23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Σήμερα η Φιλανθρωπική Συναυλία της Ι.Μ. Πειραιώς με γνωστούς Καλλιτέχνες

Σήμερα η Φιλανθρωπική Συναυλία της Ι.Μ. Πειραιώς με γνωστούς Καλλιτέχνες

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 19 / 12 / 2022 , 10:48 από news_room

Σήμερα η Φιλανθρωπική Συναυλία της Ι.Μ. Πειραιώς με γνωστούς Καλλιτέχνες

Εν όψει της μεγάλης Δεσποτικής Εορτής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΕΒΕΠ, διοργανώνει για μία ακόμη χρονιά μεγάλη Φιλανθρωπική Συναυλία κατά της φτώχειας με στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας, μιας και στις 22 Δεκεμβρίου στις 09:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ θα προσφέρει δέματα αγάπης με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

Η Φιλανθρωπική Συναυλία Κατά της Φτώχειας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 στις 19:00 στο εμβληματικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου θα συμμετάσχουν γνωστοί καλλιτέχνες όπως ο Στάθης Αγγελόπουλος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Βασιλική Καρακώστα,η  Στέλλα Κονιτοπούλου,ο  Νεκτάριος Σφυράκης και σε μία ξεχωριστή εμφάνιση η Κατερίνα Στανίση.

Την εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσουν ο Θανάσης Πάτρας, η Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο Δημήτρης Αλφιέρης, θα πλαισιώσει η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η ουσιαστική συμβολή όλων σε αυτή τη δράση, θα ενισχύσει την προσπάθειά ανακούφισης του ανθρωπίνου πόνου στους δίσεκτους καιρούς που διερχόμαστε και θα διατρανώσει παντού το μήνυμα της ενότητας, της αγάπης και της αλληλεγγύης του ενός προς τον άλλο.

Τιμή εισόδου: 20€ – Εισιτήρια από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό «Πειραϊκή Εκκλησία», από τα Εκπαιδευτήρια της Μητροπόλεώς μας και από το ticketservices.gr.

Σχετικά Άρθρα

Επικοινωνία της ΠτΔ με τον Πρόεδρο του Ισραήλ

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 4 / 8 / 2021 , 23:12 από news_room Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ισαάκ Χέρτσογκ (Isaac Herzog) επικοινώνησε απόψε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και της εξέφρασε τη συμπαράστασή του για τις καταστροφικές πυρκαγιές, καθώς και την ελπίδα η κατάσταση να τεθεί σύντομα υπό πλήρη έλεγχο και οι απώλειες να περιοριστούν […]

Αποφοίτηση ιεροσπουδαστών απο την Πατριαρχική Σχολή Αλεξάδρειας «Αθανάσιος ο Μέγας»

Αποφοίτηση Ιεροσπουδαστών απο την Πατριαρχική Σχολή Αλεξάδρειας «Αθανάσιος ο Μέγας»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 15 / 5 / 2023 , 0:55 από news_room Την Κυριακή, 14 Μαΐου 2023, η Α.Θ.Μ. ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρος Β᾿ χοροστάτησε κατά την τελεσθείσα Θεία Λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Οσίου Σάββα Ἡγιασμένου Αλεξανδρείας, μετά το πέρας της οποίας έλαβε χώρα η επίσημη τελετή αποφοιτήσεως των […]