21 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ξενοδόχος: “Δίνω δωρεάν κοτέτσι στους υπαλλήλους να μείνουν και δεν έρχονται για δουλειά”

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 27 / 4 / 2022 , 20:23 από news_room

Ξενοδόχος: “Δίνω δωρεάν κοτέτσι στους υπαλλήλους να μείνουν και δεν έρχονται για δουλειά”

Παρακάτω ένα πολύ καλό άρθρο για την κατάσταση η οποία επικρατεί με την προσφορά εργασίας από ξενοδοχεία σε εργαζόμενους οι οποίοι δεν θέλουν να εργαστούν παρά τα παραπάνω χρήματα που τους δίνουν οι ξενοδοχειακές μονάδες ενώ όπως τα περιγράφει ο συγγραφέας του άρθρου τα πράγματα είναι πολύ καλά για κοτέτσια αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν και συναδέλφους με “λευκά ποινικά μητρώα” από την Ελλάδα, όλες τις χώρες της ΕΕ καθώς και της Αφρικής που τους κάνουν την ζωή… «ευκολότερη»με τσακωμούς και φασαρίες ενώ και οι υπεύθυνοι τους είναι άκρως ευγενικοί μιλώντας μόνο… στον πληθυντικό!.

Info: Το κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας!:

Όποιος δεν θέλει να δουλέψει βρίσκει δικαιολογίες, εγώ αυτό ξέρω. Μέχρι σήμερα μια χαρά ευχαριστημένοι ήταν να τους έχουμε 14 ώρες όρθιους, τι πάθανε τώρα; Από πότε τους πειράζει να ανεβαίνουμε στις πλάτες τους και να τους λέμε “μπρος, γρήγορα. Πρέπει να γυρίσεις να πάρεις και τη γυναίκα μου”; Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

Καταρχάς, έρχονται και τα έχουν όλα πληρωμένα. Φαΐ, ύπνος, τσιγάρα, όλα πληρωμένα απ’ την τσέπη τους. Τα δικά μας εμείς τα αγοράζουμε μόνοι μας. Για κάτσε…

Επίσης βγαίνουν τώρα και λένε ότι τους βάζουμε να μένουν σε κοτέτσια, κάτι δωμάτια χωρίς air-condition, τον έναν πάνω στον άλλον…

Θέλανε και air-condition… Σε έφερα εδώ για να μου κάνεις αέρα. Θα φέρω δηλαδή κι άλλον για να κάνει αέρα σε σένα; Και πού θα τελειώσει αυτό; Πόσους να φέρω να κάνουν αέρα ο ένας στον άλλον, να ‘στε και λίγο λογικοί.

Αλλά δεν είστε, γι’ αυτό εγώ είμαι το κεφάλι, ο επιχειρηματίας, ο εντρεπρενέρ, κι εσύ ο υπάλληλός μου.

Αλλιώς θα ‘τανε το ανάποδο. Θα ‘μουνα εγώ ο υπάλληλος σου και εσύ ο άεργος που έβαλε γυψοσανίδες μέσα στον στάβλο του παππού του και το νοικιάζει για δωμάτιο.

Και έχουμε κάνει και συμφωνία εδώ οι επιχειρηματίες του νησιού, να τους βρίσκουμε δωμάτια και να τους τα νοικιάζουμε 300 ευρώ τον μήνα. Για τράβα βρες εσύ δωμάτιο σε νησί τον Αύγουστο σε τέτοια τιμή.

Πιο παλιά, είχα φτιάξει και μια κατασκευή με καφάσια, δυο άτομα χωρούσανε από κάτω, αλλά και πάλι γκρινιάζανε. Ένας άλλος τους είχε φτιάξει δεντρόσπιτο, τους έβλεπες να σκαρφαλώνουν μέσα στη νύχτα, υπέροχα πράγματα, ούτε στα παραμύθια.

Αλλά επειδή εγώ είμαι άνθρωπος της αγοράς και ξέρω πώς δουλεύει η προσφορά και η ζήτηση, εντάξει ρε τζαναμπέτηδες, με καταφέρατε, θα τον ανεβάσω τον μισθό. Οκτώ κατοστάρικα μαύρα στους πέντε πρώτους που θα με παρακαλέσουν.

Γιατί να σου πω κάτι; Αυτό είναι το σωστό. Εγώ με έξι μήνες δουλειά να βγάλω λεφτά και για τους άλλους έξι μήνες, και εσύ με έξι μήνες να βγάλεις το πολύ για τους δύο πρώτους.

Ξενοδόχος: "Δίνω δωρεάν κοτέτσι στους υπαλλήλους να μείνουν και δεν έρχονται"
Ξενοδόχος: “Δίνω δωρεάν κοτέτσι στους υπαλλήλους να μείνουν και δεν έρχονται”

Πηγή: News247.gr –

Σχετικά Άρθρα

Ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος είχε συνομιλία με πολιτικούς από το Μαυροβούνιο

Ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος είχε συνομιλία με πολιτικούς από το Μαυροβούνιο

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 31 / 1 / 2022 , 20:58 από news_room Ο Πατριάρχης Σερβίας Πορφύριος είχε συνομιλία με πολιτικούς από το Μαυροβούνιο Ο Σέρβος Πατριάρχης κ.κ. Πορφύριος , συνομίλησε κατόπιν αιτήματός τους πολιτικές προσωπικότητες από το Μαυροβούνιο. Οι συνομιλίες έγιναν με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Dritan Abazovic. Τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Πολιτισμού και Αθλητισμού Vesna […]

Στον Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων Επταπυργίου Θεσσαλονίκης Ιερούργησε ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β΄

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 3 / 11 / 2021 , 4:25 από news_room Με την κανονική άδεια και την πατρική ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ιερούργησε την Δευτέρα το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Θεσσαλονίκης, με την προσεκτική, λόγω της πανδημίας, παρουσία πολλών πιστών και προσκυνητών. Κηρύσσων το […]