13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία & Λιτανεία για την Οσία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης – Adologala.gr

Sacred Patriarchal & Stavropegial Orthodox Monastery of St. Irene Astoria

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 4 / 8 / 2022 , 21:24 από news_room

Δισαρχιερατική Θεία Λειτουργία & Λιτανεία για την Οσία Ειρήνη την Χρυσοβαλάντο στην Αστόρια της Νέας Υόρκης – Adologala.gr

Αρχιερατικό Συλλείτουργο, προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αμισσού κ. Ιωακείμ, εκπροσώπου της Α.Θ. Παναγιότητος του Οικουμενικού Πατριάρχου, και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ευκαρπίας κ. Ιεροθέου, Καθηγουμένου της Ιεράς Πατριαρχικής Μονής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αστόριας Νέας Υόρκης τελέστηκε στις 31 Ιουλίου 2022.

Της ακολουθίας συμμετείχαν οι Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτες π. Μελέτιος Μπουγάς και π. Γεράσιμος Μαρουλάς, ως και οι Αιδεσιμολογ. Πρωτοπρεσβύτεροι π. Νικόλαος Καλάφάτης, π. Απόστολος Μανωλούδης καί π. Γεράσιμος Μπάλλας καθώς και ο Ιερολογ. Διάκονος π. Βασίλειος Αγγελάκης.

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου εις τας πέριξ του Καθολικού της Μονής οδούς.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:

osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11)

osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλαosia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11) osia-eirini-xrysovalanto-astoria-new-york-news-nea-yorki-ameriki-agia-adologala-αγια-ειρηνη-χρυσοβαλαντο-αστορια-νεα-υορκη-αμερικη-λιτανεια-αδολο-γαλα (11)

Σχετικά Άρθρα

Η Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στο Φανάρι

Η Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως στο Φανάρι

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 23 / 4 / 2022 , 10:58 από news_room Το πρωί της Μ. Παρασκεύης, 22 Απριλίου 2022, στον Π. Πατριαρχικό Ναό, η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού της Αποκαθηλώσεως, σε συγχοροστασία με τους Σεβ. Μητροπολίτες Ανέων κ. Μακάριο, Σεβαστείας κ. Σεραφείμ, Μυριοφύτου και Περιστάσεως κ. Ειρηναίο, […]

H Κυριακή του Θωμά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

H Κυριακή του Θωμά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 2 / 5 / 2022 , 21:12 από news_room Η Α.Θ. Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος παρέστη συμπροσευχόμενος, την Κυριακή του Θωμά ή του Αντίπασχα, 1 Μαΐου 2022, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό, κατά τη Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Ικονίου κ. Θεολήπτου.