23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Πρώτος Πολιτικός Γάμος στη Κύπρο στην εποχή του Κορονοϊου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 18 / 7 / 2020 , 14:54 από

Τελέστηκε από το Δήμαρχο Χρίστο Ζαννέττου ο πρώτος πολιτικός γάμος σε εξωτερικό χώρο στην Αγία Νάπα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού και τη λήψη των μέτρων.

Ο γάμος τελέστηκε την Παρασκευή, στον ειδυλλιακό χώρο τέλεσης πολιτικών γάμων «Άμμος του Καμπούρη», από τον Δήμαρχο κ. Χρίστο Ζαννέττου.

Το νεαρό ζευγάρι προέρχεται από την Πολωνία και προτίμησε την Αγία Νάπα  για να τελέσει το γάμο του γιατί, όπως είπαν, αισθάνονται ασφαλής όσον αφορά τον Covid 19 και γιατί θεωρούν την Αγία Νάπα ως τον ιδανικότερο τόπο για να παντρευτεί ένα ζευγάρι.

Μετά την τελετή ο Δήμαρχος επέδωσε στους νεόνυμβους αναμνηστικά δώρα και τους ευχαρίστησε που επέλεξαν για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους την Αγία Νάπα και ένα χώρο, όπως είπε, ο οποίος είναι ο πιο δημοφιλής για τις τελετές γάμων στην περιοχή.

Επισημαίνεται ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής ακολουθήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής όπως ακριβώς αναγράφονται στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας για τις τελετές γάμων.

Πηγή: KYΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος: Στο μικροσκόπιο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σφαγεία, κρεοπωλεία, γαλακτοκομεία

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 25 / 12 / 2020 , 16:04 από news_room Στο μικροσκόπιο των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών σφαγεία, κρεοπωλεία, γαλακτοκομεία Έλεγχοι για να διασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια των ζωϊκών προϊόντων Εντατικότεροι έχουν γίνει οι έλεγχοι των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στην αλυσίδα διακίνησης κρέατος και άλλων ζωϊκών προϊόντων, όπως είναι τα […]

Εγκαίνια έκθεσης «Αρμάνδος Τζιοζεφέν 1931-2011» στο Μουσείo Πιερίδη

Εγκαίνια έκθεσης «Αρμάνδος Τζιοζεφέν 1931-2011» στο Μουσείo Πιερίδη

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 20 / 2 / 2022 , 21:32 από news_room Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), σε συνεργασία με το Μουσείο Πιερίδη-Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου και την Αντιπρόσωπο των Λατίνων στη Βουλή των Αντιπροσώπων, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Αρμάνδος Τζιοζεφέν 1931-2011», διοργάνωσε εγκαίνια έκθεσης έργων […]