18 °C Athens, GR
03/12/2023

Τελευταια Νέα
Βρετανία, Ελλάδα και Νορβηγία συζήτησαν για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου Λαμπρά εορτάστηκε ο πολιούχος του Ηρακλείου Κρήτης, Άγιος Μηνάς Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Καρυουπόλεως Νεκταρίου Η Τιμία Κάρα του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Αθήνα Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Τανάγρας Αποστόλου Η ενορία του Αγίου Βασιλείου Δήμου Αγίου Δημητρίου τίμησε τον συμπροστάτη της Άγιο Νεκτάριο Τελέστηκε η χειροτονία του επισκόπου Σταυροπηγίου Αλεξίου (Φωτορεπορτάζ) Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σαλώνων Ιγνατίου Τελέστηκε η Χειροτονία του Επισκόπου Αμφιπόλεως Χριστόφορου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Ταλαντίου Επιφανίου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Σκοπέλου Νικοδήμου Τελέστηκε η χειροτονία του Επισκόπου Λακεδαιμονίας κ. Θεοφίλου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Φλωρίνης Ειρηναίου Τελέστηκε η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνος Οι εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για τον Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο 2023 Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Πορφυρίου του Καυσοκαλιβίτου και των ονομαστηρίων του Πατριάρχη Σερβίας στο Βελιγράδι Στον εσπερινό του Αγίου Πορφυρίου στο Μήλεσι Αττικής ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος COP28: Συμφώνησαν σε επείγουσα δράση Επανεκλογή της Κύπρου στο Συμβούλιο του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού Διοργάνωση της 9ης Διεθνούς Διάσκεψης “Our Ocean Conference” από την Ελλάδα το 2024 Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ» Απόψεις: Εκλείπει ο πλουραλισμός στην ενημέρωση – Ινκόγκνιτο διεθνή συνέδρια και εκδηλώσεις Το Οικουμενικό Πατριαρχείο τίμησε τον ιδρυτή του Άγιο Απόστολο Ανδρέα τον Πρωτόκλητο Σερρών Θεολόγος: «Έρανος Αγάπης: Μαρτυρία πίστεως στον Θεό και αγάπης στον συνάνθρωπο» Πρώτη ιερατική σύναξη κληρικών Ι.Μ. Θεσσαλονίκης

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 13 / 10 / 2022 , 17:04 από news_room

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη έλαβε το Bronze Medal στην απονομή βραβείων της διοργάνωσης IMPACT BITE Awards 2022 στην κατηγορία “Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρησιακών Διαδικασιών” για την υλοποίηση του έργου Ψηφιακού Μετασχηματισμού Διαδικασιών που υλοποίησε με την Intersys SA.

Πιο συγκεκριμένα η εφαρμογή του λογισμικού Therefore σε νευραλγικά τμήματα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη οδήγησε σε μεγάλη αύξηση της παραγωγικότητας, με ταυτόχρονη μείωση της πολυπλοκότητας και του κόστους. Το λογισμικό Therefore ήρθε να ψηφιοποιήσει διαδικασίες που απασχολούσαν σημαντικούς πόρους της εταιρείας ώστε να βελτιωθεί η αποδοτικότητα των συστημάτων και να αυξηθεί η ποιότητα της εργασιακής καθημερινότητας των εργαζομένων.

Για κάθε διαδικασία, η Intersys σχεδίασε δυναμικά workflows τα οποία λαμβάνουν υπόψη διάφορες παραμέτρους προτού «αποφασίσουν» ποια εργασία πρέπει να αναθέσουν και σε ποιον χρήστη. Ψηφιοποιήθηκαν και αυτοματοποιήθηκαν μεγάλες και μικρότερες διαδικασίες εξαρτώμενες στο παρελθόν σε φυσικά έγγραφα φτάνοντας σε εξοικονόμηση παραγωγικού χρόνου που αγγίζει και ξεπερνά τις 1000 ώρες ετησίως.

Εκτός από την αύξηση της παραγωγικότητας και την αξιοποίηση πληροφοριών με ακρίβεια και ευκολία, η λύση που εφαρμόστηκε στον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη, εδραίωσε τη διαδικασία εργασίας των εργαζομένων ώστε να αποφεύγεται η χρήση πολλών διαφορετικών εφαρμογών και μέσω της κοινής «γλώσσας» να μπορούν όλοι να επικοινωνούν εύκολα, γρήγορα κι απλά σε ένα κοινό περιβάλλον με κοινές ψηφιακές διαδικασίες το οποίο έφερε ακόμα πιο κοντά και τους εργαζομένους των διαφόρων χωρών μέσω της ενοποίησης των διαδικασιών.

Το έργο ήταν αρκετά πολύπλοκο λόγω της ποικιλομορφίας των εμπορικών δραστηριοτήτων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και της ανάγκης για εφαρμογή των ίδιων διαδικασιών στις θυγατρικές εταιρείες εκτός Ελλάδος διατηρώντας το ίδιο ύφος και την ίδια λειτουργικότητα και ενοποιώντας την πληροφορία. Μια επιπλέον πρόκληση ήταν η εδραίωση ενός γνώριμου, ενιαίου περιβάλλοντος για τις διαφορετικές διαδικασίες χωρίς ανάγκη εκτενούς εκπαίδευσης των χρηστών, περιορίζοντας τη δυσκολία προσαρμογής των χρηστών και φυσικά εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση διαφορετικών λογισμικών και συνεργατών για κάθε διαφορετική διαδικασία.

Η αποτελεσματική διαχείριση διαδικασιών δημιούργησε σημαντικές οικονομίες και βελτιστοποίησε τις επιχειρηματικές λειτουργίες. Αυτά τα πλεονεκτήματα επηρεάζουν άμεσα την εμπειρία του πελάτη μέσω της βελτιωμένης εξυπηρέτησης που λαμβάνει και του μειωμένου χρόνου διεκπεραίωσης αιτημάτων, γεγονός που φέρνει ηρεμία και ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Σχετικά Άρθρα

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 17 / 11 / 2020 , 23:53 από Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Τρίτης θα μεταβεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Άμπου Ντάμπι, όπου την Τετάρτη θα συναντηθεί με τον Διάδοχο του Θρόνου, Σεΐχη Mohammed Bin Zayed Al Nahyan. Ο κ. Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με […]

Συζητήθηκε στον Ρωσικό Οίκο, στην πρωτεύουσα του Λιβάνου η πορεία της αναστήλωσης της Ιεράς Μητροπόλεως Βηρυτού

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 13 / 7 / 2021 , 0:56 από news_room Στις 2 Ιουλίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον Ρωσικό Οίκο στη Βηρυτό συνάντηση αφιερωμένη στην πορεία των αναστηλωτικών έργων στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Βηρυτού της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αντιοχείας, στην αποκατάσταση των οποίων συμμετέχει δραστήρια η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. Μεταξύ των συμμετεχόντων ήταν ο έκτακτος […]