15 °C Athens, GR
19/03/2024

Τελευταια Νέα
Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η Κυριακή της Τυρινής και ο Α’ Κατανυκτικός Εσπερινός στο Φανάρι Τα έθιμα της Καθαράς Δευτέρας σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας Ο Εσπερινός της “Συγχωρήσεως” στην Μητρόπολη Κηφισίας Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ στις Εορταστικές Εκδηλώσεις στην Αρεόπολη Λακωνίας Προεδρικές Εκλογές – Ρωσία: Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στο 87,97% σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Σαν Φρανσίσκο Γεράσιμος: Ας εισακούσουμε το σαρακοστιανό κάλεσμα της Εκκλησίας μας να ζήσουμε μια ασκητική ζωή εγκράτειας Ο Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Σύδνεϋ Ο Εσπερινός της Συγγνώμης στη Νέα Ιωνία Αρκαλοχωρίου Ανδρέας: «Δεν λογοκρίνουμε ως Εκκλησία την τέχνη και τη διανόηση» Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Εκκλησιών της Μέσης Ανατολής επισκέφθηκε τον Πατριάρχη Αλεξαδρείας

Δύο χρόνια “Λογικόν Άδολο Γάλα” – Δύο χρόνια ADOLOGALA.GR

adolo-gala-eidiseis-logo-banner-nea-enimerosi

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 27 / 5 / 2022 , 1:52 από news_room

Δύο χρόνια “Λογικόν Άδολο Γάλα” – Δύο χρόνια ADOLOGALA.GR

NewsRoom| Το portal ειδήσεων Adologala.gr κλείνει αισίως δύο χρόνια δίπλα στον κάθε αναγνώστη του. Το portal “Άδολο Γάλα” ξεκίνησε τον Μάϊο του 2020, τον καιρό εκείνο που οι συνθήκες στην κοινωνία παγκοσμίως ήταν δύσκολες αφού δεν υπήρχε ξανά παρόμοια εμπειρία εγκλεισμού και αποφυγής της προσωπικής επαφής ανθρώπου με άνθρωπο. Δύο χρόνια το adologala.gr στηρίζει όλες τις δράσεις, δημοσιεύει όλα τα άρθρα των αναγνωστών του και προβάλλει καινοτόμες δράσεις σε καίριους τομείς όπως αυτόν της Εκκλησίας και γενικότερα όλου του κόσμου. Πολιτιστικά, Εθνικά, Πολιτικά, και Κοινωνικά θέματα προβλήθηκαν, και αναδείχθηκαν. Πρωτεργάτες όλης της πορείας οι αναγνώστες μας. Εσείς!

Όλοι στο adologala.gr γνωρίζουμε καλά πώς δεν αρκεί μία ιστοσελίδα για να πετύχει καθώς αυτό που  την κάνει σημαντικότερη στο ευρύ φάσμα ιστοσελίδων ενημέρωσης που υπάρχουν στο διαδίκτυο είσαστε όλοι εσείς, οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες μας και σας ευχαριστούμε.

Κάθε αρχή και δύσκολη λέει ο σοφός ελληνικός λαός και τα ρητά έχουν βγεί μέσα από την ζωή, αυτό το πιστεύουμε πολύ καθώς και εμείς συναντήσαμε δυσκολίες στα δύο χρόνια αυτά αλλά με αισιοδοξία τις αντιμετωπίσαμε και σταθήκαμε δίπλα σε όποιον και όποια μας χρειάστηκε.

Το “Άδολο Γάλα” είναι εβδομαδιαία ενημερωτική ειδησεογραφική σελίδα – portal που παρέχει ενημέρωση σε φλέγοντα ζητήματα που θεωρούν οι συντάκτες της και μέλημα της είναι η αξιοποίηση της πείρας των δημοσιογράφων – φωτορεπόρτερ που την απαρτίζουν.

Από την Ελλάδα, την Ινδία, την Γαλλία, τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Κύπρο, την Ολλανδία,  την Αυστραλία, την Αργεντινή, την Ρωσία, την Νότια Αφρική αναγνώστες και αναγνώστριες του adologala.gr βρήκαν μία εναλλακτική πηγή ενημέρωσης και εμείς εξασφαλίσαμε για όλους εκείνους την άμεση δημοσίευση ειδήσεων που αφορούν την χώρα τους.

Χαρήκαμε τόσο με μεγάλα θέματα όπως αυτό της επισκέψεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως κ.κ. Βαρθολομαίου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και τα καλύψαμε εκτενώς με συνεχόμενη έκτακτη ροή αλλά ήμασταν  οι πρώτοι που εκείνο το πρωϊ περί τις πέντε ώρα Ελλάδος γράφαμε λίγα μόλις λεπτά αφού ελήφθη η λυπηρή απόφαση του Προέδρου της Ρωσίας κου Βλαντιμίρ Πούτιν, πώς Ρωσικά στρατεύματα θα εισβάλουν βάναυσα σε μία ξένη χώρα δια των όπλων.

Όλοι εμείς στο  ADOLOGALA.GR θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας για την στήριξη σας. Χριστός Ανέστη!

Adologala.gr – Ειδήσεις από την Εκκλησία και τον Κόσμο

Σχετικά Άρθρα

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στα εγκαίνια της έκθεσης «Αντικρίζοντας την Ελευθερία!, δύο αιώνες μετά»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 19 / 4 / 2021 , 19:58 από news_room Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα τα εγκαίνια της επετειακής έκθεσης της Βουλής των Ελλήνων «Αντικρίζοντας την Ελευθερία! Στη Βουλή των Ελλήνων, δύο αιώνες μετά». Η τελετή των εγκαινίων έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Εθνικής […]

«Ο Κατηχητής ως πνευματικός ηγέτης και μέντορας» Επιτυχημένη ήταν η πρώτη διαδικτυακή σύναξη κατηχητών της Ι.Μ. Ιλίου

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 23 / 11 / 2020 , 17:06 από Επιτυχημένη η 1η διαδικτυακή σύναξη κατηχητών, κατηχητριών και στελεχών νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου. Με τις ευχές για ευλογημένη και πνευματική πορεία προς τα Χριστούγεννα έκλεισε η 1η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΞΗ Κατηχητών-τριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Νοεμβρίου […]