23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 10 / 2022 , 17:04 από news_room

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022 στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” για την υλοποίηση του έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού Διαδικασιών που υλοποίησε με την Intersys SA.

Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή του λογισμικού Therefore σε νευραλγικά τμήματα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη οδήγησε σε μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας, με ταυτόχρονη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους. Το λογισμικό Therefore ήρθε να ψηφιοποιήσει διαδικασίες που απασχολούσαν σημαντικούς πόρους της εταιρείας ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα των συστημάτων και να αυξηθεί η ποιότητα της εργασιακής καθημερινότητας των εργαζομένων.

Για κάθε διαδικασία, η Intersys σχεδίασε δυναμικά workflows τα οποία λαμβάνουν υπόψη διάφορες παραμέτρους προτού «αποφασίσουν» ποια εργασία πρέπει να αναθέσουν και σε ποιον χρήστη. Ψηφιοποιήθηκαν και αυτοματοποιήθηκαν μεγάλες και μικρότερες διαδικασίες εξαρτώμενες στο παρελθόν σε φυσικά έγγραφα φτάνοντας σε εξοικονόμηση παραγωγικού χρόνου που αγγίζει και ξεπερνά τις 1000 ώρες ετησίως.

Εκτός από την αύξηση της παραγωγικότητας και την αξιοποίηση πληροφοριών με ακρίβεια και ευκολία, η λύση που εφαρμόστηκε στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδραίωσε τη διαδικασία εργασίας των εργαζομένων ώστε να αποφεύγεται η χρήση πολλών διαφορετικών εφαρμογών και μέσω της κοινής «γλώσσας» να μπορούν όλοι να επικοινωνούν εύκολα, γρήγορα κι απλά σε ένα κοινό περιβάλλον με κοινές ψηφιακές διαδικασίες το οποίο έφερε ακόμα πιο κοντά και τους εργαζομένους των διαφόρων χωρών μέσω της ενοποίησης των διαδικασιών.

Το έργο ήταν αρκετά πολύπλοκο λόγω της ποικιλομορφίας των εμπορικών δραστηριοτήτων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της ανάγκης για εφαρμογή των ίδιων διαδικασιών στις θυγατρικές εταιρείες εκτός Ελλάδος διατηρώντας το ίδιο ύφος και την ίδια λειτουργικότητα και ενοποιώντας την πληροφορία. Μια επιπλέον πρόκληση ήταν η εδραίωση ενός γνώριμου, ενιαίου περιβάλλοντος για τις διαφορετικές διαδικασίες χωρίς ανάγκη εκτενούς εκπαίδευσης των χρηστών, περιορίζοντας τη δυσκολία προσαρμογής των χρηστών και φυσικά εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση διαφορετικών λογισμικών και συνεργατών για κάθε διαφορετική διαδικασία.

Η αποτελεσματική διαχείριση διαδικασιών δημιούργησε σημαντικές οικονομίες και βελτιστοποίησε τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτά τα πλεονεκτήματα επηρεάζουν άμεσα την εμπειρία του πελάτη μέσω της βελτιωμένης εξυπηρέτησης που λαμβάνει και του μειωμένου χρόνου διεκπεραίωσης αιτημάτων, γεγονός που φέρνει ηρεμία και ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σχετικά Άρθρα

Ευχές του Μητροπολίτη Κώου & Νισύρου Ναθαναήλ προς τους απόφοιτους μαθητές των Λυκείων

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 28 / 8 / 2021 , 0:35 από news_room Ευχετήριο μήνυμα του Μητροπολίτη Κώου κ.κ. Ναθαναήλ εξέδωσε το γραφείο τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως:   Ἀγαπητά μου παιδιά, Μέ τήν ἀνακοίνωση ἀπό τό Ὑπουργεῖο Παιδείας καί Θρησκευμάτων τῶν βάσεων εἰσαγωγῆς στήν Τριτοβάθμια Ἐκπαίδευση ὁλοκληρώνεται γιά ἑκατοντάδες μαθητές τῆς Κῶ καί τῆς Νισύρου ἡ περίοδος τῆς […]

Εκδήλωση της Ι.Μ. Ιλίου με θέμα: Τrafficking... «Οι άνθρωποι δεν πωλούνται» - Παρατηρούμε, Αναγνωρίζουμε, Καταγγέλλουμε την εμπορία ανθρώπων

Εκδήλωση της Ι.Μ. Ιλίου με θέμα: Τrafficking… «Οι άνθρωποι δεν πωλούνται»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 20 / 2 / 2023 , 22:41 από news_room NewsRoom| Η Ιερά Μητρόπολη Ιλίου σε συνεργασία με τον Δήμο Φυλής διοργάνωσε σήμερα απόγευμα εκδήλωση ευαισθητοποίησης του θέματος της σωματεμπορίας και της εργασιακής, σεξουαλικής εκμετάλλευσης γυναικών και παιδιών που συμβαίνει σε όλον τον κόσμο αλλά και στην χώρα μας, την Ελλάδα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν […]