24 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Παρουσία του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. τα εγκαίνια του Ellinikon Experience Park – Εκδηλώσεις από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2022

ελλνικο ανοιξε 2021-2022

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 21 / 12 / 2021 , 3:01 από news_room

Εγκαίνια του Ellinikon Experience Park – Πλούσιες εκδηλώσεις από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου 2022

Μία πρόσκληση με το όνομά σας, σας καλεί στο γιορτινό Experience Park στο Ελληνικό. Κάντε μία ευχή κάτω από το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, απολαύστε το φαντασμαγορικό σιντριβάνι και περιπλανηθείτε στο Παιδικό Δάσος με αστείρευτη διάθεση για παιχνίδι! Αυτή είναι η πρώτη από τις αμέτρητες ιστορίες που θα ζήσουν στο πρότυπο πάρκο του μέλλοντος. Τα 70.000 τ.μ. περιμένουν όλους  και όλες για να ζήσουν τις δικές τους ιστορίες μέσα από τον Κήπο Zen, το Παιδικό Δάσος, το Σιντριβάνι και τις υπόλοιπες εμπειρίες που φιλοξενεί το Experience Park

Στα εγκαίνια την Δευτέρα το απόγευμα παρευρέθηκε και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Μετά την ξενάγησή του προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ένα καταπληκτικό πάρκο, το οποίο αλλάζει όλα τα δεδομένα στην περιοχή, προάγγελος του θαυμάσιου έργου που έρχεται να πραγματοποιήσει η Lamda Development. Αλλάζουν οι όροι ζωής για εκατομμύρια πολίτες, πρώτα στη νότια ζώνη, εδώ στο Ελληνικό και στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Πιστεύω ότι αυτό το έργο θα συμβολίζει την Ελλάδα του αύριο και θα είναι σήμα κατατεθέν για ολόκληρη την Ευρώπη. Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους, που τόσο γρήγορα ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω ταχύτατα στις υποχρεώσεις τους».

Λίγα λόγια για το Ellinikon Experience Park:

Ένα νέο αστικό πάρκο, με έκταση πάνω από 70 στρέμματα και σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας. Το Experience Park προσφέρει μια πληθώρα δραστηριοτήτων και εμπειριών για κάθε ηλικία και κάθε προτίμηση. Έχει σχεδιαστεί με στόχο να δημιουργήσει μια νέα πράσινη όαση για τους Αθηναίους, και να αποτελέσει πρότυπο αειφόρου διαβίωσης και αναψυχής.

Το πάρκο συνεχώς εξελίσσεται. Με κάθε σας επίσκεψη ανακαλύψτε και κάτι νέο. Μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Ελάτε να χαλαρώσετε, να γυμναστείτε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα της πόλης. Δώστε στα παιδιά σας την ευκαιρία να παίξουν ανέμελα και να ανακαλύψουν πολλές εκπλήξεις!

Τι περιλαμβάνει ο χώρος:

ΣΙΝΤΡΙΒΑΝΙ

Υπέροχο να το παρακολουθείτε

Αδύνατο να μην ενθουσιαστείτε

Το σημείο αναφοράς του Experience Park και ο ιδανικός χώρος συνάντησης. Γίνετε μέρος μιας συναρπαστικής εμπειρίας με εντυπωσιακές υδάτινες χορογραφίες.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΑΣΟΣ

Γνωρίστε έναν υπέροχο κόσμο

Ζήστε μοναδικές εμπειρίες

Ένας χώρος εμπνευσμένος από την ιστορία της πολιτικής αεροπορίας. Ξύλινα παιχνίδια και κατασκευές που προσφέρονται για ψυχαγωγία, εκπαίδευση και εξερεύνηση. Όλα σχεδιασμένα με γνώμονα την ασφάλεια των μικρών επισκεπτών.

ΚΗΠΟΣ ZEN

Ζήστε στιγμές ηρεμίας

Μια απόδραση από την καθημερινότητα

Συνδεθείτε με τη φύση και τον εαυτό σας. Ένα καταφύγιο όπου το στοιχείο του νερού και η μεσογειακή φύση κυριαρχούν.

ΧΩΡΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

Αναζωογονηθείτε και αθληθείτε καθημερινά

Ένας υπαίθριος χώρος άθλησης για όλους

Γυμναστείτε στη φύση και τονώστε το σώμα και το μυαλό σας. Ανακαλύψτε τα σύγχρονα υπαίθρια όργανα γυμναστικής κατάλληλα για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης. Φυσικά θα βρείτε άπλετο χώρο για τρέξιμο, γιόγκα και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

The Christmas Taste

Ένα πολύχρωμο Food Court σας καλωσορίζει για μοναδικές γευστικές δοκιμές και δελεαστικές γαστρονομικές απολαύσεις. Ο Ηλίας Σκουλάς με το FAT CAT The Burger Syndicate by Ilias Skoulas σας συστήνει το απόλυτο Χριστουγεννιάτικο burger. Οι γλυκιές δημιουργίες και το ζεστό αρωματικό Glühwein από το Kitchen Lab του Άκη Πετρετζίκη συμπληρώνουν μοναδικά το μενού.

Για εσάς που είστε λάτρεις της έθνικ κουζίνας και του Falafel, κάντε μία στάση στο Falafeladiko ενώ στο ESTEBAN Burrito Bar απολαύστε γεύσεις που σας ταξιδεύουν μέχρι το Μεξικό. Ακόμη στους Lukumádes σας περιμένουν λαχταριστοί λουκουμάδες σε απολαυστικούς συνδυασμούς. Τέλος, οι σοκολατένιες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες του ÉSOPHY αποτελούν ένα ιδανικό δώρο για εσάς αλλά και τους αγαπημένους σας.

Stalactite

Μια επιβλητική εγκατάσταση κινούμενου φωτός από τους καλλιτέχνες Christopher Bauder και Boris Divider που δημιουργεί ένα σχήμα ανεστραμμένης πυραμίδας. Οι ράβδοι φωτός δημιουργούν παλλόμενα σχέδια σχηματίζοντας πολύπλοκα φωτεινά μοτίβα τα οποία συγχρονίζονται με ηλεκτρονική μουσική. Ζήστε αυτή τη συναρπαστική εμπειρία!

Helios

Μια μεγάλης κλίμακας φωτιστική εγκατάσταση σχεδιασμένη από την ομάδα της Algorithm, η οποία δημιουργεί ένα τοπίο γεμάτο φως και κίνηση. 7500 LED σφαίρες έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένη διάταξη δημιουργώντας μια εντυπωσιακή κυκλική προβολή. Τα χρώματα και τα σχήματα αλλάζουν ρυθμικά σχηματίζοντας ένα χρωματιστό ψηφιακό καμβά στον Κήπο Zen. Ζήστε μια συναρπαστική πολυαισθητηριακή εμπειρία καθώς η μουσική συγχρονίζεται με τα φώτα και την κίνηση!

Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Το μεγαλοπρεπές χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 17 μ. με τα φωτεινά λαμπάκια δημιουργεί μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα στο κέντρο της Plaza Α που σας ταξιδεύει στη μαγεία των Χριστουγέννων. Το δέντρο αποτελείται από 180 αληθινά δέντρα τα οποία θα δοθούν για αναδάσωση μετά την ολοκλήρωση της εορταστικής περιόδου.

Σχετικά Άρθρα

Όμορφες εικόνες σε επισκέπτες και κατοίκους των Τρικάλων οι ανθισμένες κερασιές κατά μήκος του Ληθαίου ποταμού

Όμορφες εικόνες σε επισκέπτες και κατοίκους των Τρικάλων οι ανθισμένες κερασιές κατά μήκος του Ληθαίου ποταμού

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 16 / 4 / 2023 , 14:35 από news_room Sakura, οι περίφημες ανθισμένες κερασιές της Ιαπωνίας άνθησαν και φέτος στον Ληθαίο ποταμό στην πόλη των Τρικάλων προσφέροντας ακόμη πιο όμορφες εικόνες σε επισκέπτες/τριες και κατοίκους που θα κάνουν τη βόλτα τους στις όχθες του, κατά τις γιορτινές μέρες στη θεσσαλική πόλη. Πρόκειται για […]

ecumenical patriarchate phanari adologala ecclesia orthodoxia

Χειροθεσία και Χειροτονία Διακόνου στην Εορτή της Ορθοδοξίας στο Φανάρι

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 23 / 3 / 2024 , 1:05 από news_room Ἀνακοινοῦται ὅτι, ἐπί τῇ μεγάλῃ ἑορτῇ τῆς Κυριακῆς τῆς Ὀρθοδοξίας, ἡ Α. Θ. Παναγιότης, ὁ Πατριάρχης, θά χοροστατήσῃ ἐν τῷ Π. Πατριαρχικῷ Ναῷ, κατά τόν Μ. Ἑσπερινόν τοῦ Σαββάτου, 23ης Μαρτίου, καί ὥραν 4ην μ.μ., μετά τό πέρας τοῦ ὁποίου θά χειροθετήσῃ τόν Ἐντιμ. […]