20 °C Athens, GR
29/03/2024

Τελευταια Νέα
Το Οικουμενικό Πατριαρχείο εξέλεξε επίσκοπο Συνάδων τον Αρχιμανδρίτη Αντώνιο Αβραμόπουλο Η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου εξέλεξε επίσκοπο Διοκλείας τον Πρωτοσύγκελο της Ι.Α. Αμερικής, Νεκτάριο Παπαζαφειρόπουλο Νέα Μητρόπολη Ιρλανδίας ανακοίνωσε το Οικουμενικό Πατριαρχείο Τελέσθηκε η χειροτονία του Μητροπολίτη Μεξικού κ. Ιακώβου Ψευδή χαρακτηρίζουν τα Ελληνικά Hoaxes τη δήλωση του Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας Γαβριήλ σχετικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών Απόψεις: Με σύστημα κερδοφορίας μεταναστευτικής βίζας στην ΕΕ θα έρθει ελπίδα σε ξένους που πιθανόν να πνιγούν στα νερά της Μεσογείου Απόψεις: Ρωσίδα κατάσκοπος δήλωνε στο Ληξιαρχείο ότι ήθελε την ίδια ώρα που μητέρες και παιδιά πληρώνουν έως και 8500€ Η κρίση ασφαλείας στην Αϊτή έχει προσλάβει «τεράστιες» διαστάσεις Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη Τιμήθηκε η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ Ολοκληρώθηκε η έκτακτη συνεδρία μέσω τηλεδιάσκεψης της Ι.Α. Αμερικής Την υπουργό Εσωτερικών της Ελλάδας υποδέχτηκε o Αρχιεπίσκοπος Αμερικής H United Airlines επεκτείνει τις εποχικές πτήσεις της από την Αθήνα προς Νέα Υόρκη / Ουάσινγκτον Μεγάλη Πέμπτη σήμερα για τους Ρωμαιοκαθολικούς Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας και ο Αν. Υπουργός Εσωτερικών της Ελλάδος στον Άγιο Σπυρίδωνα Σύδνεϋ Εκπαιδευτική Εκδήλωση κινητοποίησης κατά της βίας στην Ι.Μ. Θεσσαλονίκης Εσπερινός για την κοίμηση της Οσίας Γαβριηλίας της Κωνσταντινουπολίτιδος στη Λέρο

Τ. Θεοδωρικάκος: Στους δρόμους της Αττικής 100 νέα περιπολικά

Τ. Θεοδωρικάκος: Στους δρόμους της Αττικής 100 νέα περιπολικά

Δημοσιεύθηκε: Παρασκευή 5 / 11 / 2021 , 5:34 από news_room

Στους δρόμους της Αττικής βγήκαν τις νύχτες, από την 1η Νοεμβρίου, τα επιπλέον εκατό νέα πλήρως επανδρωμένα περιπολικά, που είχε προαναγγείλει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Ακόμα, ενισχύθηκαν με τους 1.000 αστυνομικούς τα αστυνομικά τμήματα του λεκανοπεδίου, που επίσης είχε ανακοινώσει ο Υπουργός.

«Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτηση του στα social media, στην οποία τονίζει ότι η δέσμευση του είναι πλέον πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Θεοδωρικάκος έχει προαναγγείλει μια σειρά μεταρρυθμίσεων, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της Αστυνομίας, όπως είναι η ψηφιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ, για την απελευθέρωση προσωπικού που θα διατεθεί στην αστυνόμευση στις γειτονιές, μεταξύ των οποίων ήταν και ότι από την 1η Νοεμβρίου θα βγουν στους δρόμους της Αττικής 100 νέα περιπολικά, πλήρως επανδρωμένα, τις ώρες από 12 τα μεσάνυχτα έως τις 6 το πρωί και θα ενισχυθούν τα τμήματα.

Αυτό, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου, έγινε εφικτό μετά και την ορκωμοσία των νέων αστυνομικών, γι’ αυτό και έγινε πράξη.

Στην ανάρτηση του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφέρει: «Είχαμε δεσμευτεί ότι από τις αρχές Νοεμβρίου θα προστεθούν 100 πλήρως επανδρωμένα περιπολικά κάθε νύχτα από τις 12 ως τις 6 το πρωί και 1000 νέοι αστυνομικοί θα ενισχύσουν τα τμήματα του λεκανοπεδίου Αττικής. Η δέσμευσή μας είναι πλέον πραγματικότητα. Ασφάλεια για όλους, ασφάλεια παντού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Λέρος - Διακοπές στα Δωδεκάνησα - Πατημένος - Ταβέρνα - Λέρου - Παντέλι - Νησί - Μπάνια - Καλοκαιρινές - Διακοπές

Ο Παντελής Θαλασσινός στις 13 Ιουλίου 2022 στη Λέρο στο «Φεστιβάλ των τριών Φεγγαριών»

Δημοσιεύθηκε: Δευτέρα 11 / 7 / 2022 , 23:56 από news_room Ο Παντελής Θαλασσινός στις 13 Ιουλίου 2022 στη Λέρο στο «Φεστιβάλ των τριών Φεγγαριών» – Όλο το πρόγραμμα Στο νησί της Λέρου και για το 2022, πραγματοποιείται το «Φεστιβάλ των τριών φεγγαριών» με συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις. Η Λέρος όπως κάθε χρόνο, έτσι και […]

Η εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Αθήνα

Η εορτή του Τιμίου Σταυρού στην Αθήνα

Δημοσιεύθηκε: Τετάρτη 14 / 9 / 2022 , 18:24 από news_room Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών προεξήρχε της τελετής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Νωρίτερα το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος. Η Παγκόσμια Ύψωση […]