15 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Έρευνα στα γραφεία του BBC στο Δελχί από την εφορία της Ινδίας

Έρευνα στα γραφεία του BBC στο Δελχί από την εφορία της Ινδίας

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 14 / 2 / 2023 , 12:45 από news_room

Οι ινδικές εφοριακές αρχές πραγματοποίησαν σήμερα έρευνα στα γραφεία του BBC στο Νέο Δελχί, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας δημοσιογράφος του βρετανικού δικτύου, μερικές εβδομάδες μετά τη μετάδοση ενός ντοκιμαντέρ επικριτικού για τον πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι.

«Γίνεται έφοδος της εφορίας στα γραφεία, προχωρούν σε κατάσχεση όλων των τηλεφώνων», δήλωσε ο δημοσιογράφος.

Εκπρόσωποι της κυβέρνησης ήταν μπροστά από τα γραφεία του BBC, που βρίσκονται στο κέντρο της πρωτεύουσας, για να εμποδίζουν τους ανθρώπους να εισέρχονται ή να εξέρχονται από αυτά, διαπίστωσε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

«Μια κυβερνητική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη μέσα στο γραφείο», δήλωσε ένας δημόσιος αξιωματούχος, αρνούμενος να αποκαλύψει το όνομα της υπηρεσίας του.

Το BBC είχε μεταδώσει τον Ιανουάριο ένα ντοκιμαντέρ σε δύο μέρη που κατηγορούσε τον Μόντι πως την εποχή που ήταν πρωθυπουργός του κρατιδίου του Γκουτζαράτ είχε διατάξει την αστυνομία να κλείσει τα μάτια σχετικά με τις θρησκευτικές ταραχές του 2002.

Αυτό το κύμα βίας είχε στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.000 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ανήκαν στη μουσουλμανική κοινότητα, που είναι μειονότητα στην Ινδία.

Η ινδική κυβέρνηση μπλοκάρισε τα βίντεο και τα μηνύματα στο Twitter που συνδέονταν άμεσα με το εν λόγω ντοκιμαντέρ, το οποίο χαρακτήρισε λίγο μετά τη μετάδοσή του «εχθρική προπαγάνδα και αντιινδικό σκουπίδι».

Ομάδες φοιτητών έχουν οργανώσει προβολές του ντοκιμαντέρ παρά τις σχετικές απαγορεύσεις στις πανεπιστημιουπόλεις τους, αψηφώντας τις προσπάθειες που αναπτύσσει η κυβέρνηση για να εμποδίσει τη διανομή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Λαμπρή πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια - Adologala.gr

Λαμπρή πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 18 / 7 / 2022 , 3:53 από news_room Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου» στη Ν. Φιλαδέλφεια Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022 στο θέατρο του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς (Π.Π.Ι.Ε.Δ.) Ν. Φιλαδέλφειας η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Φιλιώ Χαϊδεμένου», η οποία επέστρεψε στη σκηνή ύστερα από έξι χρόνια […]

Χειροπέδες πέρασαν οι Αρχές στον Επιδημιολόγο Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 21 / 7 / 2021 , 4:32 από news_room Χειροπέδες στον Επιδημιολόγο Δρ. Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη πέρασαν οι Αρχές, ως ύποπτος αναφορικά με την εκδήλωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χιλιάδες πολίτες έξω από το Προεδρικό Μέγαρο την περασμένη Κυριακή και είχε ως αποτέλεσμα τα βίαια επεισόδια που ακολούθησαν στον εκδοτικό οίκο “Δίας” Ο κύριος Σωτηριάδης φέρεται να […]