15 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο

Coffee Festival 2021 : Δεκάδες κόσμου στην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 25 / 9 / 2021 , 22:06 από news_room

Πηγή-Επιμέλεια-φωτογραφίες : adologala.gr

Coffee Festival 2021 : Δεκάδες κόσμου από το πρωί στην πρώτη ημέρα του φεστιβάλ (Φωτορεπορτάζ)

Η πρώτη ημέρα του 5ου Athens Coffee Festival ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία υπενθυμίζοντας γιατί αποτελεί το απόλυτο σημείο συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου του καφέ, των coffee lovers γενικότερα αλλά και όλων όσων θέλουν να δοκιμάσουν να εξετάσουν και να δούν νέα χαρμάνια και προϊόντα που αφορούν τον καφέ και τον εξοπλισμό καφέ – εστίασης.

Από νωρίς το πρωί, η κίνηση στην πύλη της Τεχνόπολης ήταν έντονη, με δεκάδες επισκέπτες να την διαβαίνουν προκειμένου να δοκιμάσουν με ασφάλεια, εξαιρετικής ποιότητας καφέ από την τεράστια ποικιλία του αγαπημένου ροφήματος που είχαν να παρουσιάσουν οι 78 εκθέτες, αλλά και να αναδείξουν οι ειδικευμένοι και έμπειροι barista των κορυφαίων brands. Η προσέλευση του κοινού συνεχής. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της πόλης, μέχρι και τη λήξη της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ έφθαναν στο Γκάζι. Για ακόμα μία φορά το φεστιβάλ απέδειξε περίτρανα την στήριξη του coffee industry στο Athens Coffee Festival, ιδιαίτερα στην απαιτητική, μετά covid εποχή. Αξιοσημείωτη ήταν η έντονη παρουσία των επαγγελματιών του χώρου του καφέ, οι οποίοι ενημερώθηκαν για νέες προϊόντα, πήραν ιδέες για τεχνικές αλλά και coffee brands, που μπορούν να ανανεώσουν τις παροχές και το επίπεδο των υπηρεσιών της επιχείρησής τους και πραγματοποίησαν τις πρώτες αναγνωριστικές επισκέψεις τους στα περίπτερα των εκθετών με απώτερο στόχο την σύναψη νέων συνεργασιών. Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε, δεν έλειψαν και οι περιπτώσεις κατά τις οποίες έκλεισαν συνεργασίες με το «καλημέρα».

Σημαντικό από την φετινή χρονιά σε σχέση με το τελευταίο coffee festival ήταν ότι απουσίαζε η εταιρία Coffee Island & η εταιρία Coffee Brands. 

Τα πλούσια δώρα των εκθετών που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας, μαγνήτισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Τις καλύτερες εντυπώσεις φυσικά άφησαν τα Coffee Masterclasses.

Πρέπει να γνωρίσουμε ότι για ακόμη μία χρονιά το Athens Coffee Festival (2021) φιλοξένησε σημαντικά workshops και εξειδικευμένες παρουσιάσεις γύρω από τον καφέ, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον τόσο του καταναλωτικού κοινού όσο και των επαγγελματιών. Φυσικά θα υπάρχει συνέχεια κι αύριο, με ένα διαφορετικό κύκλο ομιλιών.

Μία ακόμα παράλληλη δράση του φεστιβάλ όπου υπήρχε έντονη δράση, ήταν το 4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting του SCA Greece για την ανάδειξη του Έλληνα πρωταθλητή. Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό της πρώτης ημέρας και με βάση την εμπειρία από τις 4 προηγούμενες διοργανώσεις, οι επόμενες δύο μέρες του φεστιβάλ αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές και ο τελικός αριθμός των επισκεπτών να ξεπεράσει κάθε πρόβλεψη!.

Όσοι επισκέπτες θέλουν να παρευρεθούν στο φετινό φεστιβάλ να γνωρίζουν ότι πραγματοποιείτε στο Γκάζι στη Τεχνόπολη και ότι η είσοδος στο φεστιβάλ για το κοινό είναι 5 ευρώ.

Παρακάτω δείτε φωτογραφικό υλικό από τον φακό του adologala.gr :

Σχετικά Άρθρα

Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Ιερουσαλήμ

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 12 / 4 / 2021 , 18:17 από news_room Τήν Κυριακήν, 29ην Μαρτίου / 11ην Ἀπριλίου 2021, Κυριακήν Δ΄ τῶν Νηστειῶν, ἐν ᾗ καί ἡ μνήμη τοῦ ὁσίου Πατρός ἡμῶν Ἰωάννου συγγραφέως τῆς Κλίμακος, ἑωρτάσθη ἡ ἑορτή τῆς προσκυνήσεως τοῦ Τιμίου Σταυροῦ εἰς τήν ἱεράν Μονήν Τιμίου Σταυροῦ, τήν κειμένην εἰς τήν Δυτικήν Ἱερουσαλήμ, πλησίον […]

«Το Μυστικό της Ελευθερίας» Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στον πολυχώρο «Φλόγες»

«Το Μυστικό της Ελευθερίας»: Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στον πολυχώρο «Φλόγες»

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 12 / 10 / 2022 , 19:18 από news_room «Το Μυστικό της Ελευθερίας»: Παράσταση της Θεατρικής Ομάδας της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδος, στον πολυχώρο «Φλόγες» Κοσμοσυρροή αναμένεται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 18:00 στη Μανάγουλη Φωκίδος στον πολυχώρο «Φλόγες», για την θεατρική παράσταση «Το Μυστικό της Ελευθερίας» που παρουσιάζει η Θεατρική Ομάδα […]