23 °C Athens, GR
28/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο Κουρά Μεγαλοσχήμου Μοναχής στην Ιερά Μονή Παναγίας Ξενιάς Συνάντηση με τα μέλη της Παιδικής – Νεανικής Συμφωνικής Ορχήστρας της Ι.Α.Α. είχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος: «Δεν μπορεί να γίνεται εμπορία είτε ιερών λειψάνων, είτε θαυμάτων» Η Κωτσόβολος στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσφέροντας 267 οικιακές συσκευές πρώτης ανάγκης ΗΠΑ: Ο Τραμπ προκαλεί περισσότερο θυμό και φόβο στους Δημοκρατικούς από ότι ο Μπάιντεν από τους Ρεπουμπλικάνους Περί της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας Ο Ιερώνυμος και το δίλημμα των 50άρηδων της Ιεραρχίας Πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ με συμμετοχή βουλευτών και άλλων κομμάτων 650 άνθρωποι παρακολουθούνται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο Βέλγιο

Οι πληρωμές από το υπ. Εργασίας, τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ έως τις 17/12

Οι πληρωμές από το υπ. Εργασίας, τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ έως τις 17/12

Δημοσιεύθηκε: Πέμπτη 23 / 12 / 2021 , 1:43 από news_room

Σχεδόν 157 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε πάνω από 630.000 δικαιούχους στο πλαίσιο των πληρωμών που θα πραγματοποιηθούν από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ, κατά την εβδομάδα 13-17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Ειδικότερα:

1. Από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την περίοδο 13-17 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές:

– 23,1 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 247.478 εργαζόμενους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή, ως δώρο Χριστουγέννων.

– 6,8 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 56.154 εργαζόμενους, ενταγμένους στη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, για δώρο Χριστουγέννων.

– 6,8 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 29.390 εργαζόμενους, ενταγμένους στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ», για την πληρωμή της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας για τον Νοέμβριο.

– 267.588 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.173 δικαιούχους, ενταγμένους στη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, για υπόλοιπα Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου 2021.

 

2. Από τον e-ΕΦΚΑ, την περίοδο 13-17 Δεκεμβρίου, θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:

– 21,7 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 750 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

– 305.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 340 δικαιούχους ως παροχές σε χρήμα (επιδόματα μητρότητας, κυοφορίας, ασθενείας, ατυχήματος, έξοδα κηδείας).

– 30.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 55 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

 

3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

– 15 εκατ. ευρώ σε 40.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.

– 25 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 7.500 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.

– 3,5 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 6.500 δικαιούχους για προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα.

– 800.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 3.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.

4. Τέλος, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο ΟΠΕΚΑ, την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί η προσαύξηση της εισοδηματικής ενίσχυσης των ωφελούμενων του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΕΕΕ). Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 53,3 εκατ. ευρώ και τα ωφελούμενα νοικοκυριά είναι 250.000.

Σχετικά Άρθρα

Σε ποινή 22 ετών καταδικάστηκε ο αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Σε ποινή 22 ετών καταδικάστηκε ο αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ

Δημοσιεύθηκε: Σάββατο 26 / 6 / 2021 , 4:27 από news_room Σε κάθειρξη 22 ετών και έξι μηνών καταδικάστηκε ο πρώην αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν, ο οποίος δικαζόταν για τη δολοφονία του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, πριν από έναν χρόνο, στη Μινεάπολη. Το βίντεο του θανάτου του 46χρονου Φλόιντ, πεσμένου μπρούμυτα στο έδαφος και δεμένου με χειροπέδες, […]

Φορείς, συλλόγους και σχολεία σε όλη την Φθιώτιδα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Συμεών

Φορείς, συλλόγους και σχολεία σε όλη την Φθιώτιδα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Συμεών

Δημοσιεύθηκε: Τρίτη 7 / 2 / 2023 , 7:31 από news_room Συνεχίζονται οι ποιμαντικές περιοδείες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών σε όλο το εύρος της δικαιοδοσίας της Μητροπόλεως Φθιώτιδος, όπου ο κ. Συμεών ιερούργησε και κήρυξε τον Θείο Λόγο ανταποκρινόμενος σε ευγενείς προσκλήσεις θεσμικών φορέων, εκπαιδευτικών μονάδων, Συλλόγων και μεμονωμένων προσώπων. Ο Σεβασμιώτατος στο […]