24 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων με την καμπάνια #SkepsouAllios

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων με την καμπάνια #SkepsouAllios

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 30 / 11 / 2021 , 20:44 από news_room

Χαλάνδρι| Η Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε με την εκστρατεία #SkepsouAllios στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, αποτελώντας το μοναδικό οργανισμό που εκπροσώπησε τον ελληνικό Ασφαλιστικό Κλάδο.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 2009 και φέτος έλαβε χώρα από τις 20 έως τις 28 Νοεμβρίου 2021, είναι η συγκρότηση ενεργειών που θα οδηγήσουν στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη με τη συμμετοχή της, είχε ως στόχο την ανάδειξη του σημείου καμπής που βρίσκεται ο πλανήτης, ενημερώνοντας τόσο το Ανθρώπινο Δυναμικό και το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας, όσο και την ελληνική κοινωνία γενικότερα, για τις εναλλακτικές καθημερινές συμπεριφορές που οδηγούν σε μειωμένη χρήση πλαστικού. Η Εταιρία, μέσω της δράσης #SkepsouAllios έχει δημιουργήσει τη δική της κοινότητα κυκλικής οικονομίας, όπου τίποτα δεν πάει χαμένο και τα περισσότερα αντικείμενα ανακυκλώνονται ή επαναχρησιμοποιούνται, οδηγώντας σε ένα καλύτερο αύριο.

“Γιατί ένα καλύτερο αύριο ξεκινά από σήμερα”, δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρίας κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης. Όταν δημιουργούσαμε την καμπάνια #SkepsouAllios, αναφέρει, θέλαμε το μήνυμά μας να είναι απλό και ξεκάθαρο. Είχαμε πίστη στην ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της Εταιρίας μας πως θα αγκαλιάσουν τη δράση, αλλάζοντας τις καθημερινές τους συνήθειες, χρησιμοποιώντας αντικείμενα πολλαπλών χρήσεων και στη συνέχεια μέσα από τις ποικίλες ενέργειες επικοινωνίας της εκστρατείας θα μεταφέραμε το μήνυμά μας στην κοινωνία. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη δική μας κοινότητα κυκλικής οικονομίας, εγκαταλείψαμε σε μεγάλο βαθμό τα πλαστικά μιας χρήσης και βοηθήσαμε στην ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας για τις συνέπειες που προκαλεί το πλαστικό στον πλανήτη. Η Εταιρία μας, συμμετέχοντας ως ενεργός εταίρος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων, μοιράστηκε τις δράσεις της και έγινε ο μοναδικός οργανισμός που εκπροσώπησε τον Ασφαλιστικό Κλάδο σε μία τόσο σημαντική πρωτοβουλία, η οποία ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας.”

Την Ευρωπαϊκή Πίστη τίμησε με την παρουσία του κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων ο κ. Νικόλαος Χιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για την εκστρατεία #SkepsouAllios και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Εταιρίας. Ο ΕΟΑΝ είναι ο εθνικός συντονιστής της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων για την Ελλάδα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας και θα προσπαθεί πάντα να ξεκινά ένα καλύτερο αύριο από σήμερα, ενστερνιζόμενη τη ρήση πως “Τη Γη δεν την κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας, αλλά τη δανειζόμαστε από τα παιδιά μας”.

Δείτε περισσότερα για την εκστρατεία στο https://www.europaikipisti.gr/el/skepsouallios.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Αυστραλίας Μακάριος: «Τα παιδιά μας να γνωρίζουν για ποιες αξίες αγωνίζονταν οι πρόγονοί τους»

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 28 / 10 / 2021 , 1:36 από news_room Αυστραλίας Μακάριος: «Τα παιδιά μας να γνωρίζουν για ποιες αξίες αγωνίζονταν οι πρόγονοί τους» Τέτοιες ώρες, πριν από 81 χρόνια, μια μικρή, δισύλλαβη λέξη έδινε σινιάλο στην Ιστορία για να ξεκινήσει τη συγγραφή ενός ακόμα ενδόξου κεφαλαίου για το Γένος των Ελλήνων. Το ηρωικό […]

Ανθεκτικές οι τράπεζες στο δυσμενές σενάριο στα stress test των ευρωπαϊκών εποπτικών αρχών

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 31 / 7 / 2021 , 16:59 από news_room Το τραπεζικό σύστημα της ζώνης του ευρώ παραμένει ανθεκτικό στο πλαίσιο αντίξοου μακροοικονομικού σεναρίου, όπως κατέδειξε η άσκηση προσομοίωσης (stress test) ακραίων καταστάσεων για τις τράπεζες υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (EKT). Συνολικά συμμετείχαν οι 38 τράπεζες που περιλαμβάνονταν στο δείγμα της […]