18 °C Athens, GR
18/04/2024

Τελευταια Νέα
Το adologala.gr συμμετέχει στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ και δεν θα δημοσιεύει ειδήσεις Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Οικουμενικός και Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στην αναγόρευση του ομότιμου Καθηγητή Βλάσιου Φειδά σε Επίτιμο Καθηγητή του ΕΚΠΑ Παρέλαση για την Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη Η εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως στην Ι.Μ. Τιμίου Σταυρού στη Δυτική Νέα Ιερουσαλήμ Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το ταξίδι της Διοργανώνεται η 6η Διεθνής Μουσική Ολυμπιάδα, στην Κύπρο, 18-20 Απριλίου 2024 Τριήμερη επίσκεψη του Μητροπολίτη Ξάνθης Παντελεήμονος στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης Ι.Μ. Πειραιώς: «Περί του Πασχάλιου Κανόνος. Δύναται να αλλαγή;» Επετειακή Εκδήλωση Εκκλησιαστικού Λυκείου – Γυμνασίου Ξάνθης στην Ι.Μ. Ρεθύμνης

Ποιες δραστηριότητες επανεκκινούν σήμερα – Για ποιους είναι υποχρεωτικά τα self test

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 17 / 5 / 2021 , 14:26 από news_room

Επαναλειτουργούν από σήμερα οι βρεφικοί, βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί .

Ακόμη, από σήμερα επανεκκινούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και Κολέγια, καθώς και η δια ζώσης λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Μεταλυκειακού έτους – Τάξης Μαθητείας (ΕΠΑΛ), πάντα με τη διενέργεια self-test μια φορά την εβδομάδα -προ Δευτέρας, τόσο για τους καταρτιζόμενους όσο και για τους εκπαιδευτές.

Παράλληλα, από σήμερα επαναλειτουργούν τα Μουσικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, μόνο για ατομικά μαθήματα (αναλογία ένας μαθητής ανά έναν εκπαιδευτή/καθηγητή).

Τέλος, από σήμερα ξεκινούν οι αθλητικές ακαδημίες με ατομικές προπονήσεις σε μικρά, σταθερά γκρουπ έως 10 ατόμων.

Για ποιους είναι υποχρεωτικά τα self test

Aπό σήμερα, απαιτείται η διενέργεια self-test μία φορά την εβδομάδα για την προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών, διοικητικού και λοιπού προσωπικού στις σχολικές μονάδες της χώρας. Το τεστ θα διενεργείται εντός 24 ωρών πριν από την προσέλευση στο σχολείο κάθε Δευτέρα πρωί.

Εκτός από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε self-test υποχρεούνται να προχωρήσουν όσοι εργάζονται, στον δημόσιο τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στην Ελληνική Αστυνομία, στην Πυροσβεστική, στο Λιμενικό Σώμα, οι δικαστικοί υπάλληλοι. Παράλληλα, αρνητικό self test πρέπει να έχουν όσοι εργάζονται, στο λιανεμπόριο, στην εστίαση, στις χρηματοπιστωτικές και ασφαλιστικές δραστηριότητες, στις μεταφορές, στις υπηρεσίες καθαρισμού, στα κομμωτήρια και τα κουρεία, στα κέντρα αισθητικής, στις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών και στοιχημάτων, στις σχολές οδηγών.

Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικά σε δύο self test την εβδομάδα με το πρώτο να παρέχεται δωρεάν και το δεύτερο να το πληρώνει ο εργοδότης.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών δεν θα υποβάλλονται σε self test.

Σχετικά Άρθρα

Στην πανήγυρη του παρεκκλησίου της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Στην πανήγυρη του παρεκκλησίου της Αγίας Ισαποστόλου Μαρίας της Μαγδαληνής ο Μητροπολίτης Ιερισσού

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 23 / 7 / 2023 , 12:44 από news_room Η Ιερά μας Μητρόπολις έχει την τιμή την ιδιαίτερη μέσα στα ιερά χώματα της Χαλκιδικής και μάλιστα στην περιοχή των Γαβριαδίων της Ιερισσού να διαθέτη ανυψωμένο ένα θαυμάσιο Εξωκκλήσιο τιμώμενο επ’ ονόματι της Αγίας Ενδόξου Ισαποστόλου και Μυρφοφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής, της γυναίκας που […]

Συνάντηση με Νέους είχε ο Οικουμενικός Πατριάρχης & ο Μητροπολίτης Κιέβου Επιφάνιος

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 24 / 8 / 2021 , 5:47 από news_room Στις 22 Αυγούστου 2021, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Επιφάνιος συναντήθηκαν με νέους Ουκρανούς στην Ορθόδοξη Θεολογική Ακαδημία του Κιέβου.