21 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Ο Ιερώνυμος και το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή βουλευτών και άλλων κομμάτων 650 άνθρωποι παρακολουθούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βέλγιο

Δημοσιογράφος απήχθη στο Μεξικό

Δημοσιογράφος απήχθη στο Μεξικό

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 5 / 4 / 2023 , 8:46 από news_room

Δημοσιογράφος απήχθη στην πολιτεία Βερακρούς, στο ανατολικό Μεξικό, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη οι αρχές, που διενεργούν έρευνα.

Ο Ρίτσαρντ Βίγια, αστυνομικός ρεπόρτερ, απήχθη από ενόπλους ενώ επισκεύαζε το μηχανάκι του, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Presente Veracruz Oficial, ο οποίος διευκρίνισε μέσω Facebook πως εργάζεται γι’ αυτόν.

Η επιτροπή για την προστασία των δημοσιογράφων (CEAPP) της πολιτείας Βερακρούς ανέφερε πως διενεργείται έρευνα σε συνεργασία με την εισαγγελία και τις αρχές ασφαλείας.

Το Μεξικό συγκαταλέγεται στις πιο επικίνδυνες χώρες στην υφήλιο για τους εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης, με πάνω από 150 δολοφονίες από το 2000, κατά τη μη κυβερνητική οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (Reporters sans frontières, RSF).

Η περασμένη χρονιά έκλεισε με βαρύ απολογισμό θυμάτων μεταξύ των εργαζομένων στον Τύπο, με 13 δολοφονίες, σύμφωνα με την κυβέρνηση.

Τα περισσότερα από τα εγκλήματα σε βάρος των δημοσιογράφων στο Μεξικό μένουν ατιμώρητα.

Οι δημοσιογράφοι που μπαίνουν στο στόχαστρο εργάζονται συχνά υπό επισφαλείς συνθήκες σε πολιτείες που πλήττονται περισσότερο από τη βία των καρτέλ των ναρκωτικών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Πυργετού - Adologala.gr

Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή του Πυργετού – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 17 / 7 / 2022 , 1:31 από news_room Στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου Πυργετού χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό της εορτής του Αγίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε “στην φυλακή του νοός” και “στην ησυχία του νοός” κατά τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη.

sylleitoyrgo_patriarxis_oikouenikos_axridos_stefanos_fanari_eidiseis_nea_adologala

Φανάρι : Συλλείτουργο για την εορτή της Πεντηκοστής με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος Στέφανου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 13 / 6 / 2022 , 0:12 από news_room Φανάρι : Συλλείτουργο για την εορτή της Πεντηκοστής με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αχρίδος Στέφανου – Adologala.gr Ο Παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας για την εορτή της Πεντηκοστής, σήμερα, 12 Ιουνίου 2022, στον Πατριαρχικό Ναό, συλλειτουργούντων του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Αχρίδος […]