18 °C Athens, GR
02/04/2023

Τελευταια Νέα
Απόψεις: Το δίλημμα των Εθνικών εκλογών είναι διττό. Συνέχιση της επιτυχίας η αλλαγή πολιτικής νοοτροπίας Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Σε αργία ο κληρικός της Ι.Μ. Ρεθύμνης, Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Σαρρής Τo άγημα των Ευζώνων στην Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου στον Άγιο Θωμά του Τσέρι Χιλ της Νέας Ιερσέης Αφγανιστάν: Τρεις Βρετανοί κρατούνται από τους Ταλιμπάν Mε λαμπρότητα τα θυρανοίξια του Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής στη νήσο Κω O Ακάθιστος Ύμνος στη Λάρισα Φορολογικές δηλώσεις 2023: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φορολογούμενοι 20 ερωτήσεις & απαντήσεις Σερρών Θεολόγος: «Οι ιερές εικόνες μας μυσταγωγούν στο κάλλος της εν Χριστώ κτίσεως» «Τα Κλήματα» : Το ιδιαίτερο έθιμο του Πάσχα στη Λέρο Ο Ακάθιστος Ύμνος στους Αγίους Τόπους Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 1ης Απριλίου 1955 στη Λευκωσία Στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης Αθανάσιος

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Καθηγητή Δικανικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Liverpool

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Καθηγητή Δικανικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Liverpool

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 4 / 7 / 2022 , 16:02 από news_room

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα στο Γραφείο του συνάντηση με τον καθηγητή Δικανικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Liverpool John Moores Δρα Κωνσταντίνο Ηλιόπουλο.

Ο Δρ Ηλιόπουλος βρίσκεται στην Κύπρο, επικεφαλής ομάδας ανθρωπολόγων καθηγητών και μεταπτυχιακών φοιτητών, οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε συνεργασία με Κύπριους επιστήμονες στις εκταφές που πραγματοποιούνται την περίοδο αυτή, για ολοκλήρωση του προγράμματος εκταφών και αναγνώρισης λειψάνων της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ο Δρ Ηλιόπουλος ενημέρωσε τον Επίτροπο για τις εκταφές που έγιναν μέχρι τώρα, στις οποίες συμμετείχε η ομάδα του καθώς και για τα ευρήματα. Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι η ομάδα του θα βρίσκεται στην Κύπρο για ακόμα μια εβδομάδα, με στόχο την ολοκλήρωση των εκταφών και ανθρωπολογικών εξετάσεων που έχουν προγραμματιστεί, σε συνεργασία με το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας.

Από πλευράς του, ο Επίτροπος Προεδρίας, ευχαρίστησε τον Δρα Ηλιόπουλο για τη μακρόχρονη εμπλοκή του στις ανθρωπιστικές προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία στις ελεύθερες περιοχές, για να δοθούν απαντήσεις σε οικογένειες Ελληνοκυπρίων, Ελλαδιτών αλλά και Τουρκοκυπρίων, των οποίων οι υποθέσεις των συγγενών τους δεν είναι καταχωρημένες στους καταλόγους της ΔΕΑ.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε ο Επίτροπος Προεδρίας και προς τις αρχές του Πανεπιστημίου Liverpool John Moores και ειδικά του Τμήματος Ανθρωπολογίας, για τη βοήθεια και τη μέχρι τώρα συνεργασία τους, επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, την πρόθεση και ετοιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για συνέχιση και εμβάθυνση της συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο για ανθρωπιστικής φύσεως θέματα.

Ακολουθήστε μας :

Σχετικά Άρθρα

Ι.Α. Αυστραλίας : Έρανος για την ενίσχυση των πυροπαθών Ελλήνων ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Αρχιεπισκόπου κ.κ. Μακαρίου

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 8 / 8 / 2021 , 17:10 από news_room Χείρα βοηθείας προς τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα από την Ομογένεια της Αυστραλίας Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αυστραλίας, ενώπιον της πρωτοφανούς δοκιμασίας που βιώνει ο Ελληνικός λαός από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές, προσκαλεί σύσσωμη την Ομογένεια της πέμπτης Ηπείρου να επιδείξει τα […]

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Γλυκύ της Ίμβρου - Adologala.gr

Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Γλυκύ της Ίμβρου – Adologala.gr

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Shares Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 24 / 8 / 2022 , 17:28 από news_room Πατριαρχική Θεία Λειτουργία στο Γλυκύ της Ίμβρου – Adologala.gr H A.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας, την Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο χωριό Γλυκύ της Ίμβρου, τόπο καταγωγής […]

Pin It on Pinterest