Τελευταια Νέα
Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Νέα Υόρκη: Με επιτυχία στον Άγιο Νικόλαο το συμπόσιο για την Εκκλησιαστική Αρχιτεκτονική Επίσκεψη του Πρέσβη των ΗΠΑ Τζορτζ Τσούνη και άλλων διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμο Εργασίες της διημερίδας του Οικουμενικού Πατριαρχείου για την ενίσχυση του διαλόγου Ο Οικουμενικός Πατριάρχης σε εκδήλωση για τον αείμνηστο Ελληνιστή Mario Vitti Καθηγητές και φοιτητές της Σχολής Κανονικού Δικαίου του Καθολικού Πανεπιστημίου Παρισίων στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Με επιτυχία οι 52οι Ετήσιοι Ολυμπιακοί Αγώνες της Μητρόπολης Νιου Τζέρσεϊ Αλεξάνδρεια: Ξεκινήσαν οι εργασίες του Θεολογικού διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξου και Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας Επαναπατρισμός δύο κλεμμένων θρησκευτικών κειμηλίων από ναούς της κατεχόμενης Κύπρου Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στο Διδυμότειχο Παρουσίαση του βιβλίου Πολιτικές Ιθαγένειας και Φιλοσοφικές Αρχές στο Ίδρυμα Θεοχαράκη

Εκπαίδευση του στρατού της Ταϊβάν για αντιμετώπιση ενδεχόμενης περικύκλωσης του νησιού

Εκπαίδευση του στρατού της Ταϊβάν για αντιμετώπιση ενδεχόμενης περικύκλωσης του νησιού

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 26 / 4 / 2023 , 13:48 από news_room

Ο στρατός της Ταϊβάν θα ασκηθεί στην αναχαίτιση πολεμικών πλοίων και την αντιμετώπιση ενδεχόμενης περικύκλωσης του νησιού από την Κίνα στο πλαίσιο των ετήσιων γυμνασίων του τον Ιούλιο, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας.

Τα γυμνάσια “ Han Kuang” (η δόξα του Χαν) θα διαρκέσουν πέντε ημέρες τον Ιούλιο και θα ενισχύσουν την ικανότητα της Ταϊβάν να αναχαιτίζει τις ναυτικές και αμφίβιες δυνάμεις της Κίνας, υπογράμμισε ο στρατηγός Λιν Ουέν- χουάνγκ διευθυντής επιχειρήσεων του υπουργείου.

Αρχικά, τον Μάιο, τα γυμνάσια θα πραγματοποιηθούν εικονικά σε υπολογιστή, ενώ τον Ιούλιο θα ακολουθήσουν κανονικές ασκήσεις στις οποίες θα χρησιμοποιηθούν πραγματικά πυρά, διευκρίνισε το υπουργείο.

«Τα σενάριά μας βασίζονται στις τρέχουσες απειλές» της Κίνας εναντίον της Ταϊβάν και «στα πρόσφατα στρατιωτικά γυμνάσια παρενόχλησης» που πραγματοποιήσε το Πεκίνο, εξήγησε ο Λιν.

Ο στρατός της Ταϊβάν θα προετοιμαστεί για να «αντιμετωπίσει» μια περικύκλωση του νησιού, πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο κινεζικός στρατός πραγματοποίησε νωρίτερα τον Απρίλιο τριήμερα γυμνάσια γύρω από το νησί, αντιδρώντας σε συνάντηση που είχαν στις ΗΠΑ ο πρόεδρος της αμερικανικής Βουλής των Αντιπροσώπων Κέβιν Μακάρθι με την πρόεδρο της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-ουέν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον νέο Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, Φίλιππο Τσιμπόγλου

Η Πρόεδρος της Βουλής δέχθηκε τον νέο Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας, Φίλιππο Τσιμπόγλου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 4 / 11 / 2022 , 0:33 από news_room Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε χθές τον νέο Διευθυντή της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδας κ. Φίλιππο Τσιμπόγλου, όπως και εκπροσώπους της Κυπριακής Ένωσης Βιβλιοθηκονόμων και Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ). Ο κ. Τσιμπόγλου βρίσκεται στην Κύπρο […]

Ιερά Μονή Θεοβαδίστου Όρους Σινά

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 24 / 1 / 2021 , 1:20 από news_room Εἰς τὸ τρίγωνον, τὸ ὁποῖον σχηματίζεται ἀνάμεσον τοῦ κόλπου τοῦ Σουὲζ καὶ τῆς Ἄκαμπα καθὼς καὶ τῆς ἐρήμου Τὶχ ἁπλώνονται ὄχι μόνο ἐρημικαὶ ἐκτάσεις ἀλλὰ καὶ ἀπρόσιτα ὄρη. Εἰς τὴν ἄγονον αὐτὴν χερσόνησον, ἐντύπωσιν προκαλοῦν οἱ ὀνομαστοὶ ὀρεινοὶ ὄγκοι, […]

Pin It on Pinterest