24 °C Athens, GR
20/05/2024

Τελευταια Νέα
Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου στην Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου Έκθεση ζωγραφικής για τα 85 χρόνια διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Μεξικού Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Λαμπρός εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Γλυφάδας Νεκρός ο πρόεδρος του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί Συνάντηση Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου Θεόδωρου Βάγια με Επίτιμους Αρχηγούς Π.Σ. Ο Πρέσβης της Κύπρου στην Αλβανία επέδωσε τα διαπιστευτήριά του Πρόσκληση παρέδωσε αντιπροσωπεία του Πατριαρχείου Βουλγαρίας στον Οικουμενικό Πατριάρχη 20 Μαϊου Παγκόσμια ημέρα κλινικών μελετών Με λαμπρότητα εορτάστηκε η σύναξη πάντων των εν Θεσσαλονίκη αγίων στη Πυλαία Πατριαρχικό και Αρχιερατικό Συλλείτουργο για την Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μονή Βαλουκλή Λαμπρό συλλείτουργο για τα πενήντα χρόνια από την ίδρυση της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Σμύρνης Τουλάχιστον 35 χιλιάδες Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από την έναρξη της ισραηλινής επίθεσης στη Γάζα

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος – Adologala.gr

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 8 / 2022 , 17:52 από news_room

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος – Adologala.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 17-25 Ιουνίου 2022.

Κατά την διεξαγωγή των εξετάσεως, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Σχολής, παρέστη ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας-Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Γραμματεύς της Ι. Μητροπόλεως.

Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 17 Ιουνίου και εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος-Διευθυντής της Σχολής, ο Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης-Γραμματεύς και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου, Κυριάκος Στάντζος και Στυλιανός Μπενής.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στη Χαλκίδα,  εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος, οι διδάσκουσες κυρίες Μαρία Καψάλη και Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου και Κυριάκος Στάντζος.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στην Ιστιαία, την εξεταστική επιτροπή απάρτιζαν οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Οικον. Ευστάθιος Αναγνώστου, κ. Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Αναστασίου, Γαβριήλ Μαυρομάτης και Ευάγγελος Καζάνης.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο Μαντούδι, εξέτασαν τους προσελθόντες σπουδαστές οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Νικόλαος Αναστασίου και Δημήτριος Σταμούλος και Οικον. Νικόλαος Μάρκου.

Στις διπλωματικές εξετάσεις η εξεταστική επιτροπή απαρτιζόταν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής και Διευθυντή του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Γρηγόριο Αναστασίου, ως Πρόεδρο και μέλη τους Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής κ. Γεώργιο Γερογιάννη, Γεώργιο Στέρπη, Δήμο Τσίμπο και Γεώργιο Σμάνη και εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού τον Εκπαιδευτικό κ. Παύλο Κουρμπέτη.

Διπλωματούχοι κρίθηκαν οι παρακάτω εξετασθέντες σπουδαστές,

Λάλου Ανδρονίκη με βαθμό Άριστα,

Χαραλάμπους Δέσποινα με βαθμό Λίαν Καλώς,

Δημητρίου Νικόλαος με βαθμό Άριστα και

Μοναστηριώτη Μαρία με βαθμό Λίαν Καλώς.

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας και Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας και Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ Γραφείου Επιτρόπου Προεδρίας και Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφου Έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της συνεργασίας των συμβαλλόμενων μερών για στήριξη και αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν Κύπριους της Διασποράς, Εγκλωβισμένους, Θρησκευτικές Ομάδες και ανθρωπιστικά θέματα, το Γραφείο Επιτρόπου Προεδρίας και οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, υπέγραψαν στις 02/11/2021, Μνημόνιο […]

AV-Soundbar-S80QY-03-2-Channels-Desktop

Η νέα μπάρα ήχου της LG συνδυάζει τον καθηλωτικό ήχο με την υψηλή ποιότητα

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 26 / 7 / 2022 , 5:52 από news_room Σου αρέσει να απολαμβάνεις το home cinema και να βρίσκεσαι στο επίκεντρο; Σου αρέσει να χαλαρώνεις ακούγοντας τη μουσική της επιλογής σου ή να παίζεις ατελείωτες ώρες παιχνίδια; Όπως κι αν σου αρέσει να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου, η LG Electronics Ελλάς σου […]