23 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών στην Αττική

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 4 / 2 / 2022 , 20:30 από news_room

Ειδική επιχείρηση σε συνδέσμους οπαδών ομάδων στην Αττική, πραγματοποίησε σήμερα η ΕΛΑΣ. Σε σύνδεσμο που βρίσκεται στην περιοχή της Ομόνοιας εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, μαχαίρι, τσεκούρι, κοντάρια, καδρόνια με βίδες και φωτοβολίδες.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών δυνάμεων, πραγματοποίησαν έρευνες σε Ομόνοια, Περιστέρι, Αγίους Αναργύρους και Ίλιον.

Στο πλαίσιο των ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν παρουσία εκπροσώπων δικαστικής Αρχής, σε σύνδεσμο οπαδών στην Ομόνοια βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ: Μαχαίρι, τσεκούρι, 2 μη ενεργοποιημένες φωτοβολίδες, 15 ξύλινα και ένα 1 μεταλλικό κοντάρι, 8 ξύλινα καδρόνια με βίδες, 14 κράνη μοτοσυκλέτας, 6 σπρέι βαφής διαφόρων χρωμάτων, 11 καπνογόνα-βαρελάκια και σύστημα καταγραφής εικόνας.

Το σχετικό προανακριτικό υλικό θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της πόλης και της αστυνομίας

Σύσκεψη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, υπό τον προϊστάμενό της Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, και τη συμμετοχή εκπροσώπων αθλητικών συλλόγων της πόλης αλλά και της ΕΛ.ΑΣ., με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου.

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών, ενώ στη σύσκεψη συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης, ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θεόδωρος Καρυπίδης και ο πρόεδρος του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ Φώτης Θέος. Από πλευράς αστυνομίας συμμετέχουν αξιωματικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης.

Αναβλήθηκε το αυτόφωρο των δύο υπεύθυνων συνδέσμων

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες, υπεύθυνοι ισάριθμων συνδέσμων οπαδών, κατά την παράλληλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης. To Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, όπου παραπέμφθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία, ανέβαλε την εκδίκαση των υποθέσεών τους και ήρε την κράτησή τους.

Τόσο ο 43χρονος όσο και ο 36χρονος κατηγορούνται για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή αντικειμένων, που μπορούν να προκαλέσουν σωματικές βλάβες, καθώς στους χώρους των συνδέσμων, ένας στην ανατολική κι ο άλλος στη δυτική Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- μαχαίρια, λοστοί, μεταλλικά και ξύλινα αντικείμενα κ.ά. Επιπλέον, ο 43χρονος διώκεται για λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια.

Οι δίκες τους προσδιορίστηκαν να γίνουν τις επόμενες μέρες.

Συνολικά έγιναν έρευνες σε 13 συνδέσμους οπαδών, διαφόρων συλλόγων της πόλης και σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Τηλεφωνική συνδιάλεξη Μακρόν-Μπάιντεν τις επόμενες ημέρες

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 19 / 9 / 2021 , 22:19 από news_room Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ζήτησε να συνομιλήσει με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν μετά την ακύρωση μιας παραγγελίας γαλλικών υποβρυχίων από την Αυστραλία και «θα υπάρξει μια τηλεφωνική συνδιάλεξη τις επόμενες ημέρες», ανέφερε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ. Από την […]

Παρατάθηκε το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης 150.000 εργαζομένων

Παρατάθηκε το επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης 150.000 εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 2 / 8 / 2023 , 17:33 από news_room Παρατείνεται έως τις 14 Οκτωβρίου 2023 η προθεσμία λήξης του προγράμματος αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης εργαζομένων σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Επίσης, ως καταληκτική προθεσμία για την έναρξη των τμημάτων […]