15 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022»

Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022»

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 25 / 10 / 2022 , 6:24 από news_room

Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα των πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου που τελούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τον τίτλο «Δημήτρια» στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αθηνών και τα οποία ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη και την πόλη που μαρτύρησε ο Άγιος Δημήτριος και τυγχάνει προστάτης και έφορος της περιοχής.

Οι εκδηλώσεις του ιερού ναού του Αγ. Δημητρίου (Μπραχάμι), ξεκίνησαν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 και καθημερινά τελούνται θρησκευτικές-λατρευτικές εκδηλώσεις καθώς και πνευματικές ομιλίες, αγρυπνίες κλπ έως το τέλος Οκτωβρίου.

Από το adologala.gr σας μεταφέρουμε το πλούσιο πρόγραμμα της τρίτης εβδομάδας. Την 16η ημέρα, 17 Οκτωβρίου 2022, το απόγευμα τελέστηκε εσπερινός και κατόπιν η ομιλία της Γερόντισσας Φιλοθέης, Ηγουμένης της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων η οποία είχε τίτλο: “Παναγία Δέσποινα, πηγή χαράς και έμπνευσης στη ζωή μας” στην συνέχεια η Γερόντισσα Φιλοθέη απάντησε σε ερωτήσεις του ακροατηρίου στο ενοριακό αρχονταρίκι. Το βράδυ τελέστηκε ιερά αγρυπνία ιερουργούντος του παν. Αρχιμανδρίτη π. Πολύκαρπου Κεντικελένη, Προιστάμενου του Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου.

Την 17 ημέρα, 18 Οκτωβρίου 2022, στον ιερό ναό πραγματοποιήθηκε ομιλία με ομιλητή τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ με θέμα: “H κρίση του κόσμου” και στην συνέχεια το εσπέρας αργά τελέστηκε ιερά αγρυπνία στην οποία ιερούργησε ο Οσιολογιώτατος Ιερομόναχος π Βασίλειος Αγιοπαυλίτης.

Την 18η ημέρα, Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022, στον περικαλλή ιερό ναό του αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου τελέστηκε το πρωί ο καθημερινός Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, το απόγευμα ο εσπερινός και στην συνέχεια ομιλία και ενοριακό αρχονταρίκι με τον Οσιολογιώτατο Ιερομόναχο π. Γρήγοριο Ξενοφωντινό με τίτλο: “Σύ τίς εἶ ὁ κρίνων;”. Η 18η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων  ολοκληρώθηκε με την κατανυκτική ιερά αγρυπνία στην οποία λειτουργός και ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Αγγελής, Προϊστάμενος του Ιερού Προσκυνήματος Αναστάσεως Χριστού Σπατών.

Την 19η ημέρα, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, όπως είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμα των «Δημητρίων» του ιερού ναού του ομώνυμου Δήμου πραγματοποιήθηκε πνευματική ομιλία του Οσιολογιωτάτου Ιερομονάχου π. Αρτεμίου Γρηγοριάτη εκ Αγίου Όρους με θέμα: “Πίστη και εμπιστοσύνη στο Θεό”. Η 19η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με κατανυκτική αγρυπνία στην οποία λειτουργός και ομιλητής ήταν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Γιαννιός, Μετοχιάρης της Ιεράς Μονής Αστερίου.

Την 20η ημέρα, Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022, στον ιερό ναό το απόγευμα τελέστηκε εσπερινός και Ιερά Παράκληση στον Άγιο Αρσένιο τον Καππαδόκη και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Τύχωνα με θέμα: “Η εσωτερική πνευματική εργασία σύμφωνα με τον όσιο Ησύχιο τον Σιναΐτη και η εξ αυτής αληθινή πρόοδος και καταξίωσης του ανθρώπου”. Κατόπιν ο Γέροντας Τύχωνας απάντησε σε ερωτήσεις του ακροατηρίου. Η 20η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων «Δημήτρια» ολοκληρώθηκε με την κατανυκτική Ιερά Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου, στην οποία ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Μάρκελλος Καμπάνης, κληρικός της Ι.Μ. Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Την 21η ημέρα, Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, στον ιερό ναό του αγίου Δημητρίου τελέστηκε ο Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός και κατόπιν η Ομιλία με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο με θέμα: “«Γεύσασθε καί ἴδετε ὅτι χρηστός ὁ Κύριος» (Ψαλμ. 33,9)”. Η 21η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων του ιερού ναού ολοκληρώθηκε με κατανυκτική ιερά αγρυπνία στην οποία ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Αλεξανδράκης, Ιεροκήρυκας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και Διευθυντής του Ιδρύματος Ποιμαντικής Επιμόρφωσης.

Την 22η ημέρα, Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, καθώς κορυφώνονται οι εκδηλώσεις κατά το πρόγραμμα των ενοριακών εκδηλώσεων του ιερού ναού αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια», στον ιερό ναό τελέστηκε ο Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της οποίας προέστη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος συμμετεχόντων ιερέων από ιερές Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, των εφημερίων του Ιερού Ναού και πλήθους κόσμου. Αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, ακολούθησε στον ισόγειο χώρο του Ιερού Ναού το «Ενοριακό Αρχονταρίκι» με τον Πανιερώτατο να συζητά με τους παρευρισκόμενους.

Δείτε επίσης ρεπορτάζ του adologala.gr για τα ενοριακά «Δημήτρια» του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου ομώνυμου Δήμου (Μπραχάμι) Αττικής: 

Το απόγευμα της ιδίας ημέρας ήτοι Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, στον ιερό ενοριακό ναό του αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι το απόγευμα μετά τον εσπερινό πραγματοποιήθηκε ομιλία και ενοριακό Αρχονταρίκι με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο με θέμα: “Γνώρισόν μοι, Κύριε, ὁδὸν ἐν ᾗ πορεύσομαι» (Ψαλμ. 142,8)”. Η 22η μέρα των εορταστικών και λατρευτικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με την κατανυκτική ιερά αγρυπνία στην οποία ιερουργός ήταν ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη.

Την 23η ημέρα των ενοριακών εκδηλώσεων «Δημήτρια» του ιερού ναού Αγίου Δημητρίου και τελευταία της 3ης εβδομάδας αυτών στον ιερό ναό το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ομιλία ομιλία με τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Γέροντα Γαβριήλ, Ηγούμενο της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ του Γέροντος Ευβοίας με θέμα: “Εμπειρίες από τους Αγίους της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυΐδ”. Η 23η μέρα των εορταστικών εκδηλώσεων ολοκληρώθηκε με κατανυκτική αγρυπνία στην οποία ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Παπαδόπουλος, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου.

Πηγή: Adologala.gr – Φωτογραφίες: Ιερός Ναός Αγ. Δημητρίου

Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022»Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022»Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022» Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα πνευματικών εκδηλώσεων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου ομώνυμου Δήμου με τίτλο «Δημήτρια 2022»

Σχετικά Άρθρα

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Πατριαρχείο Αλεξανδρείας

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 31 / 12 / 2023 , 22:17 από news_room Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2024 στο Πατριαρχικό Μέγαρο Αλεξανδρείας η χαρά αποτυπωνόταν στα πρόσωπα όλων. Μετά την υποβολή εορτίων ευχών και τα παραδοσιακά κάλαντα από τoυς Κληρικούς της Πατριαρχικής Αυλής, τους Αφρικανούς σπουδαστές της Πατριαρχικής Σχολής Αλεξανδρείας «Μ.Αθανάσιος» και το προσωπικό του Πατριαρχείου προς […]

Συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Heiko Maas είχε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 22 / 7 / 2020 , 14:36 από Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχτηκε σήμερα τον Υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Heiko Maas. Η κυρία Σακελλαροπούλου είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί του σειρά θεμάτων αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως η αντιμετώπιση της πανδημίας, οι καίριες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τη στήριξη των οικονομιών των κρατών-μελών, το […]