15 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

ΗΠΑ: Η Τζεν Ψάκι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 2 / 4 / 2022 , 1:44 από news_room

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη θέση της, προκειμένου να εργαστεί για το τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC, μετέδωσαν σήμερα ο ιστότοπος Axios, το τηλεοπτικό δίκτυο CNN και οι New York Times.

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις προθέσεις της Ψάκι, η οποία απουσιάζει εδώ και ημέρες από την αίθουσα του briefing, καθώς διαγνώστηκε θετική στην Covid-19.

Σύμφωνα με το Axios, το πρώτο μέσο που αποκάλυψε την πληροφορία, η 43χρονη Τζεν Ψάκι βρίσκεται σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με το MSNBC, ένα δίκτυο με προοδευτικό προσανατολισμό, το οποίο έχει ήδη προσλάβει την πρώην εκπρόσωπο τύπου της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, Σιμόν Σάντερς.

Σύμφωνα με το CNN, η εκπρόσωπος τύπου της αμερικανικής προεδρίας θα παραμείνει στη θέση της έως το περίφημο «Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών στον Λευκό Οίκο», το οποίο θα διεξαχθεί στις 30 Απριλίου, αφότου ακυρώθηκε τις δύο προηγούμενες χρονιές εξαιτίας της πανδημίας.

Η Τζεν Ψάκι είχε αναφέρει την άνοιξη του 2021 ότι σκόπευε να περάσει μία ακόμη χρονιά σε αυτήν την άκρως εκτεθειμένη θέση, εξηγώντας πως θα ήθελε να περάσει χρόνο με τα δύο παιδιά της.

Η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, αφότου ανέλαβε διάφορες θέσεις στους κόλπους της κυβέρνησης κατά τη διάρκεια των δύο θητειών Ομπάμα, εντάχθηκε στο CNN το 2017 ως πολιτική σχολιάστρια.

Κατόπιν, εντάχθηκε, τον Νοέμβριο του 2020, στην ομάδα «μετάβασης» που είχε κληθεί να προετοιμάσει την άφιξη του Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο.

Σχετικά Άρθρα

Η ακολουθία επί διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτης

Η ακολουθία επί διασαλευθείσης Αγίας Τραπέζης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Νιγρίτης

Δημοσιεύθηκε: Κυριακή 22 / 10 / 2023 , 23:15 από news_room Στον ιστορικό ιερό Ναό Αγ. Αθανασίου Νιγρίτης ιερούργησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος, σήμερα, Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. Κατά την διάρκεια δε της θ. Μυσταγωγίας, ετελέσθη, συμφώνως προς την εκκλησιαστική τάξη, η ειδική ακολουθία «ἐπί σαλευθείσῃ ἁγίᾳ Τραπέζῃ» του ως είρηται […]

Εργασίες συντήρησης οριζόντιας σήμανσης σε τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ στη Λεμεσό

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 6 / 8 / 2021 , 22:58 από news_room Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Κυριακή 8/8/2021 μέχρι την Τρίτη 10/8/2021, από η ώρα 21:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ στη […]