21 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Την πολιούχο της Αγία Παρασκευή πανηγυρίζει η Χαλκίδα – Το Πρόγραμμα της πανηγύρεως

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 23 / 7 / 2021 , 23:44 από news_room

Η Ιερά Πανήγυρις της Αγίας Ενδόξου Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, θα λάβει χώρα στον Ιερό της Ναό,  Παλαιοχριστιανική Βασιλική, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ώρα 7:30μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Παρακολουθείστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1196QXsMsGU

 ώρα 11μ.μ. ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ.

ώρα 1:30π.μ. Πέρας Ιεράς Αγρυπνίας.

ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

 ώρα 7π.μ. ΟΡΘΡΟΣ, χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ-Αρχιγραμματέως της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 ώρα 8:30π.μ. ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος και θα κηρύξει τον θείο λόγο.

Παρακολουθείστε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=1yY1l-8QQBY

 ώρα 7μ.μ. Εσπερινός και Ιερά Παράκληση μετά των Χαιρετισμών στην Αγία Παρασκευή.

 Οι ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως θα μεταδοθούν απ’ ευθείας από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος (89,5fm και https://ecclesiaradio.gr/) και από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Χαλκίδος (97,7fm και https://www.youtube.com/channel/UC2c2I8iUUihNqCjYnwSdhng/videos)

 Καλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί, όπως προσέλθουν και λάβουν τη χάρη και την ευλογία της Αγίας και εφιστάται προς όλους η προσοχή και η τήρηση των προβλεπομένων μέτρων προς αποφυγή διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

*Από 21 έως και 31 Ιουλίου, τα πρωινά και ώρα 7π.μ. θα τελείται ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ενώ κάθε απόγευμα στις 7μ.μ. ο Εσπερινός και Ιερά Παράκληση στην Αγία Οσιοπαρθενομάρτυρα Παρασκευή.

Σχετικά Άρθρα

Ευρεία σύσκεψη για το Σουρλίγκειο Γηροκομείο Καναλίων

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 10 / 2 / 2021 , 23:36 από news_room Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία της υγείας των τροφίμων που νοσηλεύονται με Covid-19 στο Νοσοκομείου Βόλου και τον καθορισμό των όρων επιστροφής τους στο […]

Νότια Προάστια Αθηνών: Ολοκληρώθηκε σήμερα από το ΤΑΙΠΕΔ η παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 31 / 12 / 2020 , 16:39 από news_room Ολοκληρώθηκε σήμερα από το ΤΑΙΠΕΔ η παραχώρηση της μαρίνας Αλίμου, της μεγαλύτερης μαρίνας της χώρας, η οποία αναβαθμίζεται για να αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς του παραλιακού μετώπου της Αττικής. Ειδικότερα, το Ταμείο παραχώρησε το δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης της μαρίνας για 40 χρόνια στην […]