24 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εισαγωγή σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμΕΑ από την Ι.Μ. Νέας Ιωνίας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εισαγωγή σε Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμΕΑ

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 7 / 4 / 2021 , 9:53 από news_room

H Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης απέναντι στα άτομα με ειδικές ανάγκες, δημιούργησε σε συνεργασία με το Ίδρυμα Περιθάλψεων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή σύνδρομο Down «Mαρία Κόκκορη», δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για άτομα με νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down στο εκ βάθρων ανακαινισθέν κτήριο επί της Λεωφόρου Δεκελείας 34 στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης θα φέρουν το όνομα της δωρήτριας του οικήματος Βασιλικής Τζέρμπη καί θα αποτελούνται από δύο (2) διαμερίσματα αυτόνομης διαβίωσης, συνολικής χωρητικότητας οκτώ (8) ατόμων.

Την λειτουργία των Στεγών έχει ήδη αναλάβει το Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη», που θα φέρει την ευθύνη για την μετέπειτα λειτουργία τους.

Στη νέα αυτή προσπάθεια της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, καλούμε όλους όσους γνωρίζουν από το στενό ή ευρύτερο περιβάλλον τους περιπτώσεις συνανθρώπων μας που πάσχουν από νοητική υστέρηση ή σύνδρομο Down, να έλθουν σε επικοινωνία με το εν λόγω Ίδρυμα, προκειμένου να κατατεθούν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ώστε κατά προτεραιότητα και κατόπιν ειδικής αξιολογήσεως να εισαχθούν ως ένοικοι στις δυο αυτές δομές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά με τον φορέα υλοποίησης του Προγράμματος το ίδρυμα Μ. Κόκκορη και ώρες 10.00π.μ.-1.00μ.μ. στο τηλ. 210 9641782 (κα Χριστίνα Λούρη).

Πηγή: adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

75 χρόνια από την ίδρυσή της Honda Motors

75 χρόνια από την ίδρυσή της Honda Motors

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 12 / 10 / 2023 , 0:11 από news_room ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1948. Στη συνέχεια, η Honda έγινε ευρέως γνωστή για τη συνεχή βελτίωση, την καινοτομία και την προσήλωσή της στον σκοπό. Χωρίς ενδεχομένως να το αντιλαμβάνονται τη στιγμή εκείνη, στις 24 Σεπτεμβρίου του 1948, οι 34 εργαζόμενοι της Honda Motor […]

Στην Ιερά Μονή Γενεθλίου του Προδρόμου στο Αϊν Κάρεμ λειτούργησε ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 19 / 4 / 2021 , 20:26 από news_room Τήν πρωΐαν τῆς Κυριακῆς, 5ης /18ης  Ἀπριλίου 2021, Ε΄ Κυριακῆς τῶν Νηστειῶν, ὁ Μακαριώτατος Πατήρ ἡμῶν καί Πατριάρχης Ἱεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος προεξῆρξε τῆς θείας Λειτουργίας εἰς τήν Ἱεράν Μονήν Γενεθλίου τοῦ Τιμίου Προδρόμου τοῦ Πατριαρχείου εἰς τήν Ὀρεινήν (Ἄϊν Κάρεμ), προσκειμένην σήμερον τῇ Δυτικῇ Ἱερουσαλήμ πλησίον […]