19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Με πυροτεχνήματα και μουσική υποδέχτηκε το 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 1 / 1 / 2023 , 17:23 από news_room

Περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες υποδέχθηκαν το 2023 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) που έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς στην Αθήνα για την αλλαγή του χρόνου. Τα χορογραφημένα πυροτεχνήματα φώτισαν τον αττικό ουρανό ακριβώς τα μεσάνυχτα δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα, ενώ τα Σιντριβάνια στο Κανάλι καλωσόρισαν και αυτά το Νέο Έτος με εντυπωσιακές χορογραφίες. Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη. Όλες οι εκδηλώσεις της Παραμονής Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκαν με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Από τις 22.30, ο εκρηκτικός Jerome Kaluta ξεσήκωσε το κοινό μαζί με τη 10μελή Big Band του σε μία συναυλία με τις μεγαλύτερες soul, funk και disco επιτυχίες. Στη συνέχεια, στην αλλαγή του χρόνου, απηύθυνε χαιρετισμό και ευχές για το Νέο Έτος η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΚΠΙΣΝ, Έλλη Ανδριοπούλου. Με την έλευση του 2023 το κοινό στην Αγορά υποδέχθηκε τον μυθικό Ιταλό DJ Beppe Loda σε ένα DJ set με disco διάθεση που απογείωσε τη βραδιά.

Ταυτόχρονα, δόθηκε η εκκίνηση για τον πρώτο αγώνα δρόμου της χρονιάς, τον SNF RUN: 2023 FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Οι δρομείς κάλυψαν μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων τρέχοντας κατά μήκος του φωτισμένου Καναλιού και της Εσπλανάδας, μέχρι την Πλατεία Νερού και επέστρεψαν μέσα από το φωταγωγημένο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Ο αγώνας είχε και φέτος φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε (€6.940) από το συμβολικό κόστος συμμετοχής των δρομέων, θα ενισχυθούν δύο μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που αφιερώνουν το έργο τους στα παιδιά: το Καρκινάκι και το ΣΒΟΥΡΕΝΕΙΟ ΚΔΑΠΑμεΑ Δήμου Κω.

O αγώνας SNF RUN: 2023 FIRST RUN πραγματοποιήθηκε με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), που κάλυψε όλα τα έξοδα παραγωγής. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα είχε η ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας | Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παράλληλα, το Παγοδρόμιο και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 02.00 μόνο για αυτήν τη βραδιά, για όσους ήθελαν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά κάνοντας φιγούρες στον πάγο ή παίζοντας με τις εντυπωσιακές Φωτιστικές Εγκαταστάσεις. Μπαλόνια για τα παιδιά και κεράσματα για όλους ολοκλήρωσαν το σκηνικό της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στο ΚΠΙΣΝ.

Το εορταστικό πρόγραμμα του ΚΠΙΣΝ μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ2 αλλά και τον ιστότοπο snfcc.org. Μετά την αλλαγή του χρόνου, όσοι παρακολουθούσαν τηλεοπτικά την εκδήλωση, μεταφέρθηκαν στην εμβληματική Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για να απολαύσουν την Αλέξια, με τη μοναδική παρουσία και φωνή, σε μια εορταστική συναυλία μαζί με τη διαπολιτισμική συμφωνική ορχήστρα του El Sistema Greece.

Με πυροτεχνήματα και μουσική υποδέχτηκε το 2023 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Σχετικά Άρθρα

Λαμπρά εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη των Ρεθυμνιωτών Μαρτύρων στη Κρήτη

Λαμπρά εορτάστηκε η Ιερά Μνήμη των Ρεθυμνιωτών Νεομαρτύρων

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 30 / 10 / 2022 , 18:00 από news_room Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η Ιερά Πανήγυρις των Αγίων Τεσσάρων Νεομαρτύρων Γεωργίου, Αγγελή, Μανουήλ και Νικολάου των εν Ρεθύμνη μαρτυρησάντων με επίκεντρο τον περικαλλή Ιερό Ναό τους που δεσπόζει στο κέντρο της πόλεως Ρεθύμνης, όπου και φυλάσσονται, ως ο πολυτιμότερος θησαυρός της τοπικής μας Εκκλησίας, […]

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας ενδέχεται να μην πάει στη διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 27 / 9 / 2021 , 13:54 από news_room Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας, ο Σκοτ Μόρισον (δεξιά), υπό πίεση για να υιοθετήσει πολιτική κλιματικής ουδετερότητας ως το 2050, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του που δημοσιεύθηκε σήμερα ότι ενδέχεται να μην πάει στην 26η διάσκεψη των συμβαλλομένων μερών της σύμβασης-πλαισίου των Ηνωμένων Εθνών […]