15 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Σταύρος Καλαφάτης: «Η νέα χρονιά να σημάνει το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων»

Σταύρος Καλαφάτης «Η νέα χρονιά να σημάνει το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων»

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 29 / 12 / 2022 , 22:19 από news_room

Μήνυμα Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Σταύρου Καλαφάτη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά:

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Από τα βάθη της καρδιάς μου, εύχομαι στην καθεμιά και τον καθένα σας καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά.

Εύχομαι οι μέρες αυτές, να πλημμυρίσουν αγάπη τα σπίτια σας. Να είναι μέρες γιορτής για κάθε οικογένεια κι ακόμη περισσότερο για τα παιδιά. Να περάσετε χαρούμενα με υγεία πάνω απ΄όλα και κάθε καλό. Αλλά και να μεταφέρετε -να μεταφέρουμε όλοι- παντού όπου μπορούμε έμπρακτα την αγάπη μας. Να νιώσουμε πως κάναμε κάτι για να γιορτάσει μια οικογένεια που έχει ανάγκη, να γελάσει ένα παιδί που δεν είχε παιχνίδι.

Εύχομαι η νέα χρονιά -όσες δυσκολίες κι αν κουβαλά- να σημάνει το τέλος της εισαγόμενης ακρίβειας που ροκανίζει τα εισοδήματα των πιο αδύναμων. Να φέρει αυξήσεις στα εισοδήματα όλων και δουλειές για τους άνεργους. Να φέρει υγεία σε όσες και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα. Να φέρει συλλογική πρόοδο και ατομική προκοπή.

Κάναμε και κάνουμε ό,τι μπορούμε γι΄αυτό. Και έτσι θα συνεχίσουμε.

Με αισιοδοξία γιατί -παρά τις παγκόσμιες κρίσεις- η Πατρίδα μας, γίνεται σήμερα πιο ισχυρή οικονομικά, γεωπολιτικά, στρατιωτικά.

Με περηφάνια γιατί η Ελλάδα σήμερα είναι αφοσιωμένη στην ειρήνη, αλλά και αποφασισμένη να υπερασπίζεται, με όλες τις δυνάμεις της, τη γη και τις θάλασσές της, τα δίκαια και τα δικαιώματά της.

Αλλά και με σταθερό βηματισμό στο δρόμο που μας πάει πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο μπροστά. Για την Ελλάδα που θέλουμε και μπορούμε. Για τη Θεσσαλονίκη που κερδίζει όσα αξίζει και δικαιούται.

Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!».​

Σχετικά Άρθρα

Χριστούγεννα στην Ι.Μ. Ιλίου και Αχαρνών

Χριστούγεννα στην Ι.Μ. Ιλίου και Αχαρνών

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 25 / 12 / 2021 , 20:26 από news_room Στην ενορία της Αγίας Βαρβάρας Ιλίου τέλεσε την Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας. Μαζί με τους πιστούς παρευρέθηκε ο επιστημονικός σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως για θέματα αναπηρίας κ. Ευάγγελος Αυγουλάς. Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου π. Γεώργιος ανέγνωσε τη χριστουγεννιάτικη εγκύκλιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου […]

Χανια Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα από τον θεματικό τουρισμό

Χανιά: Επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου μέσα από τον θεματικό τουρισμό

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 15 / 1 / 2022 , 12:36 από news_room H επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η ανάπτυξη μορφών του θεματικού τουρισμού όπως ο αθλητικός και ο γαστρονομικός τουρισμός και η αύξηση της προσέλευσης τουριστών υψηλής ποιότητας αποτελούν την βασική φιλοσοφία και τον «κορμό» του προγράμματος τουριστικής προβολής του δήμου Χανίων για το 2022. Το […]