23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Cyprus Children’s Fund

Ο Επίτροπος Προεδρίας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Cyprus Children’s Fund

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 29 / 3 / 2022 , 18:02 από news_room

O Επίτροπος Προεδρίας, κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση, στο Γραφείο του, με τον Πρόεδρο του Cyprus Children’s Fund (ΗΠΑ) κ. Νίκο Ζίττη, τον οποίο και ευχαρίστησε για το φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί τόσο ο Οργανισμός όσο και ο ίδιος προσωπικά.

Ο κ. Ζίττης παρέδωσε, εκ μέρους του Cyprus Children’s Fund (ΗΠΑ), οικονομική στήριξη, ύψους 95 χιλιάδων δολαρίων στους πιο κάτω Συνδέσμους, Φορείς και Ιδρύματα.

Στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων Παιδοογκολογικής Μονάδας του Μακαρείου Νοσοκομείου Λευκωσίας, στο Ίδρυμα Ronald McDonald House Charities, στον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης, στο Ίδρυμα Θεοτόκος, στο Ίδρυμα Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ικανότητες, στο Σύνδεσμο ατόμων με αυτισμό Πάφου, στο Ίδρυμα Μαργαρίτα Λιασίδου και στην Κοινότητα Αγίου Λουκά.

Ο κ. Φωτίου ευχαρίστησε τον κ. Ζίττη για την ευγενική και γενναιόδωρη αυτή πράξη που, όπως είπε, επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ηθική και υλική συμπαράσταση που παρέχει σταθερά από το 1975 το Cyprus Children’s Fund, αλλά και γενικότερα την προσφορά των Κυπρίων της διασποράς προς τον τόπο και τους ανθρώπους.

Πρόσθεσε ότι το γνήσιο ενδιαφέρον της Επιτροπής Cyprus Children’s Fund αντικατοπτρίζεται στο μεγάλο και αξιόλογο φιλανθρωπικό της έργο, μέσω του οποίου ενισχύει ποικιλοτρόπως παιδιά που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, με σκοπό την καταπολέμηση των καθημερινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας των συνθηκών διαβίωσης τους.

Από πλευράς του ο κ. Ζίττης ευχαρίστησε τόσο το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας όσο και τον κ. Φωτίου προσωπικά για την αγαστή συνεργασία και διαβεβαίωσε ότι το Cyprus Children’s Fund θα συνεχίσει τη διαχρονική του προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Σχετικά Άρθρα

Ο Πατριάρχης των εν Τουρκία Αρμενίων στο Φανάρι

Ο Πατριάρχης των εν Τουρκία Αρμενίων Sahak Masalyan στον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 5 / 1 / 2023 , 13:12 από news_room Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης δέχθηκε την Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2023, με εγκαρδιότητα τον Μακ. Πατριάρχη των εν Τουρκία Αρμενίων κ. Sahak Masalyan και την τιμία συνοδεία του. Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τις ευχές του προς τον Παναγιώτατο για το Άγιο Δωδεκαήμερο και το […]

Αγιασμός έναρξης εργασιών για το Εκκλησιαστικό Μητροπολιτικό Μουσείο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 21 / 5 / 2021 , 16:57 από news_room Τον αγιασμό της έναρξης των εργασιών για το Εκκλησιαστικό Μητροπολιτικό Μουσείο και το Κέντρο Συντήρησης Κειμηλίων στην οδό Θουκυδίδου στην Πλάκα τέλεσε σήμερα το απόγευμα ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, ενώ παρέστη ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, αφού […]