23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη Πολιτική Ακαδημία στελεχών της ΝΔ για τη φετινή χρονιά

Η πρώτη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα με κεντρικούς ομιλητές

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 8 / 1 / 2022 , 23:18 από news_room

Η πρώτη Πολιτική Ακαδημία Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας για τη φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε σήμερα με κεντρικούς ομιλητές τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Ρωμανό, τον εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ Τάσο Γαϊτάνη και την εκπρόσωπο Τύπου ΝΔ για Περιφερειακά Μέσα Έλενα Σώκου. Την εκδήλωση συντόνισε ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας.

Η Πολιτική Ακαδημία πραγματοποιήθηκε υβριδικά, τόσο με την δια ζώσης παρουσία ελάχιστων στελεχών και προέδρων ΔΕΕΠ από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και μέσω ψηφιακής πλατφόρμας παρακολούθησης και είχε ως θέμα την ενημέρωση για την πολιτική επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις. Πρόκειται για την πρώτη από μια σειρά Ακαδημιών που θα αφορούν την ανάδειξη του κυβερνητικού έργου και την ενημέρωση των στελεχών του κόμματος για την πρόοδο του πολιτικού σχεδιασμού της κυβέρνησης

Κατά την έναρξη της Ακαδημίας, ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Βασίλης Φεύγας ανέφερε: «Αυτό που επιθυμούμε είναι να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας, που αποτελεί τον πιο σημαντικό παράγοντα στις μάχες που έχουμε να δώσουμε».

Χαιρετισμό απεύθυναν στα μέλη του κόμματος ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού Στέλιος Κονταδάκης.

Ο κ. Μαρινάκης εξήρε τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στα δυόμισι χρόνια της διακυβέρνησης από τη ΝΔ επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «η υγεία και η οικονομία έχουν στηριχθεί όσο ποτέ άλλοτε και μάλιστα κατά τη διάρκεια της πιο δύσκολης περιόδου για την χώρα, ενώ ταυτόχρονα η ψηφιοποίηση του κράτους και τα μεγάλα έργα υποδομής και ανάπτυξης σε συνδυασμό με τις επενδύσεις, δημιουργούν καθημερινά νέες θέσεις εργασίας και οδηγούν σε μια πρωτοφανή ανάκαμψη της οικονομίας» και προσέθεσε: «Κάθε πρωτοβουλία του κόμματος και της κυβέρνησης οφείλεται πρώτα απ’ όλα στους ανθρώπους της. Σε όλους εσάς που δίνετε την ψυχή και το υστέρημα του χρόνου σας στο κόμμα. Η Νέα Δημοκρατία αντέχει γιατί δεν ξεχνάει την ιστορία της και γιατί βασίζεται στους ανθρώπους της, στα στελέχη και τα μέλη της σε κάθε πόλη και κάθε γειτονιά. Ο στόχος των Ακαδημιών αυτών είναι να μην μένει κανένα ερώτημα αναπάντητο και να μην υπάρξει καμία πρωτοβουλία της κυβέρνησης και του προέδρου και πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη που να μην προβληθεί. Μέσα από το διάλογο, φιλοδοξούμε να λύσουμε κάθε απορία και να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση. Να επικοινωνήσουμε τα πεπραγμένα μας και μιλήσουμε στους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν με στοιχεία για το έργο μας».

Ο Στέλιος Κονταδάκης απευθυνόμενος προς τα στελέχη του κόμματος ανέφερε πως πρέπει να δοθεί «ιδιαίτερη προσοχή στη διάχυση του μηνύματος του έργου μας». «Κάθε στέλεχος σε όποιο μέρος της πατρίδας μας κι αν βρίσκεται πρέπει να λειτουργεί ταυτόχρονα σαν πομπός και σαν δέκτης: να επικοινωνεί στην τοπική κοινωνία το έργο της κυβέρνησης και ταυτόχρονα να ενημερώνει το κόμμα για τα ζητήματα και τις ανάγκες που ανακύπτουν» σημείωσε.

Η Ακαδημία ξεκίνησε με την εισήγηση του διευθυντή του Γραφείου Τύπου ΝΔ Νίκου Ρωμανού ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία των social media για τη γρήγορη και αποτελεσματική διασπορά του πολιτικού μηνύματος που εδράζεται σε δύο βασικούς πυλώνες, την απάντηση στα fake news και κυρίως την προβολή του πλούσιου κυβερνητικού έργου εν μέσω μιας παρατεταμένης μονοθεματικής επικαιρότητας. Ο κ. Ρωμανός αναφέρθηκε επίσης στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της διαδικτυακής επικοινωνίας που παρουσιάζονται στα διαφορετικά social media.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης μιλώντας για τα ζητήματα των εξελίξεων στην πολιτική επικαιρότητα έδωσε ιδιαίτερη σημασία στην προώθηση του θετικού πολιτικού λόγου και την προβολή του κυβερνητικού έργου, την αντιπαράθεση στοιχείων σε ψευδείς ειδήσεις του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ανάδειξη της ιδεολογίας, του ρόλου της ΝΔ στην Ελλάδα.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για τα Περιφερειακά μέσα Έλενα Σώκου κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της τόνισε τη σπουδαιότητα των περιφερειακών μέσων μαζικής ενημέρωσης και την αξία της επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου σε αυτά από τα στελέχη του κόμματος σε κάθε περιοχή ξεχωριστά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΔ, τα στελέχη της κεντρικής και περιφερειακής διοίκησης που συμμετείχαν στην Πολιτική Ακαδημία δια ζώσης ήταν πλήρως εμβολιασμένα και είχαν υποβληθεί σε διαγνωστικό τεστ για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού.

Σχετικά Άρθρα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας (Εικόνες) - Adologala.gr

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Βασιλιά της Ιορδανίας (Εικόνες) – Adologala.gr

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 21 / 12 / 2021 , 2:00 από news_room Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης υποδέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο. Κατά την άφιξη του στο Προεδρικό Μέγαρο τιμητικό άγημα απέδιδε τιμές και έγινε η ανάκρουση των Εθνικών […]

Στην δημοσιότητα τα πρακτικά της έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΟΕΣΜΝΥ

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 16 / 8 / 2021 , 6:46 από news_room Νέα Υόρκη.- Ο γραμματέας της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, κ. Απόστολος Τομόπουλος με αλλεπάλληλα σχόλια στον λογαριασμό των «Αναμνήσεων» στο Facebook προσπαθεί να αποδομήσει τους ισχυρισμούς της πλειοψηφίας της Επιτροπής των Πρώην Προέδρων περί παράνομου εκλογικού συνεδρίου […]