15 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών μετά το βίντεο από πάρτι

Φινλανδία: Η πρωθυπουργός δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών μετά το βίντεο από πάρτι

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 8 / 2022 , 17:34 από news_room

Η Φινλανδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν, 36 ετών, δήλωσε ότι δεν θα την πείραζε διόλου να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου διακρίνεται να χορεύει σε πάρτι και το οποίο έδωσε αφορμή για φήμες για κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας.

“Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ”, δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP).

Το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει χωρίς αυτοσυγκράτηση με μια παρέα, κυκλοφόρησε ευρύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιοποιήθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης.

“Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους”, πρόσθεσε η πρωθυπουργός. “Περνούσα μια βραδιά με φίλους”, εξήγησε.

Ο τρόπος που χόρευε η Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους που έκριναν ανάρμοστη τη συμπεριφορά αυτή για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε δικαίωμα να διασκεδάσει με φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Πολύ αμφιλεγόμενες φήμες κυκλοφόρησαν επίσης σε σχέση με δηλώσεις που έγιναν από πρόσωπα που δεν κατονομάζονται για τις ναρκωτικές ουσίες.

Ο βουλευτής Μίκο Κάρνα του Κόμματος Κέντρου, το οποίο ανήκει στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό την Μάριν, δήλωσε σήμερα σε μήνυμά του στο Twitter ότι “θα ήταν φρόνιμο” η πρωθυπουργός να υποβληθεί “οικειοθελώς σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών”.

Η Μάριν δήλωσε ότι είχε πιεί αλκοόλ σε εκείνο το πάρτυ, διαψεύδοντας παράλληλα ότι είχε πάρει ναρκωτικά ή ότι ήταν μάρτυρας χρήσης ναρκωτικών από πρόσωπα που συμμετείχαν στο πάρτι.

Ο Άντι Λίντμαν, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του SDP, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνεδρίου του κόμματός του σήμερα ότι η πρωθυπουργός είχε τη στήριξη τους. “Δεν βλέπω μεγάλο πρόβλημα το να χορεύει η Μάριν με φίλους σε μια ιδιωτική εκδήλωση”, δήλωσε. Όσο για το τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών, αυτή είναι που θα το κρίνει, πρόσθεσε ο Λίντμαν.

Η Μάριν, η νεότερη αρχηγός κυβέρνησης παγκοσμίως όταν ανήλθε στον πρωθυπουργικό θώκο το 2019, έχει ήδη δεχθεί πυρά για εορταστικές βραδιές στην επίσημη κατοικία της.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η Μάριν είχε επικριθεί γιατί χόρευε μέχρι το ξημέρωμα ενώ είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα της Covid-19.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση τότε για το δίκτυο MTV3, τα δυο τρίτα των ερωτηθέντων είχαν εκτιμήσει ότι η εορταστική έξοδος της Μάριν ήταν “μεγάλο λάθος”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

O Magufuli της Τανζανίας ξεκινά εκστρατεία με τη δέσμευση να δημιουργήσει θέσεις εργασίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 1 / 9 / 2020 , 2:14 από Ο κατεστημένος ηγέτης υπόσχεται οικονομική ανάπτυξη ως προς την έναρξη της επανεκλογικής εκστρατείας του. Ο πρόεδρος της Τανζανίας John Magufuli δεσμεύθηκε να βελτιώσει την οικονομία και να ολοκληρώσει ημιτελή έργα κατά τη διάρκεια ομιλίας που σηματοδότησε την έναρξη της εκλογικής εκστρατείας του. Ο Magufuli αναμένεται […]

Οι Ρώσοι προσέρχονται στις κάλπες για τις Περιφερειακές Εκλογές

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 13 / 9 / 2020 , 11:32 από Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα οι Ρώσοι για τις περιφερειακές εκλογές, στη σκιά της υπόθεσης δηλητηρίασης του σφοδρού επικριτή του Κρεμλίνου, του Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου οι υποστηρικτές ζητούν «έξυπνη ψήφο» από τους εκλογείς. Σε 41 περιφέρειες της μεγαλύτερης σε έκταση χώρας του κόσμου, οι ψηφοφόροι […]