23 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Επιδείνωση του καιρού αύριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 9 / 10 / 2021 , 16:02 από news_room

Επιδείνωση του καιρού αύριο στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Νέα επιδείνωση του καιρού θα υπάρξει αύριο στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με τοπικά ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, ενώ σημαντικές θα είναι οι βροχοπτώσεις στην πυρόπληκτη Βόρεια Εύβοια, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε και η ΕΜΥ.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo, την Κυριακή ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα, ενισχυμένους ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Μάλιστα στα δυτικά και νότια το χαλάζι ενδέχεται να έχει σχετικά μεγάλο μέγεθος. Στις περιοχές που θα δεχθούν σημαντικές ποσότητες βροχής, συμπεριλαμβάνονται περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 4 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 24 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 14 έως 26 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 και 29 βαθμούς Κελσίου αντίστοιχα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ανατολικοί βορειοανατολικοί με εντάσεις έως 7 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν νότιοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα που τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές κατά περιόδους, φαινόμενα που τις βραδινές ώρες θα αποκτήσουν συνεχή και έντονο χαρακτήρα και θα συνοδευτούν από καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Η Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Κύκκου - Adologala.gr

Η Παραμονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Ι.Μ. Κύκκου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 16 / 8 / 2022 , 5:18 από news_room Μέσα στην κατανυκτική ατμόσφαιρα που εκπέμπει ως λεπτή αύρα πνευματικής δροσιάς για την παρηγορία των ευσεβών προσκυνητών η θαυματουργός εικόνα της Παναγίας Ελεούσας του Κύκκου, τελέστηκε ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία στο Καθολικό της Ιεράς Βασιλικής και Σταυροπηγιακής Μονής Κύκκου Κυριακή 14 Αυγούστου […]