13 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Νεκρός ένοπλος που προσπάθησε να διαρρήξει τα γραφεία του FBI στο Οχάιο

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 8 / 2022 , 17:36 από news_room

Νεκρός ένοπλος που προσπάθησε να διαρρήξει τα γραφεία του FBI στο Οχάιο

Ένοπλος που αποπειράθηκε να διαρρήξει τα γραφεία της ομοσπονδιακής αστυνομίας στο Σινσινάτι, στην πολιτεία Οχάιο (βόρειες ΗΠΑ), σκοτώθηκε από τις δυνάμεις επιβολής της τάξης, έπειτα από καταδίωξη που κράτησε ώρες.

Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε αφού η έρευνα του Ομοσπονδιακού Γραφείου Έρευνας στην κατοικία του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα προκάλεσε οργή σε κύκλους της άκρας δεξιάς στη χώρα.

Το FBI ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ένοπλος αποπειράθηκε να «διαρρήξει» τα γραφεία του στο Σινσινάτι χθες Πέμπτη το πρωί.

«Ενεργοποιήθηκε συναγερμός και έφθασαν οπλισμένοι πράκτορες του FBI και ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή», διευκρίνισε η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, εφοδιασμένος με αλεξίσφαιρο γιλέκο, χρησιμοποίησε καρφωτικό πιστολέτο και έφερε ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15 όταν διέφυγε με αυτοκίνητο.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας διευκρίνισε πως οι δυνάμεις επιβολής του νόμου τον καταδίωξαν.

«Αφού το όχημα (του υπόπτου) σταμάτησε, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών», πρόσθεσε.

Ο άνδρας κατέφυγε σε χωράφι με καλαμπόκι, όπου όμως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να διαπραγματευτούν μαζί του προκειμένου να παραδοθεί, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Οχάιο.

Ο άνδρας, 42 ετών, έστρεψε το τουφέκι του προς αστυνομικούς, που άνοιξαν πυρ.

Ο θάνατός του διαπιστώθηκε επιτόπου.

Ο διευθυντής του FBI, ο Κρίστοφερ Ρέι, ανέφερε προχθές Τετάρτη ότι η υπηρεσία του δέχθηκε απειλές μετά την έρευνά της στην κατοικία του κ. Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τις «οικτρές και επικίνδυνες».

«Η βία εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου δεν είναι η απάντηση, όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σας», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία άρθρου: Αρχείο adologala.gr

Σχετικά Άρθρα

Στη φυλακή συνολικά 488 δημοσιογράφοι, 46 δολοφονήθηκαν το 2021

Στη φυλακή συνολικά 488 δημοσιογράφοι, 46 δολοφονήθηκαν το 2021

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 16 / 12 / 2021 , 16:28 από news_room Αριθμός-ρεκόρ 488 επαγγελματιών των μέσων ενημέρωσης κρατούνται στις φυλακές φέτος, καταγγέλλει η μη κυβερνητική οργάνωση Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα (Reporters sans frontières, RSF), στην ετήσια έκθεσή της, η οποία ωστόσο καταγράφει επίσης τη μείωση των δολοφονιών δημοσιογράφων στο χαμηλότερο επίπεδο της εικοσαετίας (46). «Ποτέ από […]

Νέο Honda HR-V : Πλήρης Οδηγός Χαρακτηριστικών του

Νέο Honda HR-V : Πλήρης Οδηγός Χαρακτηριστικών του νέου οχήματος που κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 6 / 11 / 2021 , 0:05 από news_room Νέο Honda HR-V : Πλήρης Οδηγός Χαρακτηριστικών του νέου οχήματος που κυκλοφορεί στην Ευρώπη Περιεχόμενα Εισαγωγή: Το νέο HR–V προσφέρει εξαιρετική υβριδική απόδοση, κορυφαία ευρυχωρία και μία απολαυστική οδηγική εμπειρία Η τεχνολογία e:HEV πετυχαίνει ένα βέλτιστο συνδυασμό απόδοσης και επιδόσεων Όταν το στυλ ενός […]