19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Στ. Καλαφάτης: «Τα παιδιά μας είναι οι σκυταλοδρόμοι της πορείας του Γένους σε ένα καλύτερο αύριο»

Υφυπουργός Εσωτερικών Στ. Καλαφάτης Τα παιδιά μας είναι οι σκυταλοδρόμοι της πορείας του Γένους σε ένα καλύτερο αύριο (2)

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 27 / 10 / 2022 , 14:03 από news_room

Στη Μαθητική Παρέλαση για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στην οδό Τσιμισκή της Θεσσαλονίκης, παρέστη σήμερα, ως Εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας – Θράκης κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Σε δήλωσή του, αμέσως μετά, τόνισε: «Τιμώντας την Επέτειο του “ΟΧΙ”, χειροκροτήσαμε σήμερα τα νιάτα της Θεσσαλονίκης, τις νέες και τους νέους της Πατρίδας μας.

Είναι τα παιδιά μας που μας κάνουν περήφανους. Είναι οι σκυταλοδρόμοι της πορείας του Γένους σε ένα καλύτερο αύριο. Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε.

Τιμούν τις εθνικές παραδόσεις. Αναδεικνύουν τη δύναμη της Παιδείας ως στυλοβάτη του Έθνους, μοχλού ανάπτυξης και ευημερίας.

Με αξίες και ιδανικά που έρχονται από μακριά, μπορούν να μας οδηγούν με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στο μέλλον.

Είναι η εγγύηση ότι ο τόπος αυτός είναι προορισμένος να πάει πιο ψηλά, πιο μπροστά.

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

Υφυπουργός Εσωτερικών Στ. Καλαφάτης Τα παιδιά μας είναι οι σκυταλοδρόμοι της πορείας του Γένους σε ένα καλύτερο αύριο (2) Υφυπουργός Εσωτερικών Στ. Καλαφάτης Τα παιδιά μας είναι οι σκυταλοδρόμοι της πορείας του Γένους σε ένα καλύτερο αύριο (2)

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ ΕΙΣ ΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΝ 1

Η Κυριακή του Θωμά στους Αγίους Τόπους

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 6 / 5 / 2022 , 7:13 από news_room Ἡ Κυριακή, 18η Ἀπριλίου / 1η Μαΐου 2022 ,ἑωρτάσθη ὑπό τοῦ Πατριαρχείου ὡς Δευτέρα Κυριακή μετά τό Πάσχα καί ὡς Κυριακή τοῦ Θωμᾶ. Κατά τήν Κυριακήν ταύτην ἡ Ἐκκλησία ἀναμιμνῄσκεται τό γεγονός τῆς μετά τήν Ἀνάστασιν τοῦ Κυρίου ἐμφανίσεως Αὐτοῦ τήν ὀγδόην ἡμέραν, τῶν θυρῶν κεκλεισμένων […]

Γιώργος Καμίνης: «Η αλήθεια για τις πυρκαγιές δεν μπορεί να κρυφτεί παρά την επικοινωνιακή πολιτική»

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 7 / 8 / 2021 , 20:44 από news_room Δήλωση Γιώργου Καμίνη, Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Προστασίας του Πολίτη, Κινήματος Αλλαγής «Οι στιγμές που βιώνει τις τελευταίες ημέρες η χώρα με τις πυρκαγιές είναι δραματικές και μας γεμίζουν θλίψη. Οι άνδρες και οι γυναίκες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο στρατός και οι εθελοντές καταβάλλουν τιτάνιες […]