24 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος – Adologala.gr

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 8 / 2022 , 17:52 από news_room

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος – Adologala.gr

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές και διπλωματικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, στην έδρα και σε όλα τα παραρτήματά της, από τις 17-25 Ιουνίου 2022.

Κατά την διεξαγωγή των εξετάσεως, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Σχολής, παρέστη ο Αρχιμ. Χρυσόστομος Καλύβας-Εφημέριος του Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Χαλκίδος και Γραμματεύς της Ι. Μητροπόλεως.

Στην πόλη των Ψαχνών οι εξετάσεις έλαβαν χώρα την Παρασκευή 17 Ιουνίου και εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος-Διευθυντής της Σχολής, ο Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης-Γραμματεύς και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου, Κυριάκος Στάντζος και Στυλιανός Μπενής.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, στη Χαλκίδα,  εξεταστές ήταν οι Καθηγητές κ. Δήμος Τσίμπος, οι διδάσκουσες κυρίες Μαρία Καψάλη και Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Θεόδωρος Κοκορίκος, Γεώργιος Αντωνίου και Κυριάκος Στάντζος.

Τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, στην Ιστιαία, την εξεταστική επιτροπή απάρτιζαν οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Οικον. Ευστάθιος Αναγνώστου, κ. Βασιλική Τσιτσάκη και οι κ. Δημήτριος Παπαβασιλείου, Παναγιώτης Αναστασίου, Γαβριήλ Μαυρομάτης και Ευάγγελος Καζάνης.

Την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στο Μαντούδι, εξέτασαν τους προσελθόντες σπουδαστές οι κ. Δήμος Τσίμπος,  Πρωτοπρεσβ. Αργύριος Στουραΐτης, Νικόλαος Αναστασίου και Δημήτριος Σταμούλος και Οικον. Νικόλαος Μάρκου.

Στις διπλωματικές εξετάσεις η εξεταστική επιτροπή απαρτιζόταν από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Σχολής και Διευθυντή του Ιδρύματος Βυζαντινής Μουσικολογίας της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ. Γρηγόριο Αναστασίου, ως Πρόεδρο και μέλη τους Καθηγητές Βυζαντινής Μουσικής κ. Γεώργιο Γερογιάννη, Γεώργιο Στέρπη, Δήμο Τσίμπο και Γεώργιο Σμάνη και εκπρόσωπο του Υπουργείου Πολιτισμού τον Εκπαιδευτικό κ. Παύλο Κουρμπέτη.

Διπλωματούχοι κρίθηκαν οι παρακάτω εξετασθέντες σπουδαστές,

Λάλου Ανδρονίκη με βαθμό Άριστα,

Χαραλάμπους Δέσποινα με βαθμό Λίαν Καλώς,

Δημητρίου Νικόλαος με βαθμό Άριστα και

Μοναστηριώτη Μαρία με βαθμό Λίαν Καλώς.

Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr Ολοκληρώθηκαν οι προαγωγικές εξετάσεις της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος - Adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρέσβη της Τσεχίας στην Κύπρο κ. Vladimir Nemec. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία να επιβεβαιωθούν οι διαχρονικά εξαίρετες σχέσεις των δύο χωρών, καθώς και να συζητηθούν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για περαιτέρω ενίσχυση της άριστης σχέσης με την Τσεχία. Συγκεκριμένα, ο κ. Ξενοφώντος ενημέρωσε τον κ. Nemec για το αντίκτυπο της κλιματικής αλλαγής στην ποιότητα και διαθεσιμότητα των υδάτινων πόρων, όχι μόνο στην περιοχή της Μεσογείου, όπου βρίσκεται η Κύπρος, αλλά και στην κεντρική Ευρώπη, όπου βρίσκεται η Τσεχία. Η Κύπρος διαχρονικά εφαρμόζει πολιτικές χρηστής διαχείρισης του νερού καθώς και μέτρα που στοχεύουν στην αύξηση της διαθεσιμότητας νερού και της ασφάλειας του νερού. Στόχος είναι η ικανοποίηση της ζήτησης νερού για οικιακές, γεωργικές, βιομηχανικές, περιβαλλοντικές και άλλες χρήσεις, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, είπε ο κ. Ξενοφώντος. Συζητήθηκε, επίσης, η πρόσφατη συμμετοχή του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος στο πρόγραμμα «Καινοτόμα και Βιώσιμα Μέτρα Διατήρησης του Νερού στο Γεωργικό Τοπίο - AGRIWATER (ERASMUS+)», το οποίο συντόνισε ο Σύνδεσμος Ιδιωτικής Γεωργίας της Τσεχικής Δημοκρατίας, καθώς και πιθανή συνεργασία του Ινστιτούτου με το Πανεπιστήμιο του Καρόλου, το οποίο αποτελεί ένα από τα παλαιότερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη. Από την πλευρά του, ο κ. Nemec εξέφρασε την ευαρέσκειά του και την επιθυμία του για ενδυνάμωση της συνεργασίας και επέκταση της σε νέους τομείς και ευχαρίστησε τον Υπουργό για την εποικοδομητική συνάντηση και συνεργασία.

Με τον Πρέσβη της Τσεχίας στην Κύπρο συναντήθηκε ο Υπουργός Γεωργίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 12 / 9 / 2023 , 15:53 από news_room Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος είχε σήμερα στο γραφείο του συνάντηση με τον Πρέσβη της Τσεχίας στην Κύπρο κ. Vladimir Nemec. Κατά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, δόθηκε η ευκαιρία να επιβεβαιωθούν οι διαχρονικά εξαίρετες σχέσεις […]

adologala

“Άδολο Γάλα” : Το Portal adologala.gr μειώνει την ροή και τον όγκο των ειδήσεων του

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 8 / 1 / 2022 , 16:27 από news_room Κι αν είσαι στο σκαλί το πρώτο, πρέπει νάσαι υπερήφανος κ’ ευτυχισμένος. Εδώ που έφθασες, λίγο δεν είναι· τόσο που έκαμες, μεγάλη δόξα. Κ.Π. Καβάφης Από το ποίημα «Το Πρώτο Σκαλί» Το «Άδολο Γάλα», το λογικό άδολο γάλα όπως ανέφερε και ο Απόστολος της […]