17 °C Athens, GR
27/04/2024

Τελευταια Νέα
Σε ιστορικά υψηλά η άμεση συμβολή του τουρισμού στην ελληνική οικονομία Αποφάσεις Ιεράς Συνόδου Πατριαρχείου Ιεροσολύμων Λέρος: Το νησί που δεν πρέπει να παραλείψει κανείς για τις καλοκαιρινές του διακοπές Χειροτονία Διακόνου στην Ι.Μ. Νέας Ιωνίας Χειροτονία Πρεσβυτέρου από τον Επίσκοπο Μελιτηνής στο Μπέρμιγχαμ Πώς η αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας μπορεί να γίνει απάντηση στο στεγαστικό ζήτημα Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής, στη Νέα Υόρκη Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & Πρωθυπουργός στις δομές της Αρχιεπισκοπής στο Δήλεσι Βοιωτίας Η Ε΄ Κυριακή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στην Ιαπωνία Το νέο Honda Cr-V απέσπασε πέντε αστέρια στις δοκιμές του Euro Ncap Μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Καναδά Σωτήριου για την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας Μητρόπολη Ρεθύμνης : Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 200 ετών από το Μαρτύριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων Σύγχυση στην αγορά αρνιού το Πάσχα – Μέτρο της Κυβέρνησης για να μην μείνουν χωρίς αρνί πολλοί πολίτες Ασυνόδευτα προσφυγόπουλα της “ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ” στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Enterprise Greece : Διήμερη αποστολή στη Θεσσαλονίκη για την ανάδειξή της ως κέντρου έρευνας και καινοτομίας

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 7 / 2023 , 20:51 από news_room

Η Α.Θ.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος νωρίς το πρωί συναντήθηκε με τον πρώην υπουργό κ. Γιώργο Κουμουτσάκο και στην συνέχεια υποδέχθηκε στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την συμμετοχή του στην Τελετή Αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών.

Ο Μακαριώτατος κ. Ιερώνυμος υποδεχόμενος τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Ελπιδοφόρο εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη, ενώ για περίπου μισή ώρα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν σε θέματα της ομογένειας και του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Σε ανάμνηση της σημερινής τους συνάντησης ο Μακαριώτατος και ο Σεβασμιώτατος αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

Κατόπιν ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  είχε συνάντηση με την αξιότιμο Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη. Ο Μακαριώτατος συνεχάρη την κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη για την ανάληψη των καθηκόντων της σε ένα υπουργείο που έχει μεγάλη εμπειρία λόγω προηγούμενης θητείας της.

Η Υπουργός Τουρισμού έθεσε στον Αρχιεπίσκοπο το ενδιαφέρον της για την τόνωση του θρησκευτικού τουρισμού στη χώρα και τους τρόπους με τους οποίους το Υπουργείο και η Εκκλησία της Ελλάδος θα μπορούσαν να εργαστούν προς αυτή την κατεύθυνση.

Τέλος, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος ολοκλήρωσε τις σημερινές συναντήσεις του με τον αξιότιμο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νότη Μηταράκη.

Στην ημίωρη συνάντησή του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Υπουργό ΠΡΟ.ΠΟ. Νότη Μηταράκη  τέθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος που αφορούν στο Υπουργείο και την Εκκλησία.

Ο Υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. κ. Νότης Μηταράκης εξέφρασε τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπο του Μακαριωτάτου, ενώ ο Μακαριώτατος δώρισε στον κ. Μηταράκη τον αναμνηστικό τόμο της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με αφορμή τη συμπλήρωση της 15ετούς ευκλεούς πρωθιεραρχικής διακονίας του.

Τον κ. Μηταράκη συνόδευε ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Μιχάλης Καραμαλάκης.

Φωτογραφίες: Ι.Α.Α. – Χρ. Μπόνης ©

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος και Υπουργοί της Κυβέρνησης

Σχετικά Άρθρα

Queen Elizabeth II has died, Buckingham Palace announces

Πέθανε η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 8 / 9 / 2022 , 20:44 από news_room Πέθανε η Βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, Ελισάβετ  Πρίν λίγα λεπτά απεβίωσε η μακροβιότερη βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου , Βασίλισσα Ελισάβετ. Πέθανε στο εξοχικό ανάκτορο Μπαλμόραλ. Το γεγονός ήρθε σε επίσημη ανακοίνωση που έφερε από το Παλάτι του Μπάγκινχαμ πρίν λίγα λεπτά και η είδηση […]

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 4 / 7 / 2023 , 16:32 από news_room Συνάντηση με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Ζέττα Μακρή είχε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Η κ. Μακρή πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μακαριώτατο στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ώστε να πάρει την ευχή του με αφορμή την ανάληψη […]