19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Η αγωνιστική περίοδος των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ξεκίνησε στη Madonna di Campiglio με την εκδήλωση “Campioni in Pista”

Η αγωνιστική περίοδος των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ξεκίνησε στη Madonna di Campiglio με την εκδήλωση Campioni in Pista

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 27 / 1 / 2023 , 23:39 από news_room

Οι επίσημες ομάδες Ducati MotoGP (Ducati Lenovo Team) και WorldSBK (Aruba.it Racing – Ducati) παρουσιάστηκαν μαζί, για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας Ducati και Madonna di Campiglio: ένας νικηφόρος συνδυασμός που εκφράζει την ομορφιά και το στυλ “Made in Italy”. Πολλοί φανατικοί φίλοι της Ducati συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Madonna di Campiglio για να συναντήσουν τους Francesco Bagnaia, Enea Bastianini, Alvaro Bautista, Michael Ruben Rinaldi καθώς και τις νέες Desmosedici GP και Panigale V4 R. Το “Campioni in Pista” αποδείχθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένο χάρη στη συμμετοχή της Audi και τη συνεργασία με τοπικούς φορείς.

Η αγωνιστική περίοδος των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ξεκίνησε στη Madonna di Campiglio με την εκδήλωση Campioni in Pista

Μετά την εξαιρετική αγωνιστική σεζόν του 2022, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση και των δύο Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων, η Ducati εμμένει στη συνήθειά της να διατηρείται στην κορυφή, επιλέγοντας τα βουνά της Madonna di Campiglio (Τρέντο, Ιταλία) ως τοποθεσία για το “Campioni in Pista”, το γεγονός που κήρυξε και επίσημα την έναρξη της σεζόν του 2023 για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της που η Ducati παρουσιάζει ταυτόχρονα τις επίσημες ομάδες MotoGP (Ducati Lenovo Team) και WorldSBK (Aruba.it Racing – Ducati). Πρόκειται για ένα ισχυρό μήνυμα από τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών με έδρα τη Μπολόνια, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να γιορτάσει τη τεράστια αξία και την κορυφαία τεχνογνωσία της καλύτερης ομάδας Ducati Corse που έγινε ποτέ.

Η εκδήλωση “Campioni in Pista” αποδείχθηκε μεγάλη επιτυχία από οργανωτικής άποψης, έχοντας την ικανότητά της να εναλλάσσει σημαντικές πλευρές για τις ομάδες – όπως η παρουσίαση των νέων χρωμάτων της έκδοσης 2023 του Desmosedici GP και της νέας Panigale V4 R – με στιγμές καθαρής διασκέδασης στα χιόνια της Madonna di Campiglio. Το “Μαργαριτάρι των Δολομιτών” αποδείχθηκε ιδανική τοποθεσία για μια εκδήλωση αυτού του είδους χάρη στα πολυάριθμα τουριστικά, αθλητικά και γαστρονομικά αξιοθέατα και το πανέμορφο φυσικό τοπίο, το οποίο εκφράζει πλήρως αυτές τις τυπικές “Made in Italy” αξίες του στυλ και της γοητείας, οι οποίες χαρακτηρίζουν επίσης και τη μάρκα Ducati σε όλο τον κόσμο.

Η επίσημη παρουσίαση των ομάδων της Ducati πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 23 Ιανουαρίου στο Palacampiglio με παγκόσμια ζωντανή μετάδοση στα ψηφιακά κανάλια, ενώ το απόγευμα οι ήρωες της Ducati συνάντησαν το κοινό στο κέντρο της Madonna di Campiglio. Ο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Francesco Bagnaia και Alvaro Bautista ανέβηκαν στη σκηνή στην Piazza Sissi, συνοδευόμενοι από τους Enea Bastianini και Michael Ruben Rinaldi μαζί με τις μοτοσυκλέτες που θα αγωνιστούν αυτή τη σεζόν, στις οποίες και οι δύο επέλεξαν να αναγράφεται το νούμερο 1.

Το “Campioni in Pista” δημιουργήθηκε από την Ducati σε συνεργασία με την Madonna di Campiglio Tourist Board και το Trentino Marketing και με τη συμμετοχή των εταιρειών – συνεργατών Lenovo, Aruba.it, Monster Energy, Shell και Audi. Μαζί τους ήταν και δύο εκπρόσωποι της Audi, o Διευθύνων Σύμβουλος της Audi Sport, Sebastian Grams και ο Διευθυντής της Audi Italia, Fabrizio Longo.

Η συμμετοχή της Audi υπογράμμισε ακόμα πιο έντονα το κύρος του «Campioni in Pista». Η αυτοκινητοβιομηχανία με έδρα το Ingolstadt είναι παρούσα στη Madonna di Campiglio από το 2013 ως συνεργάτης της πόλης, με τον οποίο συνεργάζεται στενά για την ανάδειξη της περιοχής. Η μάρκα με τα τέσσερα δαχτυλίδια συμμετείχε στην εκδήλωση για να ευχηθεί στην Ducati Corse ένα 2023 γεμάτο επιτυχίες και να υπογραμμίσει την ανανέωση αυτής της σταθερής συνεργασίας. Ο Francesco Bagnaia, ο Enea Bastianini και ο Michele Pirro, μεγάλοι λάτρεις του αυτοκινήτου, απόλαυσαν το Audi Driving Experience, οδηγώντας το Audi RS e-tron GT (100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο) στην παγωμένη λίμνη στους πρόποδες της διάσημης πίστας σκι Spinale Direttissima.

Η αγωνιστική περίοδος των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ξεκίνησε στη Madonna di Campiglio με την εκδήλωση Campioni in Pista

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, ενώ ο Bautista και ο Rinaldi αναχώρησαν για τη Χερέθ ντε λα Φροντέρα για να λάβουν μέρος στο πρώτο τεστ WorldSBK της σεζόν, οι Bagnaia, Bastianini και μεγάλο μέρος της ομάδας Ducati Corse διασκέδασαν σε μια πίστα σκι νωρίς το ξημέρωμα. Στη συνέχεια διαγωνίστηκαν σε μία συναρπαστική πρόκληση κατάβασης στις χιονισμένες πλαγιές του Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta Val di Sole Val Rendena. Ένα πρωινό που χαρακτηρίστηκε από τον καλό καιρό και τα πολλά χαμόγελα.

Το “Campioni in Pista” είναι ένα ακόμη επιστέγασμα της απίστευτης επιτυχίας της Ducati, η οποία το 2022 κέρδισε ό,τι υπήρχε για να κερδίσει στους αγώνες. Παράλληλα πέτυχε ιστορικό ρεκόρ πωλήσεων ξεπερνώντας το ορόσημο των 60.000 μοτοσυκλετών που παραδόθηκαν παγκοσμίως, ενώ έδειξε και τα σχέδια για την βιομηχανική της ανάπτυξη με τα εγκαίνια του νέου κτιρίου Finitura e Delibera Estetica.

Στο Ducati’s YouTube channel μπορείτε να δείτε την επίσημη παρουσίαση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα MotoGP και WorldSBK του 2023, αλλά και να απολαύσετε το “Best Of” βίντεο της διοργάνωσης. Περισσότερες εικόνες του “Campioni in Pista” μπορείτε να κατεβάσετε από το Ducati Media House.

Η αγωνιστική περίοδος των Παγκόσμιων Πρωταθλητών ξεκίνησε στη Madonna di Campiglio με την εκδήλωση Campioni in Pista

Σχετικά Άρθρα

Ενθρόνιση του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου κ. Διονυσίου του Γ΄

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 9 / 3 / 2021 , 14:17 από news_room Την Κυριακή της Απόκρεω, 7 Μαρτίου 2021, τελέστηκε η ενθρόνιση του εψηφισμένου καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου Αρχιμανδρίτη Διονυσίου από τον οικείο ιεράρχη, Μητροπολίτη Κιτίου, κ. Νεκτάριο, ο οποίος προεξήρχε του προηγηθέντος Αρχιερατικού Συλλειτούργου στο οποίο έλαβαν μέρος ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος, κ. Βαρνάβας, […]

Ιεροσόλυμα – Ο Εορτασμός της Περιτομής του Κυρίου και η Μνήμη του Αγίου Βασιλείου του Μέγα

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 16 / 1 / 2021 , 0:48 από news_room Τήν λίαν Ὀρθρινήν ὥραν τῆς Πέμπτης, 1ης/14ης Ἰανουαρίου 2021, (01.00 π.μ.), ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ἡ Δεσποτική ἑορτή τῆς κατά σάρκα Περιτομῆς τοῦ Κυρίου καί ἡ μνήμη τοῦ ἁγίου Βασιλείου Ἀρχιεπισκόπου Καισαρείας τῆς Καππαδοκίας τοῦ οὐρανοφάντορος καί Μεγάλου εἰς ἀκολουθίαν Ὄρθρου καί Θείας Λειτουργίας εἰς […]