19 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Στα κατεχόμενα σε παράνομη επίσκεψη ο Τσαβούσογλου, θα συναντηθεί με Τατάρ & εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας

Στα κατεχόμενα σε παράνομη επίσκεψη ο Τσαβούσογλου, θα συναντηθεί με Τατάρ & εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 12 / 6 / 2022 , 6:04 από news_room

Την είδηση ότι ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στα κατεχόμενα μεταδίδει ο τουρκοκυπριακός Τύπος. Ο κ. Τσαβούσογλου θα παραμείνει στα κατεχόμενα μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας, όπου θα συναντήσει τον Τουρκοκύπριο ηγέτη και εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας.

Την είδηση της παράνομης άφιξης του κ. Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα μετέδωσε το βράδυ του Σαββάτου η «Κίμπρις Ποστασί».

Νωρίτερα, ο τουρκικός Τύπος μετέδωσε ότι η επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα και ότι κατά τη διάρκεια της «επίσημης επίσκεψης» αντιπροσωπείες από την Τουρκία και τα κατεχόμενα θα συζητήσουν τις εξελίξεις στο Κυπριακό.

Ο κ. Τσαβούσογλου, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τις επαφές του στα κατεχόμενα αύριο το απόγευμα, θα συναντηθεί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Ερσίν Τατάρ, τον «πρωθυπουργό» Ουνάλ Ούστελ, τον «υπουργό εξωτερικών», τους εκπροσώπους της «κυβέρνησης» και εκπροσώπους οργανώσεις.

Σύμφωνα με την «Κίμπρις Ποστασί», ο κ. Τσαβούσογλου την Κυριακή θα επισκεφθεί την κατεχόμενη Λάπηθο και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της τ/κ κοινότητας.

Την Δευτέρα, ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με τον κ. Τατάρ στις 11.15. θα ακολουθήσει στις 13.30 κοινή συνέντευξη Τύπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αθήνα : Μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την ελληνική Επανάσταση

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 26 / 3 / 2021 , 2:40 από news_room Με τη μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση στην οποία συμμετείχαν για πρώτη φορά με αεροσκάφη των Πολεμικών Αεροποριών τους η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την επανάσταση του 1821, κορυφώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο […]

Οι πυρκαγιές μαίνονται κοντά στην πρωτεύουσα της Κολομβίας καθώς οι θερμοκρασίες εκτινάσσονται στα ύψη (Εικόνες)

Οι πυρκαγιές μαίνονται κοντά στην πρωτεύουσα της Κολομβίας καθώς οι θερμοκρασίες εκτινάσσονται στα ύψη (Εικόνες)

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 28 / 1 / 2024 , 5:34 από news_room Οι δασικές πυρκαγιές έχουν καταστρέψει περισσότερα από 17.000 εκτάρια, με τις φλόγες να καίνε χιλιόμετρα από τις κατοικημένες περιοχές της Μπογκοτά. Οι δασικές πυρκαγιές έχουν καταστρέψει περισσότερα από 17.000 εκτάρια (42.008) στην Κολομβία από τον Νοέμβριο, δήλωσαν οι αρχές, καθώς η χώρα αντιμετωπίζει τον […]