21 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Σταθερά αυξανόμενη η εμπιστοσύνη των αναγνωστών – επισκεπτών στο ADOLOGALA.GR

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 5 / 2021 , 2:24 από news_room

Η πανδημία που έπληξε και πλήττει τον κόσμο είναι αφορμή για νέα ξεκινήματα. Ένα τέτοιο ξεκίνημα ήταν και του Portal, ADOLOGALA.GR. Τον Μάϊο του 2020 μετά από την σκληρή καραντίνα και την αυστηρότητα των μέτρων που ίσχυσαν σε όλον τον κόσμο μας έδωσε την έμπνευση για την δημιουργία αυτού του Portal.

Μικρές επιτυχίες που πραγματοποιήσαμε σας τις ανακοινώσαμε.  Για όλους εμάς επιτυχία είναι η κάτι διαφορετικό που δεν μπορεί να αναλυθεί περισσότερο.

Η ιστοσελίδα ADOLOGALA.GR συνεχίζει την διαδικτυακή της πορεία και σας ανακοινώνει ότι ολοένα και αυξανόμενη είναι η εμπιστοσύνη των επισκεπτών-αναγνωστών μας σε σημείο που από διεθνή μέσα μέτρησης για της παγκόσμιας εύρους – κλίμακας επισκεψιμότητα των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης μόλις τον τελευταίο μήνα η μέτρηση μας ανέβασε κατά ένα εκατομμύριο θέσεις!. Οι αριθμοί δεν είναι μικροί, την ώρα που η ανταγωνιστικότητα είναι μεγάλη. Επίσης πέραν του ενός εκατομμυρίου και πλέον θέσεων στην παγκόσμια κλίμακα των websites η πορεία μας φανερώνει και μόνιμη σταδιακή αύξηση. Ενδεικτικά τον τελευταίο μήνα το ADOLOGALA.GR είχε περισσότερες από πεντακόσιες δεκαπέντε χιλιάδες εμφανίσεις στο διαδίκτυο. Δείτε το γράφημα:

Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης και ασφάλειας για website και συγκεκριμένα την εταιρία cloudflare.

Ακόμα και η επισκεψιμότητα των μοναδικών επισκεπτών αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και πρίν έναν μήνα μετρούσαμε επτά χιλιάδες επισκέπτες μηνιαίως τώρα μετρούμε περισσότερους από εννέα χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες. Ενδεικτικά, οι μοναδικοί επισκέπτες είναι αυτοί που επισκέπτονται το Portal ADOLOGALA.GR για πρώτη φορά! και για τους οποίους δεν έχει γίνει αποθήκευση των Cookies. Δείτε το γράφημα :

Για του λόγου το αληθές η επισκεψιμότητα του πίνακα 1 για τις πεντακόσιες χιλιάδες και πλέον εμφανίσεις του ADOLOGALA.GR επιβεβαιώνει και η ζήτηση του πιστοποιητικού ασφαλείας της ιστοσελίδας adologala.gr. Πιστοποιητικό το οποίο ζητείται από τις μηχανές αναζήτησης για να εμφανιστεί η σελίδα ADOLOGALA.GR στο διαδίκτυο. Δείτε τον πίνακα παρακάτω :

Για να καταλάβετε τους όρους του συγκεκριμένου άρθρου (cookies,server,επισκεψιμότητα κλπ) διαβάστε τους όρους χρήσης του ADOLOGALA.GR!

Στο άλμπουμ του portal μας χωράνε φωτογραφίες, κείμενα και ειδήσεις σας. Χαρά μας να γίνουμε αποδέκτες αυτών στο email: [email protected]

Βρείτε μας και διαβάστε όλες τις ειδήσεις μας σε facebook,twitter,instagram,flickr,youtube και ακόμα εγγραφείτε στις Ειδήσεις Google για να βλέπετε ότι συμβαίνει αμέσως!.

Τέλος, αναλαμβάνουμε το affiliate marketing της επιχείρησης σας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email!.

Σχετικά Άρθρα

Σε επείγουσες διαβουλεύσεις τοπικά και διεθνώς ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν

Σε επείγουσες διαβουλεύσεις τοπικά και διεθνώς ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Ο ίδιος δεν έκανε καμία αναφορά σε μια πιθανή παραίτηση, την οποία ζητούν ορισμένοι Ο Πρόεδρος του Αφγανιστάν Aσραφ Γάνι δήλωσε σήμερα ότι βρίσκεται σε επείγουσες διαβουλεύσεις με τοπικούς ηγέτες και διεθνούς εταίρους σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, καθώς οι Ταλιμπάν συνεχίζουν […]

Ρουμάνος Oρθόδοξος Ιερέας & Σκηνοθέτης: «Οι ελληνόφωνες Εκκλησίες τελούν υπό την πίεση εκείνων, που ηγούνται των κρατών»

Ρουμάνος Oρθόδοξος Ιερέας & Σκηνοθέτης: «Οι ελληνόφωνες Εκκλησίες τελούν υπό την πίεση εκείνων, που ηγούνται των κρατών»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 5 / 9 / 2022 , 13:00 από news_room Ο κληρικός της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, σκηνοθέτης και πρωθιερέας Κυπριανός Μέγκα, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μόσχα για να συμμετάσχει στο 44ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Μόσχας, κατά το διάστημα από 26 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου 2022, παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «Σπας», όπου […]