24 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Επίσκεψη του Ευρωβουλευτή Στέλιου Κυμπουρόπουλου στον Μητροπολίτη Σερρών Θεολόγο Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε εκδήλωση «ύμνο» στην Ελληνοαυστραλιανή φιλία Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής

Ο νέος Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά στον Μητροπολίτη Σεραφείμ

Ο νέος Γεν. Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά στον Μητροπολίτη Πειραιώς

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 23 / 2 / 2023 , 19:55 από news_room

Ο νέος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά, κ.Κωνσταντίνος Σχισμένος επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς στο «ΜΑΡΙΝΑΚΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ», τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο κ.Σχισμένος, ο οποίος είναι γνώριμος αφού υπηρετούσε ήδη στον Πειραιά ως βοηθός του προκατόχου του, επί τη αναλήψει των νέων του καθηκόντων θεώρησε απαραίτητο να λάβει την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιωτάτου, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για θέματα που αφορούν τόσο την πόλη του Πειραιά όσο και την περιφέρεια γενικότερα.

Κατά την εθιμοτυπική, αλλά ουσιαστική αυτή συνάντηση, αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα των πολιτών, μιας και ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά είναι γνωστός για τις ευαισθησίες του σε κοινωνικά θέματα, σε θέματα καταστολής της εγκληματικότητας και εν γένει της παραβατικότητας κ.α. Και οι δύο επεσήμαναν από την πλευρά τους, την ανάγκη συνεργασίας όλων των θεσμών της ευρύτερης περιοχής.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή θητεία στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή κ.Κωνσταντίνο Σχισμένο, υπογραμμίζοντας πως τόσο η τοπική μας Εκκλησία, όσο και ο ίδιος προσωπικά θα βρεθούν αρωγοί και συμπαραστάτες στο έργο που επιτελεί το Σώμα και θα του παρασχεθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς κάθε δυνατή βοήθεια προς όφελος και εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, αφού εξήρε το έως τώρα έργο του, του ευχήθηκε να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να επιτελεί το ιερό λειτούργημα που του έχει αναθέσει η πολιτεία και του προσέφερε ως Ευλογία μία Εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου, με την ευχή να προστατεύει και να καθοδηγεί τον ίδιο και τους συνεργάτες του.

Πηγή: Adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

Σύλληψη ατόμου για εμπρησμό από αμέλεια στη Μακρακώμη Φθιώτιδας

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 30 / 5 / 2021 , 8:56 από news_room Συνελήφθη προχθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μακρακώμης, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στην Τ.Κ. Βίτωλης του δήμου Μακρακώμης Φθιώτιδας. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Μέγας ευεργέτης της Νισύρου ο επίτιμος πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Νίκος Ανδριώτης

Μέγας ευεργέτης της Νισύρου ο επίτιμος πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Νίκος Ανδριώτης

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 28 / 8 / 2023 , 21:56 από news_room Μέγας ευεργέτης της Νισύρου ο επίτιμος πρόεδρος της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας, Νίκος Ανδριώτης Ο Δήμαρχος Νισυρίων  Χριστοφής Κορωναίος καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο των εργασιών της 7ης Νισύρικης Αμφικτυονίας αποφάσισαν και ανακήρυξαν ως «Μέγα Ευεργέτη της Νισύρου», τον επιχειρηματία και […]