12 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Ζέστη σήμερα με μέγιστες θερμοκρασίες στους 38-40 βαθμούς

Καταιγίδες σήμερα, άνοδος θερμοκρασίας από Δευτέρα, καύσωνας από τα μέσα της εβδομάδας

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 19 / 8 / 2022 , 8:56 από news_room

Σήμερα Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, φτάνοντας στους 38-40 βαθμούς Κελσίου.

Από το μεσημέρι στα ορεινά ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων στα βορειοδυτικά ορεινά. Ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 36 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 19 έως 38-39, στην Ήπειρο από 18 έως 37 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 39-40, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 21 έως 38-40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 37 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 21 έως 36 βαθμούς, ενώ τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 38-39 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 Μποφόρ, στο Νότιο και Νοτιοανατολικό βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 Μποφόρ και τοπικά στα Δωδεκάνησα 6 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 4 Μποφόρ.
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και πολλή ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 38-39 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 37-38 βαθμούς.

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη στη Σύνοδο Κορυφής για την Κλιματική Αλλαγή, στη Γλασκώβη

Γλασκώβη : Παρέμβαση του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη στη Σύνοδο Κορυφής για την Κλιματική Αλλαγή

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 3 / 11 / 2021 , 4:49 από news_room Γλασκώβη : Παρέμβαση του ΠτΔ, Νίκου Αναστασιάδη στη Σύνοδο Κορυφής για την Κλιματική Αλλαγή Η Κύπρος επιζητεί την ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας μέσω συντονισμένων συνεργειών και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Μεσόγειος και η Μέση Ανατολή αποτελούν επίκεντρο της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής, […]

Ο ομογενής Κρις Σπύρου στο πλευρό του Τζο Μπάιντεν

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 21 / 8 / 2020 , 17:09 από ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ Ένας δικός μας, ο Ελληνοαμερικανός πολιτικός ηγέτης Κρις Σπύρου, στενός φίλος και συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια, του Τζο Μπάιντεν, βρίσκεται πάλι στο πλευρό του, στον αγώνα που δίνει ο λαβών το χρίσμα του Δημοκρατικού Υποψήφιου για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. […]