23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Ο Ιερώνυμος και το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή βουλευτών και άλλων κομμάτων 650 άνθρωποι παρακολουθούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βέλγιο

Λαμπρός Εσπερινός Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στην Ηλιούπολη – Adologala.gr

_ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1)

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 29 / 5 / 2022 , 18:16 από news_room

Με την παρουσία πλήθους κόσμου και την συμμετοχή άπασας την πολιτικής και δημοτικής αρχής κράτους και δήμου τελέστηκε σήμερα 20 Μαϊου 2022 ο Μέγας πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός των αγίων Θεοστέπτων μεγάλων βασιλέων και ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης στον πανηγυρίζοντα μεγαλοπρεπή ιερό ναό της Ηλιούπολης.

Στον εσπερινό τη εορτής των αγίων ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης χοροστάτησε αδεία και ευλογία της Α.Θ.Μ. Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄ ο Ιεράρχης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος όπου κήρυξε και τον πανηγυρικό Θείο Λόγο της εορτής των αγίων.

Την ιερά πανήγυρη, του ιερού ναού λάμπρυναν με την παρουσία τους οι εξής κληρικοί της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών: Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού π. Αλέξιος Αμπντάλλα, ο π. Ευάγγελος Νικήτας, ο π. Σεραφείμ Δημητρίου, ο π. Δωρόθεος Σερέτης, ο π. Ιωάννης Καμπουράκος, ο π. Παναγιώτης Κουκούνας, ο π. Διονύσιος Χαμαράκης, ο π. Ιωάννης Ανδρικόπουλος, ο π. Σωτήριος Χατζόπουλος, ο π. Ιωάννης Καμπούρης, ο π. Χαράλαμπος Γεωργαντάς και οι ιεροδιάκονοι της Ι.Α.Α, π.Γεώργιος , και π. Βελισάριος.

Στον φετινό εσπερινό της ιεράς πανηγύρεως ο οποίος τελέστηκε  τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων παρέστησαν οι εξής πολιτειακοί και δημοτικοί εκπρόσωποι : Ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κος Χάρης Θεοχάρης,  ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσος Γαϊτάνης, και επίσης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Σεφτελής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ. Αραμπατζής Γαβριήλ,Ταμβάκος Δημήτριος,Ψιρόπουλος Ευστάθιος,Σερέτη Χριστίνα,Καλαφάτης Χρήστος,Ευσταθίου Τάσος, Γραβάνη Ανδρομάχη, οι πρώην Δήμαρχοι Αναγνώστου Ιωάννης & Γιωργάκης Θεόδωρος  καθώς και ο Αντιδήμαρχος κος Γεωργάκης Σταύρος.

Επίσης στην ακολουθία του εσπερινού έψαλλαν υπό την διεύθυνση του κου Πέτρου Δασκαλοθανάση οι χορωδοί-ιεροψάλτες: Δημήτριος Δασκαλοθανάσης,Ματθαίος Παντουβάκης, Εμμανουήλ Ιωάννίδης, Διαμαντόπουλος Παναγιώτης, και Γιάννης Φουρλάνος.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η ιερά λιτάνευση της εικόνας των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στους δρόμους της Ηλιούπολης και στην οποία τιμητικά παρέστησαν και βάσταξαν την ιερά εικόνα οι χορευτικοί σύλλογοι: Κρητών Ηλιούπολης, Ηπειρωτών και Λευκαδίων ενώ καθόλη την διάρκεια της λιτανέυσεως παιάνιζε η Μπάντα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στη ομιλία του ο προιστάμενος του ιερού ναού των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης π. Αλέξιος Αμπτάλλα ευχαρίστησε τον μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο, τον σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρο και όλους όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν την ιερά πανήγυρη του ιερού ναού των αγίων.

Ακολουθεί ολόκληρος ο λόγος του προισταμένου του ιερού ναού: 

Σεβασμιώτατε, Σεβαστοί Πατέρες, Εντιμότατε κ. Δήμαρχε, Αξιότιμοι κύριοι Αντιδήμαρχοι και λοιποί εκπρόσωποι των Αρχών της πόλης μας , ευσεβείς ενορίτες μας ,

Χριστός Ανέστη , Χρόνια πολλά σε όλους!

Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής και συγκινημένος που με τη Χάρη του Τριαδικού Θεού, συγκεντρωθήκαμε όλοι μαζί απόψε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό μας , μετά από δύο χρόνια αυστηρού περιορισμού λόγω της πανδημίας , για να εορτάσουμε και να τιμήσουμε τη μνήμη των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης , Προστατών και Εφόρων της Ενορίας μας .

Επιτρέψατέ μου πρωτίστως να ευχαριστήσω εκ βαθέων, ως προϊστάμενος του Ι. Ναού, τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλιουπόλεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας  κ.κ Θεόδωρο , ο οποίος χοροστάτησε στον Πανηγυρικό Εσπερινό και μάς έδωσε την ευλογία του,  για τον πύρινο  λόγο του και την πληθωρική παρουσία του  στις αποψινές λατρευτικές  εκδηλώσεις  επί τη  μνήμη των Αγίων Θεοστέπτων Μεγάλων Βασιλέων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Σεβασμιώτατε, έτη πολλά και ο Θεός να σας ευλογεί και να σας χαριτώνει εν παντί στο θέαρεστο έργο σας .

Θα ήθελα  στη συνέχεια  να ευχαριστήσω τους Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμανδρίτες  τους Αιδεσιμολογιωτάτους Πρωτοπρεσβυτέρους και Πρεσβυτέρους και  τον Ιερολογιώτατο Διάκονο, οι οποίοι ελάμπρυναν με την παρουσία τους  τον αποψινό εορτασμό .

Επίσης να εκφράσω τις ολόθερμες ευχαριστίες μου στον Υπουργό και βουλευτή της περιοχής μας κ.Θεοχάρη Χάρη τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Τάσο Γαϊτάνη, τον αξιότιμο Δήμαρχο Ηλιουπόλεως κ. Γεώργιο Χατζηδάκη για  την τιμή που μας έκανε να συνεορτάσει απόψε μαζί  μας αλλά και  για την  προθυμία και τη  στήριξη που δείχνει  προς την ενορία μας κάθε φορά που θα του εκφράσουμε ένα αίτημά μας, καθώς και τους Αξιότιμους Αντιδημάρχους και  τους εκπροσώπους του  δημοτικού  Συμβουλίου της πόλης, οι οποίοι παρευρέθησαν στον Πανηγυρικό Εσπερινό.

Επίσης τους πρώην Δημάρχους της πόλης μας κ.Γεωργάκη Θεόδωρο και κ. Αναγνώστου Ιωάννη για την παρουσία τους στον αποψινό εορτασμό.

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την Φιλαρμονική μπάντα της Πυροσβεστικής αλλά και όλα τα σωματεία και τους συλλόγους της περιοχής μας, το σύλλογο Ηπειρωτών , το σύλλογο Κρητών, το σύλλογο Λευκαδίων ,που πλαισίωσαν με τόσο ξεχωριστό τρόπο τη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος καθώς και τους Διοικητές της τροχαίας Γλυφάδος και του Αστυνομικού τμήματος Ηλιουπόλεως που συνέβαλαν στη διατήρηση της τάξεως κατά την Ιερά Πανήγυρίν μας.

Στο σημείο  όμως αυτό  , αγαπητοί μου αδελφοί, θεωρώ υποχρέωσή μου να εκφράσω  δύο λόγια ευγνωμοσύνης και ευχαριστιών σε όσους συνέβαλαν στην άρτια οργάνωση και προετοιμασία της πανηγύρεώς μας: τους Ευσεβείς Πατέρες της ενορίας μας, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, τις κυρίες της Φιλοπτώχου αδελφότητος, οι οποίοι  με ιδιαίτερο ζήλο και προθυμία «εργάστηκαν» για την Πανήγυριν του Ναού μας , τους Ιεροψάλτες  για την καλλιφωνία και την εξαίσια απόδοση των ψαλμωδιών , τους ακούραστους νεωκόρους  που φροντίζουν καθημερινά  για τον καλλωπισμό του  Ιερού Ναού  αλλά και όσους εργάστηκαν εθελοντικά για το άψογο αποτέλεσμα της Πανηγύρεώς  μας.

Επίσης με αισθήματα πατρικής αγάπης ευχαριστώ ολόψυχα τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο καθώς τους ευεργέτες του Ναού που συνεχώς βρίσκονται πλάι μας και με αστείρευτο ζήλο στηρίζουν κάθε προσπάθειά μας παρά τις αντίξοες συνθήκες που όλοι εμείς εδώ και καιρό βιώνουμε.

Πιο πολύ ωστόσο νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς εσάς, τους εκλεκτούς ενορίτες και ενορίτισσες που αγαπάτε και στηρίζετε  τον Ι. Ναό μας και προσέρχεσθε κάθε χρόνο με ευλάβεια την ημέρα της εορτής των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αλλά και καθημερινά για να προσευχηθείτε και να λάβετε την ευλογία τους.

H Ενορία μας , αγαπητοί μου αδελφοί, είναι σαν μία  μεγάλη οικογένεια που τα μέλη της είναι ενωμένα με άρρηκτους δεσμούς αγάπης και αλληλεγγύης και βρίσκονται υπό την Σκέπη του Θεού και των Προστατών της Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Είθε ο Άγιος Θεός και οι Ισαπόστολοι Κωνσταντίνος και Ελένη να ευλογούν και να αγιάζουν τον καθένα ξεχωριστά, να πρεσβεύουν τις οικογένειες και τη χώρα μας και να ευοδώνουν κάθε θεάρεστη ενέργειά μας.

ΣΑΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΘΕΡΜΑ – ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Πηγή Φωτογραφιών & Κειμένου: Adologala.gr 

_ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1)

_ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1)

_ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1) _ESPERINOS_IEROS_NAOS_AGION_KONSTANTINOU_KAI_ELENIS_ILIOUPOLI (1)

Σχετικά Άρθρα

Η Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Παναγία Θεοτόκο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αθηνών

Η Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Παναγία Θεοτόκο στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Αθηνών

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 25 / 3 / 2024 , 5:45 από news_room Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών έψαλε το απόγευμα της Παρασκευής 23 Μαρτίου 2024 την πρώτη Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο η Α.Θ.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Μετά την Ακολουθία ο Προϊστάμενος του ναού, π. Θωμάς Συνοδινός, ευχαρίστησε τον […]

Απονομή των 37ων βραβείων δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση - Ποιοί βραβεύτηκαν

Απονομή των 37ων βραβείων δημοσιογραφίας του Ιδρύματος Μπότση – Ποιοί βραβεύτηκαν

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 27 / 5 / 2022 , 2:04 από news_room Το Ίδρυμα Μπότση απένειμε τα δημοσιογραφικά βραβεία στους συντάκτες οι οποίοι διακρίθηκαν για την εργασία τους, την χρονιά που πέρασε.  «Είμαστε υπερήφανοι για τη δημοσιογραφία που ασκείται με αρχές, ιδανικά και αξίες ως εγγυητής της Δημοκρατίας. Γιατί δημοσιογραφία χωρίς δημοκρατία δεν υπάρχει. Γιατί η […]