17 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Το MaGic CiRcuS Show στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά

Το MaGic CiRcuS Show στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 16 / 8 / 2022 , 5:54 από news_room

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Πασβάντης δημιουργεί ένα σύγχρονο circus variete show με ένα πλούσιο επιτελείο καλλιτεχνών που θα σας καταπλήξουν.
Ο fire performer DEVA, που κέρδισε φέτος τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή Fire Artist of the year 2022 στην Εσθονία, θα παρουσιάσει μαζί με την ομάδα του, το πιο φαντασμαγορικο fire show που έγινε ποτέ. Πολλαπλά φλεγόμενα αντικείμενα σε δυναμικές χορογραφίες και πυροτεχνήματα σε ένα θέαμα που θα μείνει αξέχαστο.

Ο διεθνώς αναγνωρισμενος μάγος Tristan θα μας ταξιδέψει στον μοναδικό κόσμο της μαγείας μέσα από εξαφανίσεις, ψευδαισθήσεις και εντυπωσιακά μαγικά νούμερα που θα σας καταπλήξουν.
Οι εναεριες ακροβατισσες Δανάη Μαλτεζου και Εύα Γαλάνη θα σας κόψουν την ανάσα με τα ριψοκίνδυνα εναέρια ακροβατικά τους μέσα από μοναδικές χορογραφίες σε πανιά, κρίκο, σχοινί και ιμάντες.
Ο μοναδικός μιμος Alex de Pari μετά την επιτυχία του στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, θα μας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο της silent comedy με μοναδικά νούμερα και άφθονο γέλιο.

Ο circus performer Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινιδης) θα σας μαγέψει με ένα υπέροχο ακροβατικό νούμερο εδάφους χορεύοντας με ένα τεράστιο μεταλλικό στεφάνι (Cyr wheel) που στροβιλίζετε στο έδαφος.

Η contortionist Νίνα Σαββίδη θα μας δείξει όλες τις δυνατότητες ευλυγισίας και ισορροπίας του ανθρώπινου σώματος σε ένα εντυπωσιακό ακροβατικό νούμερο εδάφους που θα εντυπωσιάσει.
Και ένας θίασος από ακροβάτες και ζογκλέρ σε εντυπωσιακά νούμερα με κορύνες, hula hoops και κοντάρια που θα σας καταπλήξουν.
Μια οικογενειακή παράσταση τσίρκο που δεν πρέπει να χάσετε.

Συντελεστές :
Σκηνοθεσία : Αντώνης Πασβάντης
Συμμετέχουν : DEVA , Tristan , Alex de Pari , Δανάη Μαλτεζου , Orto (Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης) , Νίνα Σαβίδη, Εύα Γαλάνη , Christian, Ναταλία Ρομανού
Μουσική επιμέλεια : Deva Performing Arts
Διάρκεια 90 λεπτά

Ώρα έναρξης  20.00
Εισιτήρια : 10 € προπώληση (  12 € την ημέρα της παράστασης )

Σχετικά Άρθρα

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας στην κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου Στέγης, στην Κακοπετριά

Ο Επίσκοπος Μεσαορίας στην κατασκήνωση του Αγίου Νικολάου Στέγης, στην Κακοπετριά

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 11 / 8 / 2023 , 6:21 από news_room Με εκκλησιαστική σεμνότητα και ιεροπρέπεια, όπως αρμόζει στον ιερό χώρο αρχαίας Μονής, τελέστηκε την Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2023, Όρθρος και Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μεσαορίας κ. Γρηγορίου στον ιστορικό ξυλόστεγο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Στέγης, ο οποίος βρίσκεται εντός του κατασκηνωτικού χώρου […]

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πατριάρχη από τα νήπια της Ρωμηοσύνης

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πατριάρχη από τα νήπια της Ρωμηοσύνης

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 23 / 12 / 2021 , 23:53 από news_room Με Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια καλωσόρισαν τα νήπια της Ρωμηοσύνης, που φοιτούν στο Δημιουργικό Εργαστήρι στον αυλόγυρο της Αγίας Τριάδος της Μεγαλωνύμου Κοινότητος Σταυροδρομίου, τον πνευματικό τους πατέρα, Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Ο Παναγιώτατος συνάντησε τα παιδιά, τις δασκάλες και τους γονείς τους, σήμερα, […]