τον Δεκέμβριο η φιλανθρωπική χριστουγεννιάτικη συναυλία της Ι.Μ. Πειραιώς με γνωστούς καλλιτέχνες

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 24 / 11 / 2022 , 18:07 από news_room

Με ουσιαστικό στόχο να μπορέσουμε και αυτά τα Χριστούγεννα να ανταποκριθούμε στις πολλές απαιτήσεις όσων βιώνουν την απόλυτη φτώχεια, η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά, την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00, μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιώς.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Στάθης Αγγελόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Βασιλικη Καρακώστα, Στέλλα Κονιτοπούλου, Νεκταριος Σφυράκης και σε μια ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση. Μαζί τους θα τραγουδίσει και η χορωδία των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η τοπική μας Εκκλησία δεν παραμένει αδιάφορη μπροστά στις αυξανόμενες δυσκολίες και τον καθημερινό αγώνα για επιβίωση των αδελφών μας, που με αξιοπρέπεια παλεύουν να σταθούν στα πόδια τους.

Το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς δεν περιορίζεται μόνο στην καθημερινή διανομή μερίδων φαγητού, μέσα από το ενοριακό δίκτυο της Τράπεζας Αγάπης, το οποίο καλύπτει ανάγκες των συνανθρώπων μας χωρίς διακρίσεις σε χρώμα, φύλο, καταγωγή ή θρήσκευμα, ως δημιουργήματα του Τριαδικού μας Θεού ή στην κάλυψη διαφόρων άλλων αναγκών (ιατροφαμακευτική περίθαλψη, πληρωμές ΔΕΚΟ, ενοικίων κλπ), αλλά ανακουφίζει και κάθε είδους σωματικό και ψυχικό πόνο.

Η Συναυλία αυτή εντάσσεται στην γενικότερη κοινωνική δράση της τοπικής μας Εκκλησίας, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο πολύπλευρο και πολυσχιδές φιλανθρωπικό μας έργο. Θυμίζουμε ότι στις 22 Δεκεμβρίου το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ θα προσφέρει, όπως κάθε χρόνο, δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν ο Θανάσης Πάτρας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης.

Σχετικά Άρθρα

Λαογραφικό μουσείο Κέδρου: Μοναδικά εκθέματα άλλων εποχών

Λαογραφικό μουσείο Κέδρου: Μοναδικά εκθέματα άλλων εποχών

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 27 / 8 / 2023 , 21:43 από news_room Ένα λαογραφικό μουσείο με μοναδικά εκθέματα από την καθημερινή ζωή των κατοίκων, τις αγροτικές δουλειές και τις δραστηριότητες άλλων εποχών, θα συναντήσει ο επισκέπτης που θα βρεθεί στο χωριό Κέδρος της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας. Πρόκειται για το λαογραφικό μουσείο Κέδρου, το οποίο δημιουργήθηκε από […]

Για το Λονδίνο αναχωρεί το απόγευμα ο πρωθυπουργός – Το πρόγραμμα των συναντήσεών του

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 15 / 11 / 2021 , 15:56 από news_room Το απόγευμα αναχωρεί για το Λονδίνο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης όπου θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη. Αύριο Τρίτη, 16 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στις 15:15 (τοπική ώρα) με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Μπόρις Τζόνσον, ενώ στις 18:00 θα επισκεφθεί το Μουσείο Επιστημών […]