23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε τραυματίες στρατιώτες στη Μόσχα

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε τραυματίες στρατιώτες στη Μόσχα

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 25 / 5 / 2022 , 22:08 από news_room

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού επισκέφθηκαν στρατιωτικό νοσοκομείο της Μόσχας στο οποίο νοσηλεύονται Ρώσοι στρατιωτικοί που τραυματίσθηκαν σε μάχες στην Ουκρανία.

Το σχετικό βίντεο μεταδίδουν κρατικά μέσα ενημέρωσης. Στα πλάνα ενός από τα βίντεο ο Πούτιν συνομιλεί με έναν στρατιωτικό ο οποίος του λέει ότι έχει έναν γιο εννέα μηνών. Ο Πούτιν απαντά λέγοντας: «Θα είναι υπερήφανος για τον πατέρα του».

Σήμερα το πρωί, στα σχέδια του Πούτιν να επισκεφθεί το στρατιωτικό νοσοκομείο ονόματι Μαντρίκ στην περιοχή Σοκόλνικι είχε αναφερθεί ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, ο οποίος διευκρίνισε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν συναντάται με τραυματίες, αλλά μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία αυτό δεν είχε ανακοινωθεί.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας της 25ης Μαρτίου, κατά την διάρκεια των μαχών στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 1.351 Ρώσοι στρατιώτες ενώ οι τραυματίες ανέρχονταν σε 3.825.

Ο ιστότοπος Mediazona και η ρωσική υπηρεσία του BBC χρησιμοποιώντας ανοιχτές πηγές στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν υπολογίσει ότι έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 2.622 στρατιώτες έως τις 20 Μαΐου.

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας έχει ανακοινώσει ότι έχουν σκοτωθεί σχεδόν 30.000 Ρώσοι.

Η βρετανική κατασκοπεία έχει υπολογίσει ότι έχουν σκοτωθεί 15.000 Ρώσοι στρατιώτες τους τρεις αυτούς μήνες, δηλαδή όσοι Ρώσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν μέσα σε εννιά χρόνια στον πόλεμο του Αφγανιστάν.

Σε συνθήκες πολέμου δεν είναι δυνατόν να επαληθευθούν οι απώλειες της κάθε πλευράς.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Novayagazeta.europe, svoboda.org

Σχετικά Άρθρα

Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος

Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Φωκίδος

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 23 / 12 / 2022 , 16:49 από news_room Σε κλίμα συγκίνησης και πνευματικής χαράς, την Κυριακή προ των Χριστουγέννων 18 Δεκεμβρίου 2022, όπου η Εκκλησία μας τιμά τους Προπάτορες του Χριστού μας, από Αδάμ μέχρι και τον Ιωσήφ τον Μνήστορα, αλλά και τη μνήμη του Αγίου ενδόξου Μάρτυρος Σεβαστιανού, ο Σεβ. Ποιμενάρχης […]

Αλ. Τσίπρας: Υπερψηφίζουμε την αγορά των φρεγατών- δεν δίνουμε λευκή επιταγή στις αμυντικές δαπάνες

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 15 / 2 / 2022 , 17:34 από news_room «Κανείς δεν αμφιβάλλει για την σημασία της ενίσχυσης της αποτρεπτικής δυνατότητας της χώρας», δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι υπερψηφίζει την αγορά των φρεγατών, αλλά προσέθεσε ότι «είναι θράσος να μας κουνάτε […]