16 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Έξι νέα οχήματα παρέλαβε ως ενίσχυση η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. από την ΕΑΕΕ

Έξι νέα οχήματα παρέλαβε ως ενίσχυση η Ε.ΜΟ.Δ.Ε. από την ΕΑΕΕ

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 25 / 4 / 2023 , 16:07 από news_room

Αρωγός στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος στέκεται η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) η οποία προχώρησε στη δωρεά έξι εξειδικευμένων οχημάτων Ford Ranger, με σκοπό την ενίσχυση της διαχείρισης των πυρκαγιών στη χώρα μας.

Τα οχήματα βρίσκονται ήδη στη διάθεση των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων (Ε.ΜΟ.Δ.Ε.) στην Αθήνα, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τα Ιωάννινα και τη Λαμία.

Η επίσημη παράδοση της δωρεάς πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, παρουσία του προέδρου της ΕΑΕΕ, Αλέξανδρου Σαρρηγεωργίου, της γενικής διευθύντριας της ΕΑΕΕ, Ελίνας Παπασπυροπούλου, και του συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγου Π.Σ. Παναγιώτη Νιάφα.

Ο κ. Σαρρηγεωργίου σημείωσε: «Με βασικές αξίες την προστασία και τη φροντίδα του ανθρώπου, η ΕΑΕΕ και ο ασφαλιστικός κλάδος αναγνωρίζουν την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος στο κοινωνικό σύνολο και συνδράμουν ώστε να ενδυναμωθεί περαιτέρω επιχειρησιακά το δύσκολο έργο που επιτελεί. Η δωρεάν διάθεση έξι εξειδικευμένων οχημάτων Ford Ranger αποτελεί μία έμπρακτη κίνηση αλληλεγγύης προς τους ανθρώπους του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων για την αντιμετώπιση των καταστροφών που απειλούν τη χώρα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Νιάφας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον κ. Σαρρηγεωργίου και δήλωσε μεταξύ άλλων: «…ως Πυροσβεστικό Σώμα χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος για τη δωρεά έξι πυροσβεστικών οχημάτων για τις ανάγκες των Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων, η οποία θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στις αυξημένες απαιτήσεις της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου, αποτελώντας ταυτόχρονα παράδειγμα αλληλεγγύης προς μίμηση, φανερώνει δε την εκτίμησή σας για την πυροσβεστική οικογένεια».

Σχετικά Άρθρα

Η Εκκλησία της Κρήτης για την ανάρτηση του Καθηγητή Ηλία Μόσιαλου – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 24 / 12 / 2021 , 23:21 από news_room ΙΕΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ Ἡ Ἱερά Ἐπαρχιακή Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας Κρήτης, μέ βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκε τήν ὑβριστική ἀνάρτηση τοῦ Καθηγητή κ. Ἠλία Μόσιαλου, ἀναφορικά πρός τό Πανάγιο Πρόσωπο τοῦ Κυρίου μας Ἰησοῦ Χριστοῦ, τήν Ὑπερευλογημένη Κυρία Θεοτόκο καί τόν Μνήστορα […]

Οι γειτονιές της Αθήνας αλλάζουν όψη

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 11 / 7 / 2021 , 22:57 από news_room Η Αθήνα δεν είναι μόνο το κέντρο της, είναι και οι 129 γειτονιές της, οι οποίες αποτελούν ζωντανό κύτταρο της και έχουν τους δικούς τους ρυθμούς, αλλά και τις δικές τους απαιτήσεις και ανάγκες. Οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων υλοποιούν καθημερινά πλέγμα δράσεων στις […]