25 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Ενοχή για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αποφάσισε το δικαστήριο για την Ρούλα Πισπιρίγκου Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό – Αθώα η Μητέρα της ανήλικης Δύο ισχυροί σεισμοί ανοιχτά της Ηλείας – 5,7 και 5,6 Ρίχτερ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς

Η Twitter Inc. απέλυσε το 10% του εργατικού δυναμικού της

Η Twitter Inc. απέλυσε το 10% του εργατικού δυναμικού της

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 27 / 2 / 2023 , 17:13 από news_room

Η εταιρεία Twitter Inc. απέλυσε τουλάχιστον 200 εργαζομένους της, ή περίπου το 10% του τρέχοντος εργατικού δυναμικού της, αποκάλυψε η εφημερίδα New York Times αργά χθες Κυριακή το βράδυ, προχωρώντας σε ακόμη έναν κύκλο περικοπών θέσεων εργασίας αφότου την αγόρασε ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ίλον Μασκ τον Οκτώβριο του 2022.

Οι απολύσεις, που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου, αφορούσαν υπεύθυνους διαχείρισης έργου, αναλυτές δεδομένων και μηχανικούς αρμόδιους για τη μάθηση των μηχανών και την αξιοπιστία της υπηρεσίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλέστηκε ενημερωμένες πηγές.

Η εταιρεία δεν απάντησε αμέσως όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της για να της ζητήσει σχόλιο.

Η Twitter είχε προσωπικό περίπου 2.300 εργαζομένων τον περασμένο μήνα, κατά τον κ. Μασκ .

Οι νέες απολύσεις ακολουθούν το αρχικό κύμα μαζικών περικοπών θέσεων εργασίας στην εταιρεία, που είχαν φθάσει τις 3.700, καθώς ο κ. Μασκ -που εξαγόρασε τον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έναντι 44 δισεκ. δολαρίων πέρυσι- λάμβανε μέτρα μείωσης του λειτουργικού κόστους.

Ο Ίλον Μασκ δήλωνε τον Νοέμβριο πως η Twitter ήταν αντιμέτωπη με «μεγάλη πτώση των εσόδων», καθώς οι διαφημιστές μείωναν τις δαπάνες τους εξαιτίας των ανησυχιών τους για την έλλειψη ελέγχου του περιεχομένου.

Η Twitter άρχισε πρόσφατα να μοιράζεται έσοδα από τις διαφημίσεις με κάποιους από τους δημιουργούς περιεχομένου στην πλατφόρμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αμερικής Ελπιδοφόρος: «Το 2021 είναι μια σημαντική χρονιά, θα εορτάσουμε την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 & θα κάνουμε τα θυρανοίξια του Αγίου Νικολάου»

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 17 / 12 / 2020 , 2:28 από news_room Στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε με επιτυχία η Ορθόδοξη Εκκλησία τη φετινή χρονιά στην Αμερική, αλλά και στις σημαντικές ευκαιρίες που διανοίγονται για την ερχόμενη χρονιά, αναφέρθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος στην εισαγωγική του ομιλία, χθες, προς το νέο Αρχιεπισκοπικό Συμβούλιο, η θητεία του […]

ΥΠΕΣ: Ενημέρωση της κοινής γνώμης για την πορεία της εκλογικής διαδικασίας της 21ης Μαΐου 2023

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 21 / 5 / 2023 , 15:08 από news_room Έως τις 13.30 προσήλθε στις κάλπες το 31,52% του εκλογικού σώματος. Το ποσοστό αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που απέστειλαν στη βάση δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών οι δικαστικοί αντιπρόσωποι 16.520 εκλογικών τμημάτων σε σύνολο 21.467, ήτοι ποσοστό 77%, κάνοντας χρήση του Συστήματος Ασφαλούς Μετάδοσης […]