22 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Φρουρούμενος νοσηλεύεται 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Φρουρούμενος νοσηλεύεται 62χρονος που κλειδώθηκε με τα παιδιά του σε αυτοκίνητο και άνοιξε φιάλη υγραερίου

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 20 / 3 / 2023 , 8:56 από news_room

Φρουρούμενος στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο 62χρονος που κλειδώθηκε με τα 2,5 ετών δίδυμα παιδιά του σε αυτοκίνητο, όπου άνοιξε μία φιάλη υγραερίου με την οποία φαίνεται να επιχείρησε να προκαλέσει κακό τόσο στα ανήλικα όσο και στον εαυτό του.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης κι έγινε αντιληπτό από την πρώην σύζυγό του και μητέρα των διδύμων (ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι) η οποία κάλεσε την ‘Αμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Περιπολικό του Αστυνομικού Σταθμού Σοχού έφτασε άμεσα στο σημείο και τα μέλη του πληρώματος έσπασαν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, απεγκλωβίζοντας τα παιδιά με τον πατέρα τους. Η έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών απέτρεψε τα χειρότερα, καθώς από την έντονη δυσοσμία στην καμπίνα του οχήματος τα ανήλικα δίδυμα είχαν περιέλθει σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ιπποκράτειο», όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Δυσφορία αισθάνθηκε και αστυνομικός του παραπάνω πληρώματος που χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 62χρονος – κατά πληροφορίες πρόκειται για πρώην αξιωματικό της Αεροπορίας – μεταφέρθηκε κι αυτός σε ημιλιπόθυμη κατάσταση σε νοσοκομείο με την υγεία του να μην διατρέχει κίνδυνο.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο διαπιστώθηκε ότι στο πορτ – μπαγκάζ υπήρχε και δεύτερη φιάλη υγραερίου που, σε αντίθεση όμως με την πρώτη, ήταν ασφαλισμένη.

Σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Στ.Τ.

Σχετικά Άρθρα

Πρόγραμμα Αγιασμών των Σχολείων της Ι.Μ. Κώου & Νισύρου από τον Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 9 / 9 / 2021 , 22:03 από news_room Μέ τήν εὐκαιρία τῆς ἐνάρξεως τῆς νέας σχολικῆς χρονιᾶς ἀπευθύνουμε πρός τή σχολική κοινότητα, ἐκπαιδευτικούς, μαθητές καί τίς οἰκογένειές τους, θερμές καί ἐγκάρδιες εὐχές γιά χαρά, ὑγεία, ἀγάπη, πρόοδο καί ἐλπίδα καί παραθέτουμε τό πρόγραμμα τῶν Ἁγιασμῶν πού θά τελέσει σέ σχολεῖα τῆς Κῶ […]

Τα «Μαγνητικά Πεδία» επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα βραβεία Oscar

Τα «Μαγνητικά Πεδία» επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα βραβεία Oscar

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 28 / 9 / 2022 , 0:45 από news_room Η ταινία μυθοπλασίας «Μαγνητικά Πεδία» του Γιώργου Γούση, επελέγη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 95η διοργάνωση βραβείων Oscar με σκοπό τη διεκδίκηση του Βραβείου Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου Μήκους, ανακοίνωσε το ΥΠΠΟΑ. Την επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας για το Βραβείο OSCAR Διεθνούς Ταινίας Μεγάλου […]